Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Θα ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες; Γιατι παρολο που ειμαι πιο πολυ της μουσικης θα ηθελα και το home cinema.εκτος αν υπαρχει τροπος αλλος να εχω και το cinema χωρις να παρω καποιον av-receiver.το τελευταιο εξαμηνο ψαχνω και δεν ειμαι αρκετα γνωστης του αντικειμενου.μπορει καποιες ερωτησεις να φανουν χαζες!Με έναν τελικό θα χρειάζεται και προενισχυτής ή DAC με προενίσχυση.
Αν εννοείς ολοκληρωμένο, είναι σχεδόν σίγουρο πως ένας δικάναλος θα παίξει καλύτερα απο έναν AV receiver.
Τροπος να εχω σινεμα χωρις να αγορασω av- receiver γινεται; Δηλαδη με την αγορα καποιου προ-τελικου που υποστηριζει τη λειτουργια 5.1 ετσι ωστε να τα εχουμε και τα δυο.Χαζές ερωτήσεις δεν υπάρχουν.
Η γνώμη μου είναι πως με έναν AV σε pure direct θα είσαι μιά χαρά για φυσιολογική ακρόαση.
Αν θέλεις χροιές και αρμονικές, πάρε δικάναλο.![]()
Δηλαδη πρεπει να βρω ενα προενισχυτη που να υποστηριζει αυτη τη λειτουργια με ενα καλο τελικο.κατι τελικους που βλεπω πεντακαναλους οπως για παραδειγμα τον rotel rmb 1585 με ενα προενισχυτη δε κανει;Υπάρχουν AV προενισχυτές 7.1, 9.1, 11.1, αλλά είναι λίγοι και συνήθως ακριβότεροι. Marantz και Yamaha είναι οι λογικότεροι σε τιμή.
Δηλαδη πρεπει ή ο ενισχυτης ή ο προενισχυτης να ειναι πολυκαναλος.δε παιζει ρολο ποιος για καλυτερη αποδοση;γιατι βλεπω οτι οι πολυκαναλοι τελικοι εχουν μικροτερη αποδοση απο τους δικαναλους.Κάνουν. Προσωπικά έχω μεγάλη αγάπη στη Rotel.
Πρέπει να είναι όσα τα κανάλια των ηχείων, τουλάχιστον πέντε. Υπάρχουν τελικοί μονοκάναλοι, δικάναλοι και πολυκάναλοι με 5-7-11 κανάλια.Δηλαδη πρεπει ή ο ενισχυτης ή ο προενισχυτης να ειναι πολυκαναλος
Υπάρχουν ισχυροί πολυκάναλοι και ισχυροί δικάναλοι.οι πολυκαναλοι τελικοι εχουν μικροτερη αποδοση απο τους δικαναλους.
Εχεις να μου προτεινεις καποιες εταιρειες και τα μοντελα τους να κοιταξωΠρέπει να είναι όσα τα κανάλια των ηχείων, τουλάχιστον πέντε. Υπάρχουν τελικοί μονοκάναλοι, δικάναλοι και πολυκάναλοι με 5-7-11 κανάλια.
Υπάρχουν ισχυροί πολυκάναλοι και ισχυροί δικάναλοι.
οχι δεν εχω τιποτα τωρα ξεκιναω να φτιαξω και εγω κατι.απο μικρος το ειχα καημο!Πόσα θέλεις να ξοδέψεις; Ηχεία και subwoofer έχεις;
Υπάρχουν καλά και κακά κινέζικα, και σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά φτιάχνονται στην Κίνα.Ειχα ψηθει για τα rotel αλλα μολις μου ειπαν οτι εχουν παει κινα εκανα πισω
Πες μου τη προταση σουΗ γνώμη μου είναι πως μπορείς να φτιάξεις αξιοπρεπέστατο σύστημα χωρίς προ και τελικό.
Ένας καλός ολοκληρωμένος AV, πέντε-επτά ηχεία και ένα subwoofer.
Υπάρχουν καλά και κακά κινέζικα, και σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά φτιάχνονται στην Κίνα.
Ακόμη και οι Denon που είναι κατασκευασμένοι στην Ιαπωνία, είναι βέβαιο πως έχουν κινέζικες πλακέτες ή/και ενισχυτικά.
Δισταστεις γυρω στα 55 τμ θα παιζουν με μια lg led 3d 4k 65”.δε ξερω ποσο κοστιζει ενας καλος ολοκληρωμενος av?πες μου τις προτασεις σουΠόσα θέλεις να ξοδέψεις συνολικά, απο τι απόσταση θα ακούς, τι συσκευή απεικόνισης έχεις; Υπάρχει ευελιξία τοποθέτησης/εγκατάστασης, ποιές είναι οι διαστάσεις του χώρου;
Δεν δίνεις τις απαραίτητες πληροφορίες, αλλά ψάξε τιμές για:δε ξερω ποσο κοστιζει ενας καλος ολοκληρωμενος av
[DOUBLEPOST=1506104066][/DOUBLEPOST]Αποσταση γυρω στα 3,5 -4 μετρα.θελω να παιζει δυνατα.τι αλλη πληροφορια οταν λες ευελιξια τι εννοειςΔεν δίνεις τις απαραίτητες πληροφορίες, αλλά ψάξε τιμές για:
Marantz SR7012
Yamaha RX-A2070, RX-A3070
Denon AVR-X4400H, AVR-X6400H
Integra (Onkyo)
Anthem
Και πολλές άλλες εταιρείες με καλά προϊόντα.