Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Προσπαθώ να πάρω ένα συγκεκριμένο νούμερο κάποιου γνωστού και κάθε φορά χτυπάει μια φορά και αμέσως μετά μου το βγάζει κατηλειμμένο (όχι δε μου το κλείνει συνεχώς :116
. Απ' όσο μου είπε ο άνθρωπος το κάνει μόνο στο δικό μου νούμερο και μετά του έρχεται SMS ότι τον πήρα τηλ. Πράγματι, αν τον πάρω από άλλο νούμερο χτυπάει κανονικά.
Το θέμα είναι ότι δεν τον έχω και δίπλα μου να κοιτάξω το κινητό του κι αυτός είναι ολίγον άσχετος με τέτοια θέματα, οπότε δεν μπορεί να μου δώσει καμιά πληροφορία παραπάνω.
Μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει; Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι μήπως έχει καμιά περίεργη εφαρμογή και συμπεριέλαβε το νούμερό μου κατά λάθος (θέλω να πιστεύω χεχε). Καμιά ιδέα;
Το θέμα είναι ότι δεν τον έχω και δίπλα μου να κοιτάξω το κινητό του κι αυτός είναι ολίγον άσχετος με τέτοια θέματα, οπότε δεν μπορεί να μου δώσει καμιά πληροφορία παραπάνω.
Μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει; Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι μήπως έχει καμιά περίεργη εφαρμογή και συμπεριέλαβε το νούμερό μου κατά λάθος (θέλω να πιστεύω χεχε). Καμιά ιδέα;