Ερώτηση Για Συγκεκριμένη Ασφαλιστική ?

Reaction score
29
Επειδή εχω μια καλή προσοφορά για να ασφαλίσω το αυτ/το στη GENERAL UNION, ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την συγκεκριμένη ασφαλιστική ?

Θέλω να είμαι σίγουρος πριν αλλάξω αυτή που είμαι τώρα.

Reaction score
7
Δεν γνωριζω, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν εχει και πολλη σημασια...Αλλωστε οι ασφαλιστικες ειναι για να πληρωνουν τους αλλους και οχι εμας. Αν ερθει η στιγμη να πληρωσουν τον πελατη τους βρισκουν χιλιες δικαιολογιες για να δωσουν λιγοτερα.

Reaction score
29
Ξέρω γω.Μήπως είναι αφερέγγυα, μήπως δεν πληρώνει (αν σου κάνουν ζημιά, θράυση κρυστάλλων, κλοπή) κλπ.Προβλήματα δηλαδή που θα σας έκαναν να μην πάτε σε κάποια ασφαλιστική.

Reaction score
25.567
ναι αλλα αν κανεις φιλικη δηλωση τοτε πρεπει να ειαι σοβαρη και η εταιρια σου...

Reaction score
49
Δεν είναι όλες οι εταιρίες στην "φιλική δήλωση"..........
Υπάρχει λίστα με το ποιές είναι, και υποτίθεται ότι είναι ένας δείκτης αξιοπιστίας όσων είναι μέσα στην λίστα.

Πάντως Γιάννη, για την GENERAL UNION ξέρω ότι είναι γνωστή εταιρία αλλά δεν έχω δουλέψει/συνεργαστεί μαζί της ποτέ για να σου πω με σιγουριά αν αξίζει ή όχι.
Μέχρι πότε πρέπει να ξέρεις?
Αν είναι να ρωτήσω τον ασφαλιστή μου τι έχει ακούσει...............
(θα μου πει, γιατί είναι πολύ καλός φίλος) :roll: :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Είμαι ασφαλισμένος σε αυτή την εταιρία 2-3 χρόνια...

Δεν μπορώ να σου πώ όμως αν λεχει πρόβλημα γιατί μέχρι στιγμής (ευτυχώς) δεν χρειάστηκα την συνδρομή τους...

Reaction score
29
Σε 1-2 μερες πρέπει να απαντήσω.Αλλά μάλλον καταλήγω εκεί.Μου κοστίζει ~190 λιγότερα το χρόνο σε σχέση με αυτή που είμαι τώρα (στα συν οτι εχω και προστασία bonus mallus για 2 ατυχήματα).Σε αυτή που είμαι τώρα μου βάλανε χαράτσι 20% επειδή τράκαρα (η πρώτη μου φορά).

Reaction score
7
Αν μου ελεγες για την Εθνικη θα σου ελεγα...
1 ασφαλεια ζωης,
1 ασφαλεια τουτού
1 ασφαλεια μοτο
1 συνταξιοδοτικο

Ολα πλεον ειναι στην Interamerican, γιατι οι μαβλακιες πληρωνται εθνικουλα μου...

Reaction score
49
Αν μου ελεγες για την Εθνικη θα σου ελεγα...
1 ασφαλεια ζωης,
1 ασφαλεια τουτού
1 ασφαλεια μοτο
1 συνταξιοδοτικο

Ολα πλεον ειναι στην Interamerican, γιατι οι μαβλακιες πληρωνται εθνικουλα μου...
Τι σε προβλημάτισε Γιώργο στην Εθνική?
Με ενδιαφέρει ΑΜΕΣΑ!!! :roll:

Reaction score
25.567
παντως μια φορα με αγροτικη και μια με εθνικη που με τρακαραν πηρα λεφτα αμεσως (5 εργασιμες)...

Reaction score
14
Σε ένα κτύπημα πόρτας στην Εθνική, μου ειχαν πει το 1996, ότι θα πρέπει να πάω στα γραφεία τους την παλιά πόρτα για να μου πάρουν καινούργια. Και να φανταστεί κανείς, ότι εκείνος που μου είχε κάνει τη ζημιά ήταν και αυτός στην Εινική σαν και εμένα.
Για να μην αναφερθώ στην δημοσιουπαλληλική νοοτροπία τότε. Σήμερα δεν ξέρω αλλά μέχρι σήμερα είμαι στην Interamerican και δεν έχω παραπονο.

Reaction score
49
Γιαυτό μου έλεγες ότι κάτι ήθελες να κουβαλήσουμε?
Χε,χε,χε...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οι ασφαλιστικές είναι κράτος εν κράτει...........
Ζητούν όσα θέλουν, σε αποζημιώνουν με όσα θέλουν και περιμένουν να τους πούμε και ευχαριστώ!!!
Είναι άλλωστε βολεμένες από τον νόμο περί υποχρεωτικής ασφάλισης.....Οπότε απλά χορεύουμε στον ρυθμό που αυτές παίζουν!! :evil:

Reaction score
7
Γιώργο, περιμένω σχόλιό σου........ :roll: :?

Sorry για την αργοπορια. Ειχα παρει στο κυνηγι τον ασφαλιστη. :lol:

1. Ειχα ένα φιλο που δουλευε σε μια ασφαλιστικη και μου λεει θα ερθω να δω το ασφαλιστηριο ζωης. Το βλεπει και λεει ότι γραφει πως ληγει στα 60 μου και το συνταξιοδοτικο και το νοσοκομειακο. Στα 60 θα χρειαστεις τα νοσοκομεια και τοτε ληγει?
Απαντηση του ασφαλιστη: ‘Ασε το τι γραφει. Ακου τι σου λεω εγω. Δεν ληγει’

2. Ειχα χτυπησει το χερι μου προπερσυ το καλοκαιρι Παρασκευη απογευμα στις 5μμ (fuck it, 1 βδομαδα πριν τον 15 Αυγουστο. Και βαμω τις διακοπες εκανα). Ελαχιστος πονος, τοσο που εκανα και μια διαδρομη 20χλμ μεχρι το σπιτι με τη μηχανη. Επεσα για υπνο και στις 9μμ δεν μπορουσα να το κουνησω. Ο αγκωνας ειχε πριστει και το χερι ειχε βγει ΠΕ.
Σαββατο πρωι παιρνω στην Εθνικη για να παω σε ενα συμβεβλημενο νοσοκομειο (Ερρικος Ντυναν) για το οποιο πληρωνα, και η απαντηση τους? ''Δεν μπορουμε το Σαββατο να κλεισουμε ραντεβου. Από Δευτερα. Αλλα μπορειτε να πατε και σε ένα δημοσιο και να μας φερετε τα χαρτια μετα’’.
Ποια χαρτια? Γιατι θα πληρωνα τιποτα? Με το ΙΚΑ θα πηγαινα. Και το ΙΚΑ ηθελα να γλυτωσω.

3. Μολις τελειωσε η ιστορια με το χερι και το ΙΚΑ, μαζευω όλα τα χαρτια και τα παω στην Εθνικη, για να παρω αποζημιωση όπως ελεγε το συμβολαιο. ‘Δυστυχως εχει περασει καιρος (1 μηνας και κατι μεχρι να κουνηθει το ΙΚΑ και να τα βγαλει) και δεν μπορουμε να τα δεχτουμε’’

4. Τηλεφωνο για ραντεβου στο ΙΚΑ για οφθαλμιατρο προληπτικα. 5 Ιουλιου, ειχα αδεια ολη τη βδομαδα οποτε λεω θα προλαβω μεσα σε μια βδομαδα. Ραντεβου από το ΙΚΑ στις 5 Αυγουστου. Αντε γεια. Καπακι στην Εθνικη. Ραντεβου την Ιδια μερα το απογευμα (5 Ιουλιου, καλοοοοοο, σκεφτηκα). Ελα όμως που επρεπε να πληρωσω και 15Ε για την επισκεψη. Τοτε γιατι να πληρωνο κάθε τριμηνο την Εθνικη και να πληρωνω παλι?

Δεν ξερω τι shit ειναι η Interamerican αλλα τουλαχιστο η ασφαλιστρια (και μην το σχολιασετε, ετυχε να ειναι γυναικα) ηταν ξεκαθαρη και μιλησε ανοιχτα.

Reaction score
49
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Γιώργο.........
Θα κάνω μερικές ερωτήσεις αύριο στον ασφαλιστή μου...........

(έχω ασφάλεια ζωής (Χ2) & απώλεια εισοδήματος & συνταξιοδοτικό (Χ2)στην Εθνική. Και είναι πολλά τα ρημάδια τα ευρώπουλα :( ) :roll: :roll:

Reaction score
457
το κακό με τις ασφαλιστικές είναι ότι όλοι εμπιστευόμαστε και στηριζόμαστε στον ασφαλιστή μας και στο μπλα μπλα του και όταν έρθει η ώρα η κακιά ...απλά δεν τον βρίσκεις πουθενα..!! αλλά και να τον βρεις , αντιλαμβάνεσαι σε χρόνο dt ότι δεν έχει να κάνει τίποτα με το συμβάν και εσύ τρέχεις με πραγματογνώμονες, γραφιάδες,υπαλλήλους και όλα τα συναφή...
κοινώς, για να στα πάρουν είναι φίλοι,σε παίρνουν να δουν τι κάνεις, έρχονται συχνά για καφέ,μιλάνε με στόμφο.....για να στα δώσουν,χαιρέτα μου τον πλάτανο...''δεν εξαρτάται από εμένα''....''οι πραγματογνώμονες είναι ανεξάρτητοι''...''ααα...σήμερα δεν γίνεται κύριε γιατί φάγατε γεμιστά''....''εεε...αφού σας χτύπησε με 36.8χλμ δεν δικαιούστε αποζημίωση''....''εεε...χχμμ...δυστυχώς δεν κάνατε πάνω από 46 πυρετό ,οπότε μάλλον δεν θα αποζημιωθείτε''...κτλ κτλ κτλ..

για μένα : ασφαλιστικές = αλητεία και μάλιστα μεγάλη...!!!

Reaction score
14
Καλύπτονται πίσω από τα μικρά γράμματα και επαφίονται στο γεγονός ότι πολλοί λίγοι θα κάνουν δικαστική παρέμβαση για αποζημίωση.

Ωστόσο θα ήθελα να σας πω, ότι μολονότι δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την Interamerican σε δύο περιπτώσεις πήγα τα τιμολόγια Τρίτη και Τετάρτη είχαν έτοιμη την επιταγή για να με πληρώσουν. Επίσης, σε σχέση με θραύση κρυστάλων και οδική βοήθεια είναι άμεσοι.

Reaction score
7
Οπως πολλοι ξερουν περασα την Πρωτοχρονια και τις γυρω μερες στο κρεβατι με πυρετο κλπ (σιγουρα καποια γυναικα με ματιασε). Και πηγα στον γιατρο του ΙΚΑ (που τυχαινει να ειναι φικος, αλλιως δεν θα πηγαινα). μολις το ειπα στην ασφαλιστρια μου (οτι πηγα σε αυτο το γιατρο και οχι μεσω της ασφαλιστικης) εφαγα μια κατσαδα... ''Και γιατι δεν με πηρες τηλ να σου πω'', ''Αλλη φορα μην τολμησεις και πας σε αλλον'', ''Αφου δεν θα πληρωνες τιποτα και στο καλυπτουμε εμεις'' ... : oops :

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas