panosop
Συστημικός
- Reaction score
- 668
Μερικές φορές αγοράζουμε εξοπλισμό δορυφορικής λήψης είτε σαν πακέτο είτε ψάχνοντας να βρούμε τον κατάλληλο δέκτη , πιάτο και LNB.
Για τους καινούργιους στον χώρο της δορυφορικής λήψης μπορεί να φτάνει το πακέτο πχ της NOVA, ή κάποιες προσφορές εταιριών. Για τους πιό ψαγμένους όμως η ανάλυση των δεδομένων της αγοράς είναι must...
Ξεκινώντας αυτό το θέμα παραθέτω το δικό μου setup των συσκευών που αποτελείται απο τα εξής :
Δορυφορικός δέκτης : NOKIA Mediamaster 9902S με σκληρό δίσκο 40 GB, 1 CI και 1 ενσωματωμένο VIACCESS, DiSEqC 1.0 and 1.2, SatScan positioner για 29 δορυφόρους,και S/PDIF digital audio.
Κάτοπτρο : 1,40 μ παραβολικό σταθερό σε ASTRA και HOTBIRD
LNB : 2 universal της Samsung με 0,4db απολαβή
Μίκτης επιλογέας DiSeq για 2 LNB της TECATEL
Σύνδεση με καλώδιο περίπου 25 μέτρων
Συνδέεται στον DENON 2802 με SVideo και με την S/PDIF για τον ήχο.
Λαμβάνω περίπου 1150 κανάλια TV και περίπου 560 ράδιο.
Προσωπική μου απόψη είναι ότι πάσχει λίγο απο λήψη, σαν δέκτης καθότι δοκίμασα και τον TOPFIELD με το ίδιο setup και μου έδινε καλύτερο σήμα σε μερικές περιπτώσεις.
Απο την άλλη θα τον χαρακτήριζα ενα πολύ καλό δέκτη, με αρκετές δυνατότητες , πολύ καλή ποιότητα εικόνας και εξίσου καλό και ποιοτικό ήχο.
Για περισσότερες πληροφορίες απο ενδιαφερόμενους ΕΔΩ.
Για τους καινούργιους στον χώρο της δορυφορικής λήψης μπορεί να φτάνει το πακέτο πχ της NOVA, ή κάποιες προσφορές εταιριών. Για τους πιό ψαγμένους όμως η ανάλυση των δεδομένων της αγοράς είναι must...
Ξεκινώντας αυτό το θέμα παραθέτω το δικό μου setup των συσκευών που αποτελείται απο τα εξής :

Δορυφορικός δέκτης : NOKIA Mediamaster 9902S με σκληρό δίσκο 40 GB, 1 CI και 1 ενσωματωμένο VIACCESS, DiSEqC 1.0 and 1.2, SatScan positioner για 29 δορυφόρους,και S/PDIF digital audio.
Κάτοπτρο : 1,40 μ παραβολικό σταθερό σε ASTRA και HOTBIRD
LNB : 2 universal της Samsung με 0,4db απολαβή
Μίκτης επιλογέας DiSeq για 2 LNB της TECATEL
Σύνδεση με καλώδιο περίπου 25 μέτρων
Συνδέεται στον DENON 2802 με SVideo και με την S/PDIF για τον ήχο.
Λαμβάνω περίπου 1150 κανάλια TV και περίπου 560 ράδιο.
Προσωπική μου απόψη είναι ότι πάσχει λίγο απο λήψη, σαν δέκτης καθότι δοκίμασα και τον TOPFIELD με το ίδιο setup και μου έδινε καλύτερο σήμα σε μερικές περιπτώσεις.
Απο την άλλη θα τον χαρακτήριζα ενα πολύ καλό δέκτη, με αρκετές δυνατότητες , πολύ καλή ποιότητα εικόνας και εξίσου καλό και ποιοτικό ήχο.
Για περισσότερες πληροφορίες απο ενδιαφερόμενους ΕΔΩ.