Ερώτηση για subwoofer συστήματος Home Cinema

Reaction score
3.584
Καλησπέρα, είμαι αρχάριος γενικά με τα ενεργά sub woofer για Home Cinema και έχω την εξής ερώτηση. Το σαλόνι μου είναι 60 τ.μ. Πόσα Watt πρέπει να είναι ένα sub woofer για να είναι αποδεκτό για το χώρο αυτό. Παίζει όντως ρόλο ή είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό για το αυτί του κάθε ακροατή.

Σας ευχαριστώ

Κωνσταντίνος

Reaction score
3.584
Να προσθέσω ότι η χρήση είναι και για μουσική και για movies. Αυτή την στιγμή έχω το KODA SW-1000 που αγόρασα απο φίλο έδω στο site.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
4.346
Απάντηση: Ερώτηση για subwoofer συστήματος Home Cinema

Ο χωρος ειναι αρκετα μεγαλος και οπωσδηποτε η επιλογη ενος καλου σαμπ ειναι μια σοβαρη υποθεση για σενα. Βεβαια απο την αλλη εχει πολυ μεγαλη σημασια και το υπολοιπο συστημα σου. Δηλαδη αν εχεις ενα ελαφρυ συστημα και μονο το σαμπ στο συστημα σου ειναι ενα στιβαρο μηχανημα θα δειχνει σαν την μυγα μεσα στο γαλα. Ενα αλλα ζητημα ειναι οτι καλο δεν σημαινει επειδη εχει αρκετα βαττ αρα εχω και καλο σαμπ. Οι ιντσες του μεγαφωνου παιζουν σημαντικο ρολο οπως δεν θα ηταν ασχημο να δεις και καποια τεχνικα χαρακτηριστικα αυτου που σ ενδιαφερει οπως π.χ. ποσο χαμηλα κατεβαινει.

Reaction score
3.584
Σε ευχαριστώ vastsar. Είμαι νέος στο χώρο και όσο ζω μαθαίνω.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Reaction score
50
Σωστός ο vastsar. Εν γένει πάντως χρειάζεσαι καλό sub για ν' αποδώσει αξιοπρεπώς στο χώρο σου.

Reaction score
150
Βασικά τα κυβικά μετράνε (όγκος χώρου) και υπάρχουν και φόρμουλες για να το υπολογίσεις, αλλά όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω πρέπει να μην ξεχωρίζει πολύ. Πες μας τι ηχεία έχεις και πόσα θες να διαθέσεις για sub.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale