Ερώτηση

Reaction score
0
Ίσως το ερώτημα να είναι χαζό αλλά δηλώνω καινούριος στο σπορ οπότε υποθέτω ότι επιτρέπεται :138:

Αν έχω το PC μου απευθείας συνδεδεμένο στην τηλεόραση (μέσω HDMI 1.3 από την κάρτα γραφικών μου στην TV) και το PC διαθέτει bluray (reader-writer) και δε με πειράζει να το έχω ανοιχτό κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής μιας ταινίας , για ποιό λόγο χρειάζομαι ένα mediaplayer τύπου popcourn ή E-great κλπ κλπ ; :102:

Reaction score
0
Ίσως το ερώτημα να είναι χαζό αλλά δηλώνω καινούριος στο σπορ οπότε υποθέτω ότι επιτρέπεται :138:

Αν έχω το PC μου απευθείας συνδεδεμένο στην τηλεόραση (μέσω HDMI 1.3 από την κάρτα γραφικών μου στην TV) και το PC διαθέτει bluray (reader-writer) και δε με πειράζει να το έχω ανοιχτό κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής μιας ταινίας , για ποιό λόγο χρειάζομαι ένα mediaplayer τύπου popcourn ή E-great κλπ κλπ ; :102:
Γιατί έχεις μια περιουσία 1000 ευρώ τουλάχιστον δεσμευμένη για 2 ώρες δίπλα στην TV αντί ενός κουτιού των 100 ευρώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.528
Απάντηση: Ερώτηση

Είναι και η ευκολία!

Ούτε προγράμματα, ούτε ρυθμίσεις κάρτας γραφικών και ήχου, ούτε codec...

Reaction score
0
Δεν είχα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις ούτε με τους codecs . KMPlayer και όλα παίζουν μια χαρά. Η δέσμευση όμως των 1000+ ευρώ είναι πράγματι ένα θέμα...:121:

Reaction score
0
Διαβάζοντας ωστόσο εδώ μέσα διαπιστώνω ότι η θύρα LAN θεωρείται από όλους ιδιαίτερα σημαντική για σύνδεση στο δίκτυο με σκοπό να παίζει ο media player αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε άλλο υπολογιστή. Με δεδομένο ότι δε συνδέουν όλοι ethernet σκληρούς , αυτό σημαίνει ότι ένας άλλος υπολογιστής θα πρέπει να είναι σε λειτουργία για να παίξει τα αρχεία ο media player. Το ερώτημα είναι ποιος ο λόγος να πάρω media player και να μην παίξει τα αρχεία το PC απευθείας;(εξαιρείται ξαναλέω η περίπτωση ενός ethernet σκληρού).

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Ερώτηση

Διαβάζοντας ωστόσο εδώ μέσα διαπιστώνω ότι η θύρα LAN θεωρείται από όλους ιδιαίτερα σημαντική για σύνδεση στο δίκτυο με σκοπό να παίζει ο media player αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε άλλο υπολογιστή. Με δεδομένο ότι δε συνδέουν όλοι ethernet σκληρούς , αυτό σημαίνει ότι ένας άλλος υπολογιστής θα πρέπει να είναι σε λειτουργία για να παίξει τα αρχεία ο media player. Το ερώτημα είναι ποιος ο λόγος να πάρω media player και να μην παίξει τα αρχεία το PC απευθείας;(εξαιρείται ξαναλέω η περίπτωση ενός ethernet σκληρού).

Αμα δεν σε πτοησαν ολα τα παραπανω που αναφερθηκαν , τοτε δεν θα ελεγα οτι συντρεχει καποιος αλλος σοβαρος λογος..:138:

Reaction score
164
Απάντηση: Ερώτηση

-Γιατί τo media player είναι απλό στο χειρισμό και δεν θα δυσκολέψει όσους δεν γνωρίζουν από χειρισμό PC (μαμάδες κτλ)
-Γιατί το media player είναι αθόρυβο και δεν καταναλώνει πολύ ρεύμα.
-Είναι μικρό και εύκολα μπαίνει μαζί με τις άλλες συσκευές A/V. Μεταφέρεται και εύκολα.
-Δεν χρειάζεται και monitor για να δουλέψει. Το PC αν έχει μόνο την τηλεόραση επάνω τη δεσμεύει και όταν χρειάζεται ρυθμίσεις, κάνει update, σερφάρεις κτλ
-Το media player με έναν εξωτερικό σκληρό το παίρνεις και στο εξοχικό.

Reaction score
0
Δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που η θύρα Lan είναι σημαντική. Π.χ.: Εχω το laptop στο μπαλκόνι και χαζεύω στο Youtube αλλά παράλληλα ενώ είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο κι έχει τελειώσει μόλις η αποσυμπίεση ενός mkv που έκανα , αποφασίζω να στείλω το αρχείο προς θέαση το βράδυ στον δίσκο μου που είναι συνδεδεμένος πάνω ....στο Xtreamer . Το κάνω και συνεχίζω μπαίνοντας στο avsite και σου απαντάω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι δεν θα καταφέρεις να έχεις τέτοια ελευθερία επιλογών εάν κάνεις το pc σου ή το laptop σου media player. Ασε που εάν έχεις αυτοματοποιημένες εργασίες μπορεί την ώρα που βλέπεις να σε ενημερώσει ότι έκανε αναβάθμιση τον antivirus ή εάν θέλεις να κατεβάσεις update των windows :138: εκτός κιαν.....δημιουργήσεις ένα HTPC .....

Reaction score
0
Η κατανάλωση ρεύματος και μόνο είναι ένα σοβαρό θέμα. 15-20W ένα Egreat ή Popcornhour και δεκαπλάσια κατανάλωση ένα PC.
Δες εδώ:
Code:
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=43142

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef