Ερωτηση για ps3?

Reaction score
8
Kαλημερα φιλοι,μηπως γνωριζει καποιος να μου πει
γιατι δεν παιζει αντιγραμμενο dvd με το fab dectryper?
Φταιει το προγραμμα δεν ειναι συμβατο η μηπως το δισκακι
που ειναι maxell (διπλης στρωσης)?
Αντιθετα παιζει μεχρι στιγμης οσα dvd του εχω βαλει & τα
οποια εχω αντιγραψει με το dvd shrink.

Reaction score
62
Απάντηση: Ερωτηση για ps3?

Ίσως παίζει κάποια ρύθμιη του προγράμματος ή κάποια ασυμβατότητα. Το πρώτο μου φαίνεται πιο πιθανο. Αφού με το DVD shrink δεν έχεις πρόβλημα και θεωρείται καρυφαίο για τη δημιουργία αντίγραφων ασφαλείας, γιατί δεν χρησιμοποιείς μόνο αυτό να ξεμεπερδεύεις???

Reaction score
8

Ίσως παίζει κάποια ρύθμιη του προγράμματος ή κάποια ασυμβατότητα. Το πρώτο μου φαίνεται πιο πιθανο. Αφού με το DVD shrink δεν έχεις πρόβλημα και θεωρείται καρυφαίο για τη δημιουργία αντίγραφων ασφαλείας, γιατί δεν χρησιμοποιείς μόνο αυτό να ξεμεπερδεύεις???
Γιατι καλο το shrink αλλα αφενος δεν σπαει τα sony dvd
& αφετερου γραφεις με συμπιεση,ενω με το αλλο τα
γραφεις αυτουσια οπως ειναι χωρις συμπιεση.

Reaction score
62

Δοκίμασε με δισκάκι μονής στρώσης ή άλλης μάρκας να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει αυτό και θα δουμε για μετά!!

Reaction score
8

Δοκίμασε με δισκάκι μονής στρώσης ή άλλης μάρκας να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει αυτό και θα δουμε για μετά!!
Αυτο θα εκανα ετσι & αλλιως απλως ρωτησα μπας
& γνωριζει καποιος για να μην τα καιω τσαμπα anyway..
Eυχαριστω.

Reaction score
0

Με τι προγραμμα εγραψες το δισκακι διπλης στρωσης ? Εγω μονο με το Imgburn γραφω σωστα τετοια δισκακια. Πρεπει να κανεις σωστη επιλογη του σημειου αλλαγης του στρωματος. Με το Nero (πριν καποια χρονακια βεβαια) δεν υπηρχε περιπτωση να γραφτει σωστα δισκακι διπλης στρωσης. Δεν ξερω σιγουρα αν τωρα τα καταφερνει ...

Reaction score
8

Με τι προγραμμα εγραψες το δισκακι διπλης στρωσης ? Εγω μονο με το Imgburn γραφω σωστα τετοια δισκακια. Πρεπει να κανεις σωστη επιλογη του σημειου αλλαγης του στρωματος. Με το Nero (πριν καποια χρονακια βεβαια) δεν υπηρχε περιπτωση να γραφτει σωστα δισκακι διπλης στρωσης. Δεν ξερω σιγουρα αν τωρα τα καταφερνει ...
Με το NERO 6 φιλε μου & εχω ξαναγραψει αλλα εκεινο το
επαιξε το ps3 αυτο εδω δεν..:203:

Reaction score
0

Νομιζω οτι με το Nero 6 να γραψεις dual layer, το αφηνεις πολυ στην τυχη και οι πιθανοτητες ειναι μαλλον εναντιον σου. Στην καλυτερη περιπτωση να παιζει μονο το πρωτο layer. Δες και το Imgburn

Reaction score
8

Νομιζω οτι με το Nero 6 να γραψεις dual layer, το αφηνεις πολυ στην τυχη και οι πιθανοτητες ειναι μαλλον εναντιον σου. Στην καλυτερη περιπτωση να παιζει μονο το πρωτο layer. Δες και το Imgburn
Ευχαριστω φιλε θα το δοκιμασω.

Reaction score
6

Παντως και με το Shrink αν θες γραφεις χωρις συμπιεση,απλα επιλεγεις το ''no compression''

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas