Ερώτηση για Ταξη ΑΒ!

Reaction score
3.574
Οταν όμως σου αρέσει ο λαμπάτος ενισχυτής σου και απλά θέλεις να του δώσεις περισσότερα γκάζια ή ακόμα καλύτερες χροιές τότε αξίζει να τον αναβαθμίσεις δίνοντας ένα μικρό ποσό της τάξης των 150-200 € .

Reaction score
3.574
Rtallus said:
Δεν έχεις άδικο . αναλογα βέβαια πως κοστολογεί κανείς τις διαφορές στον ήχο.
Με τον ίδιο τρόπο που θα αξιολογούσες ηχητικά αλλά και οικονομικά τους ακόλουθους δύο ενισχυτές.

παράδειγμα:

Ενας πολυ καλος ενισχυτής της Rotel των 100 W κοστίζει ας πούμε 1.000 € . Εχει και ένα πολύ καλό ηλεκτρονικό κύκλωμα με τα τελευταίας γενιάς transistors ισχύος της Sanken .
Ενας άλλος ενισχυτής αντίστοιχης ισχύος κοστίζει τα τριπλά χρήματα γιατί τον φτιάχνει μια εταιρεία που πουλάει το 1/1000 των ενισχυτών που πουλάει η Rotel . Εχει όμως όπως αναφέρει και ο "ειδικός τύπος" καλύτερο ήχο από τον Rotel.

Με ποια κριτήρια θα αποφασίσεις ποιον ενισχυτή θα αγοράσεις ή ποιος ενισχυτής ακούγεται καλύτερα ?

Υ.Γ Ας ξεχάσουμε τις όποιες αναβαθμίσεις θα μπορούσε κάποιος μελλοντικά να κάνει.

Reaction score
4.743
Το κριτήριο θα ήταν τα αυτιά μου βέβαια όπως ήταν για τις μέχρι τώρα επιλογές μου. Και οι μάρκες των υλικών και των κατασκευαστών δεν μου εγγυώνται τίποτα .

Reaction score
13
g.kar said:
Μιχαλης Σπερτος said:
RDoherty said:
Μην κόβεις τη φόρα του Μιχάλη, μπουλούκο :lol: Μιχάλη, σε ακούμε!
Ο Τσακιρίδης απ' ότι ξέρω δουλεύει και custom designs και μπορεί να αναλάβει ο ίδιος την αναβάθμιση των ενισχυτικών που κατασκευάζει ο ίδιος τώρα ή που κατασκεύαζε παλαιότερα.
Για καινούργιες κατασκευές χρεώνει μόνο το επιπλέον κόστος των υλικών που θα τοποθετηθούν στο βασικό μηχάνημα.
Για μια καινούργια κατασκευή δέχεται να του πας και τα δικά σου υλικά και δεν σε χρεώνει extra. Εχει φτάσει στο σημείο να σου δίνει σε σακουλάκι τα υλικά που θα έβαζε ο ίδιος στο βασικό μοντέλο.
Το αν αναβαθμίζονται, με χαμηλό σχετικά κόστος, τα βασικά μοντέλα οποιουδήποτε κατασκευαστή, πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται το γνωρίζουν.
Βέβαια εκεί που όλοι κάνουν οικονομία είναι κυρίως στα υλικά της τροφοδοσίας.
Ριξε μια ματια εδω για να δεις τι γινεται σαν ΠΡΩΤΗ κινηση σε Ενισχυτικα που χρειαζονται Αναβαθμιση
http://www.affordablevalvecompany.com

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988