- Reaction score
- 144.441
Δίνεται το παρακάτω πακέτο
στα 199€: 
(Καφετιέρα Gaggia classic και μύλος ascasa)
Μαζί με την καφετιέρα θα δώσω διάφορα τζιμπραγκαλα, πχ το πορταφίλτερ με 3-4 καλαθάκια (τα μαμά της Gaggia), πατητήρι, κλπ, δηλαδή θα δώσω ένα πλήρες σετ όλων των αναγκαίων εργαλείων για να κάνεις καφεδάκι.

ΥΓ. Κατά προτίμηση, δε θέλω λεφτά. Θα προτιμούσα να γίνει ανταλλαγή το ανωτέρω πακέτο με αυτό:
www.ecm.de
Το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από διάφορα sites, πχ:
coffee-sensor.com
ΥΓ. 2. Η καφετέρια και ο μύλος λειτουργούν κανονικά, κάθε μέρα πίνω ένα καφεδάκι. Ωστόσο, ένα σέρβις θα το ήθελε η καφετέρια, είναι η ώρα της. Προηγούμενη επίσκεψη στο σέρβις ήταν προ 3-ετιας, για λάστιχα και λοιπά αναλώσιμα.
ΥΓ. 3. Η gazzia είναι 10-ετιας. Πολύ "χαλαρή" χρήση.
(~1 καφεδάκι την ημέρα).
ΥΓ. 4. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, και (φυσικά) δεν έχω την αρχική συσκευασία τους.

(Καφετιέρα Gaggia classic και μύλος ascasa)

Μαζί με την καφετιέρα θα δώσω διάφορα τζιμπραγκαλα, πχ το πορταφίλτερ με 3-4 καλαθάκια (τα μαμά της Gaggia), πατητήρι, κλπ, δηλαδή θα δώσω ένα πλήρες σετ όλων των αναγκαίων εργαλείων για να κάνεις καφεδάκι.

ΥΓ. Κατά προτίμηση, δε θέλω λεφτά. Θα προτιμούσα να γίνει ανταλλαγή το ανωτέρω πακέτο με αυτό:

ECM - Die Manufaktur für Ihren perfekten Espresso
Wir fertigen unsere Espressomaschinen in sorgfältiger Handarbeit. Unser Anspruch ist Ihr perfekter Espresso.
Το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από διάφορα sites, πχ:
Coffee Sensor E61 flow control | Flow Control for ECM, Profitec Rocket | Worldwide shipping bluestarcoffee.eu
Flow Control Device for E61 group heads. If you have to replace your e61 mushroom, due to mineral build-up and chrome flaking off - then this would be an ideal upgrade, the lime won't stick and there is no chrome to flake. €169.49.Free delivery in Ireland over €100, UK over £75.
www.bluestarcoffee.eu

Buy E61 Flow Control Device | Coffee Sensor
Coffee Sensor Flow Control Device for E61 groupheads for sale! Worldwide delivery - 4 days max. Order directly from Coffee Sensor!

ΥΓ. 2. Η καφετέρια και ο μύλος λειτουργούν κανονικά, κάθε μέρα πίνω ένα καφεδάκι. Ωστόσο, ένα σέρβις θα το ήθελε η καφετέρια, είναι η ώρα της. Προηγούμενη επίσκεψη στο σέρβις ήταν προ 3-ετιας, για λάστιχα και λοιπά αναλώσιμα.
ΥΓ. 3. Η gazzia είναι 10-ετιας. Πολύ "χαλαρή" χρήση.
(~1 καφεδάκι την ημέρα).

ΥΓ. 4. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, και (φυσικά) δεν έχω την αρχική συσκευασία τους.

Last edited: