20 Οκτωβρίου 2007 #1 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 729 [youtube]Jujsn9wunyg[/youtube]
20 Οκτωβρίου 2007 #2 oppohellas Μηνύματα 3.385 Reaction score 10 Και με το σκυλο που κοιμαται κατω απο το κρεβατι τι θα γινει ?????
20 Οκτωβρίου 2007 #3 Κώστας Φ. Truth hurts. Here's a teddy bear. Μηνύματα 8.978 Reaction score 895 Απάντηση: Εσεις τι κρυβετε κατω απο το κρεβατι σας? Πόσο πίσω σε έχω αφήσει? Ε??? Πόσο???
20 Οκτωβρίου 2007 #4 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 729 Re: Απάντηση: Εσεις τι κρυβετε κατω απο το κρεβατι σας? Κώστας Φ. said: Πόσο πίσω σε έχω αφήσει? Ε??? Πόσο??? Click to expand... Ελα μωρε. Εκανες και εσυ μια φορα κατι πιο γρηγορα και δεν δουλευε:cool_11: Η απορια που εχω ειναι, πως καθαριζουν κατω απο το κρεβατι?
Re: Απάντηση: Εσεις τι κρυβετε κατω απο το κρεβατι σας? Κώστας Φ. said: Πόσο πίσω σε έχω αφήσει? Ε??? Πόσο??? Click to expand... Ελα μωρε. Εκανες και εσυ μια φορα κατι πιο γρηγορα και δεν δουλευε:cool_11: Η απορια που εχω ειναι, πως καθαριζουν κατω απο το κρεβατι?
20 Οκτωβρίου 2007 #5 Κώστας Φ. Truth hurts. Here's a teddy bear. Μηνύματα 8.978 Reaction score 895 Απάντηση: Εσεις τι κρυβετε κατω απο το κρεβατι σας? Χρειάζεται να καθαρίζεις κάτω από το κρεβάτι?! Αφού δε φαίνεται! :crazy_3:
Απάντηση: Εσεις τι κρυβετε κατω απο το κρεβατι σας? Χρειάζεται να καθαρίζεις κάτω από το κρεβάτι?! Αφού δε φαίνεται! :crazy_3:
20 Οκτωβρίου 2007 #6 S spilegou Μηνύματα 6.785 Reaction score 152 ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ. ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...... ΤΟΤΕ ΧΑΛΑΛΙ!!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ. ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...... ΤΟΤΕ ΧΑΛΑΛΙ!!!!
20 Οκτωβρίου 2007 #7 ak1s Μηνύματα 8.256 Reaction score 5 Πώς φαίνεται όταν μερικοί άνθρωποι γερνάνε... Αφού δεν αυτώνουμε που δεν αυτώνουμε, τουλάχιστον να βλέπουμε κάτι...:happy_8: :happy_8: :cool_11:
Πώς φαίνεται όταν μερικοί άνθρωποι γερνάνε... Αφού δεν αυτώνουμε που δεν αυτώνουμε, τουλάχιστον να βλέπουμε κάτι...:happy_8: :happy_8: :cool_11: