Ερωτηση για yamaha 465 και surround back speakers

Reaction score
12
Παιδια παρελαβα σημερα τον yamaha 465 και ολα καλα αλλα εχω μια απορια, θελω να βαλω τα loghitech z2300 που εχω να κανουν τα πισω ηχεια(εχω μονο κατι heco 500), τα συνδεω λοιπον στα pre out LR με Y rca σε jack 3.5mm αλλα δεν περνω ηχο.
Αν τωρα τα συνδεσω οχι στο pre out αλλα στο audio output, τοτε παιρνω κανονικοτατα ηχο αλλα πρεπει να ελεγχω τα logitech απο το ποντεσιομερτρο τους... Απλα επειδη διαβασα οτι με το pre out ελεγχεται η ενταση τους απο τον ενισχυτη θεωρω οτι εκει πρεπει να μπουνε, καμμια συμβουλη μηπως κανω κατι λαθος(τις ρυθμισεις τις εψαξα αλλα τπτ)

Reaction score
80
Απάντηση: Ερωτηση για yamaha 465 και surround back speakers

το pre out είναι για όταν χρησιμοποιείς τον yamaha σαν προενισχυτή

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Με τί είδους βύσμα πήγες να τα συνδέσεις.Μπορεί να το ανεβάσεις σε φωτο;

Επίσης μήπως πρέπει απ τον ενισχυτή να δηλώσεις ότι θα συνδεθεί συσκευή στις pre out εξόδους του;

Reaction score
12
Δεν βρηκα κατι παραπανω για ρυθμιση pre out, τα δηλωνω στον ενισχυτη οτι εχω suround back αλλα τιποτα, τα συνδεσα με μετατροπεα rca male σε jack female και εκει συνδεσα τα ηχεια(jack male), λογικα θα επρεπε να δουλεψει, αφου συνδεσα ηχεια που εχουν ενισχυτη, στο audio out δουλευει κανονικα, αλλα στο pre out τιποτα...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Στην οθόνη του ενισχυτή σου δείχνει ότι αναγνωρίζει 5.1 κανάλια όταν βάζεις ταινία;

Reaction score
12
Βασικα δοκιμασα μονο μουσικη απο to portable in (jack)...και δεν ξερω αν εχει σχεση, αν επιλεξω προγραμα ας πουμε 7ch, δειχνει στην οθονη του ενισχυτη ολα τα ηχεια κανονικα, σημερα θα δοκιμασω με οπτικη και hdmi και καμμια ταινια μηπως το βρω που θα μου παει...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Συγνώμη αλλά με 2κάναλο πρόγραμμα πως θα καταλάβεις αν δουλέυουν τα πίσω ηχεία;
Χρειάζεται 5.1 υλικό για να δείς αν όντως λειτουργούν.Οπότε δοκίμασε με ταινία και ξαναπες μας:126:

Reaction score
12
Ναι δικαναλο αλλα δεν θα επρεπε να δινει stereo και μπρος και πισω? Anyway θα το ψαξω και θα σας πω, επεσε στα χερια μου live, Gilmour - remember that night 720p dts, και δεν με βλεπω καλα το απογευμα αχαχαχαχαχαχ....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Όχι δεν δίνει σήμα σε όλα τα ηχεία το δικάναλο εκτός και αν βάλεις κάποιο mode που να κάνει το δικάναλο πολυκάναλο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster