3 Μαϊου 2008 #21 JargonGR Μηνύματα 3.469 Reaction score 150 Δεν ξέρω αν θέλει να θάψει την Bose αλλά γιατί συγκεκριμένα αυτή?
3 Μαϊου 2008 #22 thanasis k. Μηνύματα 5.020 Reaction score 8 Mην παρεις ποτε ηχεια χωρις να τα ακουσεις. Σε εκατο μπορει να αρεσουνε και σε σενα οχι. Ουτε ο Αρτζυ λεει ψεμματα ουτε οι αλλοι.
Mην παρεις ποτε ηχεια χωρις να τα ακουσεις. Σε εκατο μπορει να αρεσουνε και σε σενα οχι. Ουτε ο Αρτζυ λεει ψεμματα ουτε οι αλλοι.
30 Ιουνίου 2011 #23 nikkosnet Μηνύματα 900 Reaction score 1 Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass Χώνω βαθιά το φτυάρι και ξεθάβω το θέμα για να ρωτήσω το εξής: Πόση αντίσταση έχει ένα set Acousticmass 5 και γιατί δεν αναφέρεται πουθενά; Έχει ένα σετ ένας φίλος και θέλει να του προτείνω ενισχυτή.
Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass Χώνω βαθιά το φτυάρι και ξεθάβω το θέμα για να ρωτήσω το εξής: Πόση αντίσταση έχει ένα set Acousticmass 5 και γιατί δεν αναφέρεται πουθενά; Έχει ένα σετ ένας φίλος και θέλει να του προτείνω ενισχυτή.
30 Ιουνίου 2011 #24 argi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 30.020 Reaction score 6.881 Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass αν θυμαμαι καλα , 4ομ, αλλα ρουφουν σφηνακι ευκολα ενισχυτες (τελικους) των 150 βατ
Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass αν θυμαμαι καλα , 4ομ, αλλα ρουφουν σφηνακι ευκολα ενισχυτες (τελικους) των 150 βατ
30 Ιουνίου 2011 #25 gstriftos gilectronikos Μηνύματα 17.758 Reaction score 4.479 Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass H bose προτείνει ενισχυτές απο 20 εως 100 watt που μπορούν να οδηγήσουν ηχεία αντίστασης 4-8Ohm.
Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass H bose προτείνει ενισχυτές απο 20 εως 100 watt που μπορούν να οδηγήσουν ηχεία αντίστασης 4-8Ohm.
30 Ιουνίου 2011 #26 argi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 30.020 Reaction score 6.881 Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass ενα μαρατζακο μονομπλοκι (ιδο με της αγγελιας) , τον αδειαζαν για πλακα
Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass ενα μαρατζακο μονομπλοκι (ιδο με της αγγελιας) , τον αδειαζαν για πλακα
1 Ιουλίου 2011 #27 nikkosnet Μηνύματα 900 Reaction score 1 Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass Mια πρόταση που του έκανα με βάση τα χρήματα που θέλει να δώσει είναι αυτός ο Tangent. Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η υψηλή ένταση.
Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass Mια πρόταση που του έκανα με βάση τα χρήματα που θέλει να δώσει είναι αυτός ο Tangent. Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η υψηλή ένταση.
1 Ιουλίου 2011 #28 gstriftos gilectronikos Μηνύματα 17.758 Reaction score 4.479 Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass Πόσο έχει;
1 Ιουλίου 2011 #29 nikkosnet Μηνύματα 900 Reaction score 1 Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass Τιμή καταλόγου €299. Τον βρήκα με €199.
1 Ιουλίου 2011 #30 gstriftos gilectronikos Μηνύματα 17.758 Reaction score 4.479 Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass Mια χαρά..
1 Ιουλίου 2011 #31 nikkosnet Μηνύματα 900 Reaction score 1 Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass Ναι. 'Ετσι λέω και εγώ. Τώρα δεν ξέρω πώς θα ακούγεται ο συνδυασμός. Πιστεύω ικανοποιητικά.
Απάντηση: Ερώτηση για Bose Acoustimass Ναι. 'Ετσι λέω και εγώ. Τώρα δεν ξέρω πώς θα ακούγεται ο συνδυασμός. Πιστεύω ικανοποιητικά.