Ερωτηση για protractor

Reaction score
1.019
Βρε δεν με ενόχλησε το ότι είναι στραβά η κεφαλή πάνω στο χεντσελ, καλά έκανες και την στραβωσες για να είναι ίσια στις γραμμές του προτράκτορα.

Νομίζω όμως ότι δεν είναι ίσια στις γραμμές, όπως το είδα από τις φωτογραφίες φαίνεται λίγο στραβά, νομίζω, όπως έγραψα, ότι το υπερδιόρθωσες.
Σε αυτο εχεις δικιο,η φώτο που εχω βγαλει ηταν απλα για να δειξω την κεφαλη που καθεται στο χεντσελ,,δεν είχα ευθυγραμμίσει ακομα!!εχεις ματι!;);)
σε γενικες γραμμές για οσους ενδιαφέρονται για τον συγκεκριμένο προτρακτορ του dr feickert ,αν και ειναι ακριβός ειναι πολυ καλος
και κυρίως δεν βγαζεiς τα μάτια σου....και οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω εχει και τους τρεις τρόπους ρύθμισης.

Last edited:

Reaction score
5.624
Μικρο update , τυπωσα το φυλλο με τους πολλους protracktors και εχω να πω τα εξης,το πλαστικο εξαρτημα της technics αν ρυθμιστει προσεκτικα να ειναι παραλληλες οι βιδες ειναι μια χαρα και συμπιπτει με τον πρωτο protraktor του φυλλου.Ο τελευταιος(loefgren b)ειναι ελαχιστα διαφορετικος ως προς την γωνια σε σχεση με τον baerwald ,και ειναι τοσο εκνευριστικα μικρες οι διαφορες στην ρυθμιση που μου εσπασε σε πρωτη φαση τα νευρα και το αφησα για αλλη ωρα με ηρεμια.....

Reaction score
12
Αγαπητε XAKOU, γενικά από οσο ξέρω, δεν κάνει καθε protractor στη ρύθμιση κάθε βραχίωνα. Τα βασικά μεγέθη με τα οποία πρέπει να "ταιρίαζει", είναι effective length & pivot to spindle to pivot dimention. Γενικά οι protractors τόξου δίνουν πιο ακριβείς ρυθμίσεις από του ευθείς.
Αν θέλεις κοίταξε αυτά τα links που αφορούν στα καλύτερα προϊόντα που εγω ε΄χω βρεί. Το πρώτο κάνει για πολλούς διαφορετικούς βραχίονες ενώ το δεύτερο φτιάχνεται για το δικό σου βραχίωνα και πικάπ κατα παραγγελία:

Σε ότι αφορά το πιο πρωτόκολλο (καμπύλη) είναι καλύτερο, ο Michele Fremer προτιμά του Loefgren

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv