Ερώτηση για όσους έχουν την LG 32LG3000

Reaction score
3
Μια ερώτηση για όσους έχουν την ανωτέρω τηλεόραση, την οποία έχω και εγώ.

Όταν βάζω πχ το mega που είναι 4:3 και διαλέγω απο το μενού να βλέπω 4:3 με μαυρες μπάρες δεξιά αριστερά, μετά απο λίγο (5-7 λεπτά, δεν το εχω μετρήσει) μου ξαναγυρίζει απο μόνο του σε 16:9 με αποτέλεσμα να τα βλέπω όλα πλακέ πάλι.

Εσάς κραταει τις ρυθμίσεις αναλογίας εικόνας ή όχι; Είναι γενικότερο θέμα του συγκεκριμένου μοντέλου ή η δικιά μου έχει πρόβλημα;

Reaction score
26
Απάντηση: Ερώτηση για όσους έχουν την LG 32LG3000

Φίλε μου όταν γυρνάς στις ρυθμίσεις είναι πάλι 16:9?
Μήπως είναι ρυθμισμένη σε λειτουργία επίδειξης για τις εκθέσεις και δεν κρατάει ρυθμίσεις;
Πάντως εγώ σε ένα LG MonitorTV που έχω στην ρύθμιση δεν έχω επιλέξει ούτε 4:3 ούτε 16:9 αλλά Original ωστε να μου δείχνει τα κανάλια όπως εκπέμπουν. Έτσι δείχνει στα περισσότερα 4:3 όμως στα ΣΚΑΪ, MTV 16:9 (και μερικά βράδια όταν η ΕΡΤ βάζει ταινίες γυρνάει το σήμα σε 16:9)

Reaction score
3
Όταν γυρνάω στις ρυθμίσεις έχει γυρίσει σε 16:9.

Και σε original να την βάλω μετά απο 5-7 λεπτά γυρνάει πάλι σε 16:9.

Κάποιος βρε παιδιά που να την έχει να μου πει αν του κάνει τα ίδια;

Reaction score
1.213
Μια ερώτηση για όσους έχουν την ανωτέρω τηλεόραση, την οποία έχω και εγώ.

Όταν βάζω πχ το mega που είναι 4:3 και διαλέγω απο το μενού να βλέπω 4:3 με μαυρες μπάρες δεξιά αριστερά, μετά απο λίγο (5-7 λεπτά, δεν το εχω μετρήσει) μου ξαναγυρίζει απο μόνο του σε 16:9 με αποτέλεσμα να τα βλέπω όλα πλακέ πάλι.

Εσάς κραταει τις ρυθμίσεις αναλογίας εικόνας ή όχι; Είναι γενικότερο θέμα του συγκεκριμένου μοντέλου ή η δικιά μου έχει πρόβλημα;
Αν και το εχω μονιμα στο 16:9 , το εβαλα για δοκιμη στα 4:3 .Οι ρυθμισεις παραμενουν κανονικα.

Reaction score
3

Τελικά η τηλεόραση ήταν σε store mode αν και μου την έδωσαν υποτίθεται "σφραγισμένη". Έκανα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και την έβαλα σε home mode και πλέον κρατάει τις ρυθμίσεις κανονικά.

Reaction score
119

Mια ερωτηση...μολις την αγορασα για τους δικους μου και ακουγεται ενας χαμηλος θορυβος,οχι απο τα ηχεια αλλα απο την πισω πλευρα.
Ειναι φυσιολογικο η ν'αρχισω τα τηλεφωνα για επιστροφη;

Reaction score
14

καλό θα ήταν να μιλήσεις με το ΣΕΡΒΙΣ τους και να δείς τι λένε? Ισως και ενας τεχνικός να είναι καλό να την "ακούσει"

Οταν λές θόρυβο όμως τι ακριβώς ακούς, βούισμα, τσιτσίρισμα, θόρυβο ανεμιστήρα,

Δοκίμασες να κάνεις Μute την τηλεόραση και πάλι ο θόρυβος συνεχίζει? Αυτό απο μόνο του δεν αποκλειει τον στατικό θόρυβο να ερχεται τελικά απο τα ηχεία του, και να μην εχει να κανει με την ενταση volume του ενισχυτή της τηλεόρασεως.

Για κάνε μια περιγραφή του θορύβου, με σαφέστερο τρόπο μπάς και μας ερθει καμμιά ιδέα?

Κια στο ΣΕΡΒΙΣ να πάρεις μια λεπτομερέστερη περιγραφή του θορύβου θα την κάνεις ετσι και αλλιως.

Reaction score
119

Dream_GR ακουγεται σαν στατικος,ενα συνεχες χαμηλο βουισμα,οχι μηχανικης φυσης(ανεμιστηρας πχ) αλλα κατι ηλεκτρικο.
Θα επικοινωνησω με το σερβις σιγουρα,ευχαριστω.

Reaction score
14

μοιάζει σαν βλάβη απο το power ballast (τροφοδοτικό) Και φυσικά αν είναι ολοκαίνουργια (λιγότρο απο 2 εβδομάδες) απαιτείς αμεση αλλαγή όχι επισκευή

Για κάνε μια δοκιμή σε άλλη πρίζα ρευματος, οχι οτι θα αλλάξει κάτι αλλά ποτέ δεν ξέρεις μήπως είναι θέμα γειώσης?

Reaction score
119

Αχα...κατι υποψιαζομαι τωρα.
Να σαι καλα Dream!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος