Ερωτηση για phono stage

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Καλημερα παλικαρια μου ερωτησουλα για phono stage σκεφτομαι για την αγορα του αλλα αναρωτιεμαι για τα ωφελη του ακουω δισκους απο ενα sl 1200 mk 2 βελονα orthofone dj s που συντομα μαλλον θα αλλαχτει με
ortofon 2M blue και προ harman kardon ap 2500 exei eisodo gia MM kai mc τελικο ΗΚ pa 2200 lao hxeia jbl lx 9
δεν με χαλαει κατι στο σετ μου πλα σκεφτομαι με το phono stage θα εχω καποια ωφελει? θα παιζει καλυτερα η θα ειναι μια ασκοπη αγορα?

Βλεπω η τιμες ξεκινουν απο 30 εως .... ...
ειδα καποια
Cambridge Audio CP2

τι γνωμη εχετε?

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.540
- καλησπέρα , τίμιο το phono πού αναφέρεις , όμως δεν θα ακούσεις μεγάλες διαφορές από ήδη υπάρχον στο προ harman kardon ap 2500 , οπότε προτείνω να μαζέψεις κάποια χρήματα ακόμα και να πάς σε κάποια ακόμα καλλίτερη κεφαλή

( πχ audio technica 150 MLX . . .
[Review] Audio Technica 150 MLX MM cartridge - TNT-Audio
www.tnt-audio.com/.../audiotechnica_150...
) , και τότε ξαναψάχνεσαι με phono ,

- το πικάπ σου είναι καλό και σηκώνει τέτοια αναβάθμιση

Reaction score
460
Καλημερα παλικαρια μου ερωτησουλα για phono stage σκεφτομαι για την αγορα του αλλα αναρωτιεμαι για τα ωφελη του ακουω δισκους απο ενα sl 1200 mk 2 βελονα orthofone dj s που συντομα μαλλον θα αλλαχτει με
ortofon 2M blue και προ harman kardon ap 2500 exei eisodo gia MM kai mc τελικο ΗΚ pa 2200 lao hxeia jbl lx 9
δεν με χαλαει κατι στο σετ μου πλα σκεφτομαι με το phono stage θα εχω καποια ωφελει? θα παιζει καλυτερα η θα ειναι μια ασκοπη αγορα?

Βλεπω η τιμες ξεκινουν απο 30 εως .... ...
ειδα καποια
Cambridge Audio CP2

τι γνωμη εχετε?
Θα συμφωνεισω με τον mr spok μάζεψε χρήματα για μια καλητερη κεφαλη η διαφορά θα ειναι μεγαλύτερη και μετα πήγαινε στο phono

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Ευχαριστω για της πληροφοριες παλικαρια μου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik