ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Μου αρεσει πολυ να σας αντιγυριζω τις ερωτησεις που μου κανετε κατ'ιδιαν η μεσω πμ
Αλλωστε σκοπος μιας σελιδας οπως αυτης ειναι να μαθαινουν οσο το δυνατον περισσοτεροι απο τις απαντησεις.
Παμε στο προβλημα:
Εχουμε 5000 ευρα προς διαθεση(λεμε τωρα) για αγορα βιντεοπροβολεα και περιφερειακων.
Τι κανετε?
1.Ξοδευετε ολα τα χρηματα για την αγορα ενος πολυ καλου βιντεοπροβολεα και για τα υπολοιπα...εχει ο Θεος...
2.Ξοδευετε τα μισα χρηματα για τον βιντεοπροβολεα, καποια για την αγορα ενος scaler και τα υπολοιπα για ενα DVD player της προκοπης.
3. Ξοδευετε το 1/3 για τον βιντεοπροβολεα και τα υπολοιπα για την αγορα μιας πολυ καλης οθονης
4.Ξοδευετε τα 2/3 για τον βιντεοπροβολεα και τα υπολοιπα για οθονη και DVD
Λυσεις και συνδυασμοι μπορουν να υπαρξουν πολλοι.
Εγω απλα εγραψα τα πρωτα που μου ηρθαν στο μυαλο.
Πριν ομως πω και εγω την αποψη μου θα ηθελα να ακουσω πρωτα εσας....
Εσεις λοιπον τι θα κανατε?
Αλλωστε σκοπος μιας σελιδας οπως αυτης ειναι να μαθαινουν οσο το δυνατον περισσοτεροι απο τις απαντησεις.
Παμε στο προβλημα:
Εχουμε 5000 ευρα προς διαθεση(λεμε τωρα) για αγορα βιντεοπροβολεα και περιφερειακων.
Τι κανετε?
1.Ξοδευετε ολα τα χρηματα για την αγορα ενος πολυ καλου βιντεοπροβολεα και για τα υπολοιπα...εχει ο Θεος...
2.Ξοδευετε τα μισα χρηματα για τον βιντεοπροβολεα, καποια για την αγορα ενος scaler και τα υπολοιπα για ενα DVD player της προκοπης.
3. Ξοδευετε το 1/3 για τον βιντεοπροβολεα και τα υπολοιπα για την αγορα μιας πολυ καλης οθονης
4.Ξοδευετε τα 2/3 για τον βιντεοπροβολεα και τα υπολοιπα για οθονη και DVD
Λυσεις και συνδυασμοι μπορουν να υπαρξουν πολλοι.
Εγω απλα εγραψα τα πρωτα που μου ηρθαν στο μυαλο.
Πριν ομως πω και εγω την αποψη μου θα ηθελα να ακουσω πρωτα εσας....
Εσεις λοιπον τι θα κανατε?