Ερώτηση για ποιότητα DIVX σε μεγάλη FullHD TV

Reaction score
1
Ενδιαφέρομαι για αγορά μιας full HD TV >46'', αλλά καθότι νέος στον χώρο έχω την εξής απορία: όταν βάλω να παίξει ένα divx αρχείο κανονικής ανάλυσης σαν και αυτά που κυκλοφορούν χιλιάδες στο internet, θα φαίνεται καλά, ή λόγω του μεγάλου μεγέθους θα pixelιάζει; Μπορεί κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις;

Reaction score
0
Απάντηση: Ερώτηση για ποιότητα DIVX σε μεγάλη FullHD TV

Ενδιαφέρομαι για αγορά μιας full HD TV >46'', αλλά καθότι νέος στον χώρο έχω την εξής απορία: όταν βάλω να παίξει ένα divx αρχείο κανονικής ανάλυσης σαν και αυτά που κυκλοφορούν χιλιάδες στο internet, θα φαίνεται καλά, ή λόγω του μεγάλου μεγέθους θα pixelιάζει; Μπορεί κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις;
Φίλε kergaz, προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω.. αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να κάνεις την ίδια ερώτηση και στο section με τα DVD/HD players... εκεί ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο..
:605:

Reaction score
0
Εγω παντως χτες ειδα μια ταινια divx-cdrip (cam δεν τολμω να βαλω) στην 47' μια χαρα μου φανηκε και την επαιζε και το ταπεινο gvg μεσω scart....Τωρα αμα εισαι ψειρας οχι δεν θα σου αρεσει σαν ποιοτητα, πιξελ παντως δεν ειδα πουθενα

Reaction score
1
Εγω παντως χτες ειδα μια ταινια divx-cdrip (cam δεν τολμω να βαλω) στην 47' μια χαρα μου φανηκε και την επαιζε και το ταπεινο gvg μεσω scart....Τωρα αμα εισαι ψειρας οχι δεν θα σου αρεσει σαν ποιοτητα, πιξελ παντως δεν ειδα πουθενα
Ωραία, αυτό με νοιάζει, να μην έχει χοντρά ψεγάδια η εικόνα σε απλά divx αρχεία. Αμα θέλω να είναι τέλεια, θα βάζω HD υλικό...

Reaction score
1
Ειδικά για divx/xvid από dvr-rips η από αρχικά HD υλικό δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Φυσικά σε κάποιες σκηνές με μεγάλες περιόχες ενός χρώματος (πχ ουρανός, σκοτεινοί χώροι) κάποτε εμφανίζονται τεχνουργήματα συμπίεσης.

Μακριά από CAM και TS.

LM

Reaction score
4
Σε full HD τηλεόραση μάλλον θα απογοητευτείς. Να κυνηγάς αυτά που λέει ο AndreasL.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll