Ερώτηση για το Windows Media Center...

Reaction score
3
Αλήθεια μπορεί να δείξει ελληνικούς υπότιτλους σε Divx,MKV.? και αν ναι θέλει κάποιο update ? κάποιο πείραγμα?
Έχω Windows Vista Ultimate EN και δεν χρησιμοποιώ το Windows Media Center διότι δεν έχει υπότιτλους αν υπάρχει λύση θα είμουν πολύ χαρούμενος.

Reaction score
6
Ναι δείχνει κανονικά υπότιτλους... Το μόνο που χρειάζεται είναι το DirectVobSub (VSFilter) 2.38 :http://www.free-codecs.com/DirectVobSub_download.htm
Ίσως την πρώτη φορά να χρειαστεί να "γυρίσεις" από full screen mode σε παράθυρο τα Media center για να κάνεις ρυθμίσεις στο Plugin (εμφανίζεται κάτω δεξιά κοντά στην ώρα) , από κει και πέρα όμως είσαι ΟΚ και απλά πρέπει να φροντίζεις το αρχείο των υποτίτλων να έχει ίδιο ακριβώς όνομα με το mkv αρχείο (με διαφορετική φυσικά κατάληξη πχ .srt, .sub κλπ)
πχ:
Planet_Earth_Ep1_1080i.mkv
Planet_Earth_Ep1_1080i.srt
επίσης σηνύθως δεκτό γίνεται και το:
Planet_Earth_Ep1_1080i-Greek subs by me.srt

Reaction score
6
Δοκιμασμένο είναι, 6 μήνες τώρα το HTPC μου έτσι παίζει .... όλα μέσα από το Vista Media center περιβάλλον...

Reaction score
3
βιαστικα να μιλήσω......έβαλα το VobSub V2.23 αλλά την δουλειά μου την έκανα απο το FFDShow Video Decoder Configuration από το CCCP (Combined Community Codec Pack)....τελίκά δηλαδη δεν το χριαζόμουνα το VobSub V2.23

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.691
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis