Ερώτηση για RAIDSONIC IB-MP305A-B

Μηνύματα
3
Reaction score
0
Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιο WLAN USB dongle για το Icybox IB-MP305A-B;
Ευχαριστώ.
 

Μηνύματα
13
Reaction score
0
Απάντηση: Ερώτηση για RAIDSONIC IB-MP305A-B

Νομίζω οτι έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα φίλε μου.
Μόλις το αγόρασα, δοκίμασα με το δικό μου usb dongle της netgear που ειχα και τιποτα!
Ειμαι στο ψαξιμο.
Ελπιζω να βρεθει καποια λυση.....
 

Μηνύματα
13
Reaction score
0
Απάντηση: Ερώτηση για RAIDSONIC IB-MP305A-B

Βοηθεια παιδια....
Εστειλα το μηχανημα στο service γιατι δεν παιρνω ηχο 5.1 μεσω της οπτικης ινας, και η απαντηση ηταν οτι το μηχανημα αυτο δεν βγαζει ηχο 5.1 ουτως 'η αλλως.... Αλλωστε δεν αναφερεται κατι τετοιο στο site (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801926) οπως υποστηριζουν.
Δεδομενων των ανωτερω δεν εχουν καμμια αλλη υποχρεωση και καλουμαι να το ξαναπαραλαβω και να συνεχισω να ακουω ηχο 2καναλο!!!
Ερωτηση: ειναι ποτε δυνατο? ουτε αυτο (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717) αναφερει οτι βγαζει ηχο 5.1!
Κανενα απο αυτα τα μηχανηματα δεν βγαζει ηχο 5.1 μεσω οπτικης ή με εχουν τρελανει στις μ@μ@κιες?

Παιδια βοηθεια!

Οσο για το θεμα του usb dongle μου ανεφεραν οτι το usb πρεπει να ειναι 802.11 n ενω το router δεν πειραζει να ειναι 802.11 b/g/n. Συνεπως θα πρεπει να αγορασω ενα καινουργιο usb dongle 802.11 n απο αυτους και να ελπιζω οτι θα το αναγνωρισει και θα συνδεθει με το router μου που ειναι b/g.

Εαν δεν συνδεθει θα τους τα φερω ολα στο κεφαλι!
 


Μηνύματα
12
Reaction score
0
Απάντηση: Ερώτηση για RAIDSONIC IB-MP305A-B

Εννοειτε οτι βγαζει 5.1 ηχο απο οπτικη. Προχθες μαλιστα το δοκιμασα και με DTS 5.1 24/96 και μια χαρα αναβουν τα αντιστοιχα λαμπακια στον Denon ενισχυτη.
Ελπιζω εχεις επιλεξει στο setup σαν εξοδο ηχου Raw.

Οσο για το usb dongle θελει να εχει τσιπακια της Realtek. Στα σιγουρα κανει αυτο που πουλαει η Ac Ryan για το δικο της Playon HD (τα ιδια ειναι αλλωστε με την διαφορα του δισκου, μπορειτε να βαλετε και Ac Ryan firmware).
Εχει και η Raidsonic το δικο της αλλα εχει λεει σε λιγο θα αρχισει να το πουλαει.
 



Μηνύματα
2
Reaction score
0
Απάντηση: Ερώτηση για RAIDSONIC IB-MP305A-B

Το αγόρασα χτες και έχω πρόβλημα με τα ελληνικά στα SRT, δεν εμφανίζει τα φωνήεντα με τους τόνους και το τελικό σίγμα. Φοράει το τελευταίο firm της Raidsonic από το site της, το 3512.

Είναι πρόβλημα του firmware ή του μηχανήματος? Μπας και έχει κανείς παλιότερο firmware να δοκιμάσω?
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.458
Απάντηση: Ερώτηση για RAIDSONIC IB-MP305A-B

Τι κωδικοποίηση έβαλες για τους υπότιτλους?
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Μηνύματα
3.036.025
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988
Top