Ερώτημα για Sony Grand Wega 50"

Μηνύματα
8
Reaction score
0
Έχω βρει σε ένα κατάστημα προσφορά στα 2500 ευρώ την τηλεόραση οπίσθιας LCD προβολής Grand Wega της Sony στις 50" (μοντέλο KF-50SX300). Το μειονέκτημα με αυτό το μοντέλο είναι ότι δεν έχει καθόλου ψηφιακή είσοδο (βγήκε το 2003). Σε μια επίσκεψη στο Αμερικάνικο site της Sony είδα ότι εκεί έχει βγει νέο μοντέλο Grand Wega στις 50" με αρκετές διαφορές με το τρέχων όπως ψηφιακή είσοδο HDMI, σύστημα Digital Reality Creation κλπ.
Πιστεύετε ότι θα πρέπει να περιμένω να έρθει αντίστοιχο μοντέλο στην Ελλάδα ή να αγοράσω το τρέχων που είναι και σε προσφορά; Έχει κανένας σας πληροφορίες για το πότε και αν θα έρθει νέο μοντέλο στην Ελλάδα και μια εκτίμηση της τιμής του εδώ; Υπόψιν, street price στην Αμερική το νέο μοντέλο κοστίζει περίπου 2.200$.

Ευχαριστώ πολύ.
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Το νέο μοντέλο όταν θα έρθει στην Ελλάδα πιστεύω ότι θα κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά και μόνο για την ψηφιακή του είσοδο αξίζει να περιμένεις λίγο.

Το έχω δει και εγώ αυτό το μοντέλο αλλά το απέριψα λόγω απουσίας ψηφιακής εισόδου...

Βέβαια για καλό και για κακό πάρε και ένα τηλ. στην Σόνυ να ρωτήσεις αν θα έρθει το καινούργιο μοντέλο ή είναι απλά έκδοση μόνο για την Αμερική!
 

Μηνύματα
8
Reaction score
0
Πήρα τηλέφωνο τη Sony Hellas και μου είπαν ότι γενικώς στις τηλεοράσεις τα μοντέλα της Αμερικής δεν έχουν καμία σχέση με τα μοντέλα που έρχονται στην Ευρώπη. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι η Sony αλλάζει τα μοντέλα της κάθε 6 μήνες με 1 χρόνο αλλά για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν γνώριζαν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα αντικατασταθεί.
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Τα μοντέλα της Sony είναι σχεδόν ίδια (ή αντίστοιχα) για όλο τον κόσμο. Το μόνο που ίσως αλλάζει είναι ο κωδικός του ονόματος. Η διαφορά μεταξύ Αμερικής - Ευρώπης (και μάλλον αυτό εννοούσαν στο τηλ.) είναι το τηλεοπτικό σύστημα που παίζουν (Pal - NTSC).

Aν η Sony έβγαλε μοντέλο στην Αμερική με dvi είναι πολύ πιθανό σύντομα να έχει ένα αντίστοιχο μοντέλο και στην Ευρώπη.

Θα μου πεις τόσο σημαντικό είναι το dvi? Είναι πολύ καλύτερη η εικόνα που παίρνεις καθώς δεν υπάρχουν οι μετατροπές μεταξύ αναλογικού - ψηφιακού σήματος.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.274
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top