Ερώτηση για το foobar2000

Reaction score
817
Οταν το buffer length το έχω πάνω απο 500ms δεν παίζει 192/24. Κάτω απο 500 παίζει κανονικά. Τα windows ειναι τα vista και η ram είναι 2ΜΒ. ΑΠο τι εξαρτάται το buffer length, απο την ram απο κάτι άλλο; τι πρέπει να αυξήσω;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Επέλεξε μία χαμηλή τιμή που να παίζει κανονικά και δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα..

Reaction score
5.929
Απάντηση: Ερώτηση για το foobar2000

Mια βοηθεια παιδες!!
Σε ενα λαπτοπ με ΧP,εγκατεστησα το foobar μαζι με το ΚS,εκανα συνδεση μεσω usb στο ντακ.
Επελεξα στο output KS συσκευη ηχου usb και εβαλα ενα αρχειο mp3 να παιξει.
Τζιφος....εκανε λες και επαιζε δισκος με χαλασμενη βελονα...
Επιλεγω το DS C-media usb και παιζει. Κανω κατι λαθος??

Reaction score
5.929

Επελεξα KS συσκευη ηχου usb και εβαλα τις ρυθμησεις 50ms και επαιξε κανονικα.
Πανω απο 50ms κανει παλι τα ιδια.

Reaction score
62

Δεν πειράζει. Με KS στην ουσία κάνεις bitstreaming το οποίο για να "κλειδώσει" το DAC χρειάζεται (στη περίπτωση σου) μικρότερη τιμή latency. Μην αγχώνεσαι. Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε για τους όρους αυτούς, έχει πληθώρα σελίδων στο διαδίκτυο.

Reaction score
62

Βέβαια KS=Kernel Streaming :)

Δοκίμασε επίσης να παίξεις ένα ηχητικό δείγμα μικρότερης δειγματοληψίας. Ή άλλαξε το bit depth σε 16 και θα δείς ότι θα έχει άλλη συμπεριφορά (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω)

Reaction score
5.929

Σημερα παρελαβα την Behringer U-CONTROL UCA222,κατεβασα τους ASIO Drivers και τους εγκατεστησα.
Η καρτα παιζει απιστευτα για τα λεφτα της!!!

Διαβασα σε πολλα φορουμ για την καρτα αυτη και αποφασισα να την παραγγειλω.
Αναρπαστη εχει γινει...ισα που προλαβα το τελευταιο κομματι απο καταστημα στην Νεα Σμυρνη.

Μπηκα στις ρυθμισεις του foobar,και ειδα οτι ειχε αναγνωρισει την καρτα σαν ΚS Behringer usb audio.
Tην επελεξα και ολα ειναι μια χαραμε ολα τα αρχεια που βαζω να παιξει.

Reaction score
5.929

Kαλησπερα σε ολους!
Σημερα αφου ακουσα την καρτα UCA222 με διαφορα αρχεια στα αυτοενισχυομενα Μ-AUDIO AV40,ειπα να την συνδεσω στον ενισχυτη μου YAMAHA A-S1000 ωστε να την ακουσω και στο κυριο συστημα μου.

Αφου εκανα την συνδεση,και εβαλα το foobar να παιξει,προσεξα οτι κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης γινονταν διακοπες ηχου,και ακουγοντουσαν μερικα σκρατς.

Εβγαλα την καρτα και εβαλα το λαπτοπ πανω στο dac magic μεσω usb.
Eβαλα το foobar να παιξει,και παρουσιαστηκε παλι το ιδιο προβλημα. Διακοπες ηχου και σκρατς.

Ξανα παιρνω το λαπτοπ και το βαζω με την καρτα στα αυτοενισχυομενα....εκει επαιζε σωστα χωρις προβληματα.

Να σημειωσω οτι τα αρχεια τα παιρνω μεσω του Νas zyxel nsa210.
Aλλαξα καλωδιο usb μηπως και εφταιγε αυτο αλλα τιποτα.

Αυτη την στιγμη παιζω με το squeezbox touch απο το Νas, και κανενα προβλημα με την αναπαραγωγη των αρχειων.

Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.377

Ίσως κάποια βλάβη, ίσως κάποιος βρόχος γείωσης, ίσως να φταίει το latency στον foobar...

Reaction score
5.929

Ίσως κάποια βλάβη, ίσως κάποιος βρόχος γείωσης, ίσως να φταίει το latency στον foobar...
Κωστα τι ειναι το latency,που ειναι,και πως το ρυθμιζω?
Για την γειωση εννοεις στο τροφοδοτικο του λαπτοπ,η στο πολυπριζο? Να δοκιμασω σε αλλη πριζα εκτος πολυπριζου?
Δυστηχως δεν εχω ιδεα απο pc audio....εδω και μια ωρα τωρα,λαπτοπ,foobar,uca222,m-audio
κανενα προβλημα.....:111:

Reaction score
5.929

Kαλημερα!
Αλλαξα το τροφοδοτικο με καινουργιο,και το εβαλα στα 50 ms,αλλα συνεχιζει να κανει τα ιδια.
Μηπως ειναι θεμα λειτουργικου στο λαπτοπ?
Τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ ειναι τα παρακατω.

Model - AMILO Pro V2020 - 1.7 GHz - RAM 512 MB - HD 160 GB
Platform technology - Intel Centrino
Processor Model - Intel Pentium M 735 / 1.7 GHz

Reaction score
1.188

Το foobar είναι πολύ ελαφρύ και δεν νομίζω να υπάρχει PC που να μην το "σηκώνει". Μάλλον με τους drivers υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Εχεις ΧΡ; Χρησιμοποιείς ASIO;

Reaction score
5.929

Το foobar είναι πολύ ελαφρύ και δεν νομίζω να υπάρχει PC που να μην το "σηκώνει". Μάλλον με τους drivers υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Εχεις ΧΡ; Χρησιμοποιείς ASIO;
ΧP,και εχω κατεβασει ΚS & ASIO

Reaction score
1.188

Αρα έχεις επιλογή να παίξεις με DS, KS, ή ΑSIO. Και στις 3 περιπτώσεις σού κάνει διακοπές;
Πόσο % απασχολημένη δείχνη την CPU σε κάθε μία από τις 3 επιλογές;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april