Ερωτηση προς τους γνωστες

Reaction score
0
Ποιο απο τα 2 παρακατω εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας...κινησης σε ματροσκες..το καλαμποκι ή ενα HTPC των 1000 ευρω ; ; ;

Μιλαω παντα για χρηση σε 40"+ τηλεοραση LCD FULL HD TRUE 24p

Δεκτες προτασεις-γνωμες-συμβουλες

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Reaction score
4
Απάντηση: Ερωτηση προς τους γνωστες

πολυ γενικη η ερωτηση σου... βαλε χαρακτηριστηκα του pc... κυριως καρτα γραφικων και cpu...

παντως η διαφορα τιμης ειναι τοοοσο μεγαλη που και λιγο χειροτερα να καταληξει να παιζει το καλαμποκι παλι αξιζει

Reaction score
5

Δεν χρειάζεται να δαπανήσεις τόσα πολλά χρήματα για htpc, το αντίθετο. Ούτε καν χρειάζεσαι ξεχωριστή κάρτα γραφικών...
Ενδεικτικά:

και κόστος κάτω από 500€ με γνήσια Vista home premium!
Παίζει οποιοδήποτε αρχείο αρκεί να έχεις βασικές γνώσεις στησίματος ή να ακολουθήσεις τους οδηγούς του forum (προσωπικά έχω εγκαταστήσει το CCCP codec pack και παίζω με zoom player χωρίς hardware accelaration). Όσον αφορά την ποιότητα -προσωπική εκτίμηση χωρίς να έχω δει το popcorn- όση διαφορά και να έχει είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο και μόνο το flexibility ενός pc το καθιστά αναντικατάστατο.
Άσε που στο c μπορείς να βάλεις κάρτα TV και να βλέπεις και τηλεόραση (λειτουργία PVR) στο μέσο προβολής σου!

Reaction score
1

Αν και γενική η ερώτησή σου θα απαντήσω κάπως έτσι.

Η κίνηση στις ματρόσκες σε οποιαδήποτε συσκευή ΝΜΤ (μην επικεντρώνεσαι μόνο στα PopCorn, δεν έχουν κάποιο πλεονέκτημα στην εικόνα ή στον ήχο από τα λοιπά NMT) είναι "βούτυρο".

Η κίνηση είναι τόσο ομαλή που εντυπωσιάζει. Αν και η παραμετροποίησή/εγκατάστασή τους δεν είναι τύπου dvd-player είναι μακρά απλούστερο από οποιονδήποτε υπολογιστή HTPC.

Για μένα δεν τίθεται θέμα μεταξύ HTPC και media player, ειδικά εάν πρόκειται για σαλόνι. Media Player με κλειστά τα μάτια και για την ποιότητα αλλά και για την τιμή (μιλάμε ότι max 280e έχεις καθαρίσει με δίσκο 1Terra).
Και στις μέρες μας που ακόμη και η κατανάλωση συσκευών μετράει, μιλάμε για μια κατανάλωση της τάξης των 19-20W (καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ακόμη και για αμέτρητα 24ωρα torrent)

Reaction score
1
Χωρις αμφιβολια παρε ενα nmt. Τωρα οσον αφορα την επιλογη μπορεις να διαβασεις τα σχετικα θεματα. Εγω αν και ειμαι κατοχος egreat θα πηγαινα σε popcorn λογω dts!

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518