Ερωτηση για ohm!

Reaction score
0
Καλημερα στο φορουμ, ειμαι εντελως ασχετος με το σπορ, και θελω σιγα σιγα να ξεκινησω να φτιαχνω λιγο τον ηχο μου. Συγκεκριμενα εχω ενα σετ home cinema Sony DAV-DZ-280 (http://www.sony.gr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz280) και σκεφτομαι να αγορασω ενα φθηνο σχετικα ραδιοενισχυτη AV μιας κ το συγκεκριμενο Sony δεν εχει καθολου εισοδους... Το προβλημα ειναι οτι τα ηχεια του στα specs λενε οτι ειναι 3 ohm ολα, ενω ολοι οι ενισχυτες που ειδα γραφουν απο πισω min impedance 6 ohm... Ελεγα για αρχη να χρησιμοποιουσα αυτα τα ηχεια και αργοτερα να αγοραζα ενα νεο σετ. Υπαρχει περιπτωση να δουλεψουν;

Ευχαριστω πολυ,
Βασιλης

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.469
Απάντηση: Ερωτηση για ohm!

Καλώς ήρθες στο AVSite!

Nαι τα ηχεία θα δουλέψουν:
1)Εκτός απο το sub,διότι δεν έχει δικό ενισχυτή μέσα(δλδ δεν είναι ενεργό) και οι πολυκάναλοι ενισχυτές δεν έχουν έξοδο ισχυός για το sub(δλδ έξοδο που να δίνει watt) αλλά έξοδο line(δλδ θέλουν ενεργό sub για να λειτουργήσει)

2)Επίσης αν το αποφασίσεις την χρήση των υπάρχοντων ηχείων,φρόντισε να μην κανιβαλίζεις από άποψη εντάσεων.

Συμβουλή:Καλύτερα να κάνεις υπομονή μέχρι να μπορείς να αγοράσεις ηχεία και ενισχυτή μαζί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.381
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ