Ερωτηση για Nova

Reaction score
223
Kαλησπερα
Ειμαι κατοχος του απλου πακετου της Nova εδω και ενα χρονο (επειδη εχω και forthnet με την εκπτωση που δικαιουμαι μου βγαινει μια η αλλη) , και μου ειχαν δωσει εναν δεκτη Panasat.
Eδω και λιγες μερες ο δεκτης χαλασε και δειχνει θαμπα τα παντα....οποτε ξεθαψα εναν Tecview που ειχα , τον εβαλα πανω , αλλα μου βρισκει μονο διαφορα καναλια δορυφορικα (σαουδικες αραβιες κλπ) , ενω τα κλασικα ελληνικα καναλια δεν τα παιζει , και ας εχω βαλει την καρτουλα της Nova μεσα
Στο μενου του εκει που λεει καρτα γραφει No card.....τι μπορω να κανω ? ειναι θεμα ρυθμισης ή απλα η καρτα της νοβα δεν μπαινει αλλου?
Πρεπει ναπαρω αλλο δεκτη και αν ναι ποιον προτεινετε?

Reaction score
65
Απάντηση: Ερωτηση για Nova

εαν εχεις πιασει το μπουκετο της νοβα και σου δειχνει κλειδωμενο το καναλι,γυρνα την καρτα αναποδα.
δηλαδη εαν την εχεις με το τσιπακι προς τα κατω,γυρισε το τσιπακι να κοιταει προς τα πανω ή το αντιστροφο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.969

Πολύ πιθανόν η κάρτα να είναι "παντρεμένη" με τον δέκτη. Γιατί δεν επικοινωνείς με το τεχνικό τμήμα της Nova?

Reaction score
65

εαν ειχε τον παλιο πανασατ(910)δεν ηταν παντρεμενη σιγουρα.
εαν ειχε καποιον μετεγενεστερο,πολυ πιθανο να ειναι παντρεμενη.

Reaction score
4.909

Πρεπει κατ αρχην να μας πεις αν εχεις τον παλιο δεκτη Panasat με ανύπαντρη καρτα η τον νεότερο με παντρεμένη κάρτα Nova. Στην δεύτερη περιπτωση δεν έχεις καμία πιθανότητα να σου παίξει η κάρτα στον Tecview ενω ακόμη και ανύπαντρη καρτα να έχεις θα πρεπει το card reader του Tecview να υποστηρίζει σωστα το Irdeto της Nova για να μπορεσει να παίξει η κάρτα (η αν έχει υποδοχή common interface να μπει η κάρτα σε μοντούλα Irdeto)
Λογικά πάντως, εφόσον λες οτι έχεις το πακέτο εδω και ενα χρονο μόνο τότε η κάρτα ειναι παντρεμένη και δεν παίζει σε αλλο δεκτη (ουτε καν αλλο δεκτη Nova ....αν δεν ενεργοποιηθεί απο αυτούς), οπότε ερχεσαι σε επαφη με την εταιρεία...

Reaction score
68

Αφού ο φίλος γράφει ότι έχει ένα χρόνο το πακέτο, έχει παντρεμένη κάρτα και λογικά δέκτη panasat 1110.

Reaction score
223

panasat 1110.....oποτε ποια η λυση?
επικοινωνια με αυτους? και θα βοηθησουν να δουλεψω με τον tecview?

Reaction score
68

Δε θα δουλέψει σε άλλο δέκτη η κάρτα. Πηγαίνεις το δέκτη για έλεγχο σε αντιπρόσωπο nova και βλέπεις.

Reaction score
223

Μιλησα μαζι τους και θα τον αντικαταστησουν με τον full HD που εχουν
Δυστυχως λεει οτι δεν γινεται η καρτα να παιξει με τον Tecview μου....κριμα , δηλαδη παει για πεταμα αυτος..?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.969

Μιλησα μαζι τους και θα τον αντικαταστησουν με τον full HD που εχουν
Δυστυχως λεει οτι δεν γινεται η καρτα να παιξει με τον Tecview μου....κριμα , δηλαδη παει για πεταμα αυτος..?
Aχ....μην με κάνεις να φουντώνω. Κανονικά, σύμφωνα με απόφαση της ΕΕΤΤ, εδώ κι ένα χρόνο η Nova θα έπρεπε να είχε δώσει σε όλους τους τρίτους κατασκευαστές το δικαίωμα, ώστε οι δέκτες τους να παίζουν με τις κάρτες της.

Reaction score
223

Ειναι τραγικοι , οκ πηγα σε τεχνικο και μου εδωσαν τον full hd τους , ο οποιος ενω ειναι το ιδιο μηχανημα με το Nova ψηφιακα ,ΔΕΝ δουλευει και ως αποκωδικοποιητης σε αυτη την εκδοση ! χαχαχα
Και για να μου τον δωσουν χωρις να το αγορασω επρεπε να υπογραψω 12 μηνο συμβολαιο παραμονης.

Δηλαδη πεταμε τους δικους μας δεκτες....οτι να ναι ! Παει ο tecview

Reaction score
68

Τίποτα δεν πετάς. Αν θέλεις, τον χρησιμοποιείς και βλέπεις ελεύθερα κανάλια από άλλους δορυφόρους (αν κάνεις λήψη) ή όσα κανάλια δεν κατεβάζει ο pace από τους hotbird. Επίσης ο pace 831 λειτουργεί ως επίγειος ψηφιακός δέκτης κανονικά με τη χρήση usb dongle.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.120
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead