Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

:142:

Πάντως οι κριτικές δε με επηρεάζουν, εκτός κι αν είναι από φίλους που συμφωνούμε στα γούστα.
Ούτε καν το 8/10 από το maxim.co.uk? Μα τί δύσκολος πελάτης... :116:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

Μην θεωρείτε τους συνομιλητές σας θεατές β κατηγορίες. Δεν νομίζω να τρώνε κουτόχορτο και να νομίζουν ότι επειδή αναφέρομαι στις ταινίες μας κάνω γκρίζα διαφήμιση. Παραδείγματα φέρνω για να μπορέσω παρακάτω να εξηγήσω κάποια πράγματα γενικά για το χώρο μας. Δηλαδή όλοι μετά από αυτά θα τρέξουν να νοικιάσουν και να δουν τις ταινίες της maiandros?

Περιμενουμε λοιπον να δουμε παραδειγματα ταινιων που αξιζαν αλλα καταποντιστηκαν απο τα οποια διεθνη καρτελ οπως λετε οι οποιες να εκπροσωπουνται και απο αλλες εταιρειες διανομης.

Υποθετω θα υπαρχουν..

Και οχι μια δυο γραμμες , η μερικους τιτλους επιγραμματικα...θελουμε χορταστικες παρουσιασεις..

Πιστευω θα το κανετε με χαρα αφου το ζητουμενο ειναι να θιξετε καποια πραγματα που αφορουν τον χωρο γενικοτερα...

Reaction score
6

Λοιπόν ακούστε λιγάκι γιατί επειδή δεν σας απαντάω όπως πρέπει δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ και το ξέρετε πολύ καλά οι δυο σας που προσπαθείτε για μια ακόμη φορά μεταφερόμενοι από το ένα forum στο άλλο να χαλάσετε τη συζήτηση και να την πάτε εκεί που θέλετε εσείς.
Κανεις δεν σας χαλάει τιποτα ..
Εκτός βέβαια από την υπογράμμιση του πλαγιου διαφημιστικού σας έργου, αλλα για αυτό δεν είμαστε εμεις οι μεταφερόμενοι από φορουμ σε φορουμ …αλλα εσείς.
Θα επρεπε να ξέρετε πως αυτος ο τρόπος όχι μονο δεν είναι κατάλληλος αλλα δεν σας χρειάζεται κιολας ..
Και δεν χρειάζεται ,γιατι όπως θα επρεπε να γνωρίζετε ο συντονιστής αυτης της κατηγορίας είναι από τους πιο ενεργούς που υπαρχουν σε αυτή την θεση με συχνή και διαρκή ενημέρωση ολων των νέων κυκλοφοριών από ολους τους έλληνες διανομείς…
Μια πραγματική βολτα στην κατηγορία θα σας καθησύχαζε αφού θα διαπιστώνατε το εργο που γίνεται με τις εβδομαδιαίες παρουσιάσεις ολων των νέων ( και όχι μονο ) κυκλοφοριών.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι γίνεται και θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να επιληφθούν του θέματος.
Δεν καταλαβα τι ζητάτε από τους διαχειριστές…

Εδώ μιλάμε για άλλα πράγματα Κύριοι.
Για ποια πράγματα μιλάτε HelenMel;;;
Μπορείτε να απαντήσετε ξεκαθαρα;;
Μεχρι τωρα από την αρχη του νήματος , μελη αναρωτιούνται για το ποιος είναι ο σκοπος και η ουσία του αυτου του τοπικ…
Tο ζουμι ποιο ειναι ?
Ούτε εγώ κατάλαβα το ζουμί του thread.
Με συμπαθάτε, αλλά ο προλαλήσας με βρίσκει συμπαραστάτη.
Γιατί ξεκίνησε και κυρίως πού το πάει το θρεντ αυτό, δεν μου είναι απόλυτα σαφές .
Απάντηση όμως δεν δίνετε και οσο βλέπεται μελη να εκφράζουν παροπονα για τις εταιρίες διανομής εσείς αντι να απαντάτε βλεπετε εμπάθεια απεναντι σας και συνεχίζετε το εργο της πλαγιας διαφήμισης της εταιρίας που εργάζεστε..

Και εν πάση περιπτώσει το δεύτερο δεν είναι κακο…
Και εγω αν ήμουν στη θεση σας πιθανόν αυτό θα εκανα. θέλοντας να σπρωξω προϊόντα που ο κόσμος αγνοεί την ύπαρξη τους…
Η διαφορα ειναι πως δεν θα κρυβόμουν πισω από το δάκτυλο μου, καλύπτοντας αυτό που πραγματικά θελω να κανω με κατι άλλο…( βλεπ. σχετικά με καρτελ)
Όπως πολύ σωστα αναφέρετε παραπανω ο κοσμος δεν τρωει κουτόχορτο , και όπως σας εχω ξαναγραψει αυτος ο τροπος προβολής κανει κακο όχι μονο σε εσας αλλα και στην εταιρία που εργάζεστε…

Ειδικά αυτό που ανέφερε ο Cinemusic για το The man from earth δεν το είχα αναφέρει σε αυτό το forum.
Δεν θυμάμαι να εχω αναφέρει τιποτα…
Μάλλον μπερδεύεστε
Παρεμπιπτόντως η ταινια εχει παρουσιασθεί και σχολιασθεί από την κατηγορία εδώ και ένα χρόνο

Reaction score
60

Με δυο λογια

Οι εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα προσφερουν αυτην την ποιοτητα γιατι απλα μπορουν να το κανουν χωρις ουσιαστικα κανενα εμποδιο.

Ειναι στο χερι καθε καταναλωτη να βρει αλλους τροπους ετσι ωστε να απολαυσει ταινιες που τον ενδιαφερουν στην σωστη ποιοτητα αλλα και να βρει παραγωγες αγνωστες στο ελληνικο κοινο ΜΕΣΩ ΙΝΤΕRNET η με αγορες απο το εξωτερικο.

Αν δειτε τι ειδικες εκδοσεις υπαρχουν στο εξωτερικο θα λετε εμεις που ζουμε και γιατι δεν υπαρχουν εδω !!!

Αφου ετσι θελουν να πορευονται οι εταιρειες με κακης ποιοτητας προιοντα υπερτιμολογιμενα, ειναι ευλογο οτι ο πελατης αργα η γρηγορα θα τους γυρισει την πλατη.

Ας συμμορφωθουν και ας εκτιμησουν τον ελληνα καταναλωτη δινοντας του αρτια προιοντα σε σωστη τιμη και μετα το ξανασυζηταμε.

Ελενη αντι να το γυρνας γυρω γυρω το θεμα κατσε και γραψε ξεκαθαρα σε ενα Post και απαντησε χωρις μισολογα σε αυτα που σε ρωτησαν να τελειωσει το θεμα, γιατι με το με τυπου μυνηματα " εδω μιλαμε για "αλλα θεματα" δεν οδηγει πουθενα.

Εξαλλου ο καθενας εχει κριση και κρινει μονος του τι θελει να δει η να αγορασει, τι ποιοτητα τον ενδιαφερει και στο κατω κατω ειναι ελευθερος να επιλεξει το καλυτερο αν δεν το βρει στην ελλαδα δοξα το θεο υπαρχουν παμπολλες επιλογες.

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

HelenMel said:
Λοιπόν ακούστε λιγάκι γιατί επειδή δεν σας απαντάω όπως πρέπει δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ και το ξέρετε πολύ καλά οι δυο σας που προσπαθείτε για μια ακόμη φορά μεταφερόμενοι από το ένα forum στο άλλο να χαλάσετε τη συζήτηση και να την πάτε εκεί που θέλετε εσείς. Σε μια στείρα προσωπική αντιπαράθεση λες και έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Εκτός και αν έχουμε…?
Οι απειλές δεν σας τιμάνε καθόλου κυρία Μελίδου, αυτό που προσπαθώ να σας κάνω να καταλάβετε, είναι πως εσείς είστε αυτή που χαλάτε τη συζήτηση. Ξεκινήσατε με ένα ομολογουμένως ενδιαφέρον θέμα και στην τελική το γυρίσατε σε στείρα διαφήμιση. Έχετε χλευάσει τις προτάσεις συμφορουμιτών σας και η μόνη σας πρόταση ως προς το τι να κάνουμε είναι να προτιμάμε τα καημένα βιντεοκλαμπ και τις "εναλλακτικές" κυκλοφορίες της εταιρείας σας.
Αν η διαφήμιση είναι το αποκλειστικό σας ενδιαφέρον για ένα forum, υπάρχουν και άλλοι δρόμοι και άλλοι τρόποι...

HelenMel said:
Εδώ μιλάμε για άλλα πράγματα Κύριοι. Μην μεταφέρετε εμπάθειες και από προηγούμενες συζητήσεις σε άλλο forum.
HelenMel said:
Να είστε σοβαροί. Δεν είναι μέλος σε αυτό το forum η κουτσή Μαρία. Είναι άνθρωποι με άποψη με γνώμη και φανατικοί του ποιοτικού και καλού κινηματογράφου. Μην υποβιβάζετε λοιπόν τη νοημοσύνη τους.
Δεν είναι σωστό να μεταβιβάζετε τα δικά σας πεπραγμένα σε άλλους...

HelenMel said:
Ειδικά αυτό που ανέφερε ο Cinemusic για το The man from earth δεν το είχα αναφέρει σε αυτό το forum.
Και πολλά από αυτά που αναφέρει βεβαίως και ο jl δεν είναι κουβέντες που έχω πει σε αυτό το site.
Επίσης λίγο προσεκτικότερη ανάγνωση των εκάστοτε post δεν βλάπτει, ειδικά αν σκοπεύουμε να απαντήσουμε...

HelenMel said:
Ορίστε αντί να ασχοληθώ με την πραγματικά πάρα πολύ σωστά τοποθετημένη άποψη του pleo ασχολούμαι μαζί σας (jl-cinemusic)
Απλώς ενδεικτικό του ποιος έχει προσωπικές εμπάθειες. Ο φίλος Pleo πραγματικά ενδιαφέρεται για την συζήτηση και σας υπενθυμίζει πράγματα που έχουν ειπωθεί πολλές σελίδες πίσω και εσείς επιδεικτικά αγνοήσατε...

Θα σας παρακαλούσα να σταματήσει εδώ όλο αυτό και να επικεντρωθούμε στο θέμα μας, το οποίο είναι:

Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Καμμία ενόχληση από την συζήτηση, το αντίθετο μάλιστα, ως επί μακράν καταναλωτής στο συγκεκριμένο χώρο με ενδιαφέρει τα μάλα.

Επίσης, ως από ανέκαθεν υποστηρικτής της πολυφωνίας, χαίρομαι ιδιαιτέρως για την δραστηριότητα της εταιρείας στην οποία εργάζεστε, όσο και αν εσείς πιστεύετε το αντίθετο. Το αυτό, ισχύει και για τις υπόλοιπες βέβαια...

Αυτό που με ενοχλεί όμως, είναι η απροκάλυπτα καθαρά διαφημιστική χρήση, εν τέλει, αυτού του νήματος, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί απαντήσεις στα ερωτήματα και τις κατηγορίες που ετέθησαν αρχικά, ενώ ταυτόχρονα έχουμε ενημερωθεί για όλες τις νέες κυκλοφορίες σας... (τις οποίες και δεν πρέπει να χάσουμε επειδή "πολεμήθηκαν" όλες από το σύστημα)

Δεν βλέπω τον τίτλο του νήματος να ονομάζεται "Νέες κυκλοφορίες της ΜΑΙΑNDROS και λόγοι για να μην τις χάσετε", αλλά "Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα"...

Υ.Γ.: ΔΕΝ είμαι ανταγωνιστής σας κ. Μελίδου, καταναλωτής από αυτούς τους λ@λ@κες που πληρώνουν για να είναι νόμιμοι είμαι...
Όπως και σε άλλες κατηγορίες υπάρχουν εκπρόσωποι εταιριών που παρουσιάζουν τα προιόντα τους επώνυμε έτσι συμβαίνει και εδώ.

Το ότι ο εκπρόσωπος κάποιας εταιρίας καταθέτει μία άποψη δεν είναι κάτι επιλήψιμο από την στιγμή που το κάνει επώνυμα. Αν το έκανε ανώνυμα τότε θα υπήρχε ζήτημα.

Όπως δεν είναι επιλήψιμο να γίνεται κριτική ή να συμφωνούμε με αυτή την άποψη.

Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε μετονομασία του θέματος ούτε κανείς να λέει ότι δεν είναι ανταγωνιστής επειδή έχει αντίθετη άποψη...

Το θέμα συνεχίζεται και παρακαλώ η συζήτηση να γίνει επί της ουσίας.

Χρήστος Ακρατόπουλος.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Εκτός βέβαια από την υπογράμμιση του πλαγιου διαφημιστικού σας έργου, αλλα για αυτό δεν είμαστε εμεις οι μεταφερόμενοι από φορουμ σε φορουμ …αλλα εσείς.

Δεν βλέπω κανέναν πλάγιο διαφημιστικό τρόπο Ανδρέα. Επώνυμα γράφει ως εκπρόσωπος της εταιρίας. Πόσο πιο καθαρά να το πεί;;;;

Όσο για το μεταφερόμενοι... το κρίνω ανάξιο σχολίου...

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω -και αναφέρω 2η φορά και τελευταία- είναι μεταφερόμενη συζήτηση και προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων ενός άλλου φόρουμ στο avsite.gr.

Αυτή η πλάγια συζήτηση παρακαλώ να διακοπεί άμεσα!

Όποιος θέλει ας συζητήσει επί του θέματος, ή επί των ταινιών που παρουσιάζει η εκπρόσωπος της εταιρίας.

Υ.Γ. Το avsite.gr παρουσιάζει στις κατηγορίες του ταινίες από όλες σχεδόν τις εταιρίες. Γιατί εδώ δημιουργήθηκε τέτοιο ζήτημα;;;

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

Δεν βλέπω κανέναν πλάγιο διαφημιστικό τρόπο Ανδρέα. Επώνυμα γράφει ως εκπρόσωπος της εταιρίας.

Όποιος θέλει ας συζητήσει επί του θέματος, ή επί των ταινιών που παρουσιάζει η εκπρόσωπος της εταιρίας.
Αν η παρουσιαση των προιοντων μια εταιριας που γινετε σε ενα τοπικ που δεν ενδεικνύεται για αυτο... και αν η συχνη αναφορα στα προτερηματα της εν λογω εταιριας ( καλυτερες τιμες , ποιο ορθη πολιτικη απο τις αλλες εταιρειες ) δεν εχει διαφημιστικο σκοπο...ε τοτε τι να πω...

Η επωνυμια δεν ειναι αλλοθι...
Γιατι και γω θα μπορουσα να ανοιξω ενα τοπικ με θεμα την κριση στην αγορα και με τον ιδιο τροπο να αναφερομουν στα προιοντα που πουλω και το ποσο πιο φθηνα και ποιοτηκα ειναι απο αυτα των ανταγωνιστων μου...

Απλα πραγματα.

Reaction score
0

Υ.Γ. Το avsite.gr παρουσιάζει στις κατηγορίες του ταινίες από όλες σχεδόν τις εταιρίες. Γιατί εδώ δημιουργήθηκε τέτοιο ζήτημα;;;

Χρήστο πραγματικά είναι κάτι το οποίο από την πρώτη στιγμή και εγώ δεν κατάλαβα.
Θα χαιρόμουνα αλήθεια αν και άλλοι εκπρόσωποι εταιριών ήταν σε αυτό το forum και ανταλλάσσαμε απόψεις.
Προσκαλώ ανοιχτά όποιον θέλει να έρθει.
Άλλωστε είναι και μια μορφή διασκέδασης .Προσωπικά το προτιμώ αντί να κάνω κάτι άλλο ίσως πιο γυναικείο…

Πάμε στο θέμα γιατί αυτά που συζητάμε είναι εντελώς μα εντελώς ανούσια.

Ξέρετε έχουμε να κάνουμε με μια συζήτηση η οποία εξελίσσεται σε ένα forum.Δεν έχει καμία σχέση αυτό το πράγμα με μια άμεση συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο.
Κάποια πράγματα λοιπόν για να γίνουν κατανοητά θα πρέπει να τα εξηγήσω με τρόπο τέτοιο ουτοσωστε να γίνει αντιληπτό από όλους και σε σημείο μάλιστα που να μην επιδέχεται αμφισβήτηση. Αν από την αρχή σας έλεγα ξέρετε πως έτσι έχει η κατάσταση με τις εταιρίες διανομής ποιος από όλους σας θα με πίστευε έστω και λίγο.

Προσέξτε προσπάθεια κάνω δεν σημαίνει ότι μετά από όλα αυτά δεν επιδέχεται αμφισβήτηση από εσάς.
Τα παραδείγματα που σας έφερα με τις ταινίες της maiandros είναι καθαρά γιατί θέλω να καταλήξω κάπου.(Και τις χρησιμοποιώ γιατί δεν κινδυνεύω να δεχτώ την οποιαδήποτε κριτική από άλλες εταιρίες εάν χρησιμοποιούσα δικές τους ταινίες που δεν βγήκαν στους κινηματογράφους.)

Πιστεύω να σας κάλυψα γιατί έφτασε η συζήτηση έως εδώ.
Πάμε παρακάτω λοιπόν .

Reaction score
0

Unforgiven έδωσες ένα αληθές παράδειγμα (το ότι οι ταινίες αυτές είναι παντελώς άγνωστες για σένα)
Ξέρεις γιατί σου είναι άγνωστες? Γιατί το διαφημιστικό μπατζετ της maiandros(μέχρι τώρα τουλάχιστον) ήταν πολύ χαμηλότερο από τις υπόλοιπες εταιρίες.
Το είδες το Final contract?Εάν αυτή ταινία δεχόταν σχετική διαφήμιση όχι μόνο θα την ήξερες αλλά θα την πρότεινες και για αγορά σε φίλους σου.
Άρα η ουσία είναι η διαφήμιση και όχι το πραγματικό προϊόν.
Θα σου πω για τα περιθώρια κέρδους που αναφέρεις ότι όπως η Φαγε η Δέλτα η Μεβγαλ και οι άλλοι έχουν τεράστια κέρδη και μπατζετ για διαφήμιση έτσι συμβαίνει και στο χώρο μας.
Είχα δοκιμάσει γάλα από μια εταιρία πολύ χαμηλότερου «βεληνεκούς»και από τότε δεν την αλλάζω….

Aki ξέρεις τι είναι το b movie? Ξέρεις πόσες b movie είναι πολύ καλύτερες από τα λεγόμενα blockbuster?Σε πληροφορώ σχεδόν αμέτρητα.
Δες πρώτα την ταινία και μετά την κρίνεις. Μην αμφισβητείτε από αντίδραση και μόνο.

Pleo πραγματικά έχεις δίκιο σε πολλά που αναφέρεις .Και η δικιά μου εταιρία το θέμα με το internet το έχει βάλει στις προτεραιότητες της . Μη μου ζητάτε όμως να σας πω λεπτομέρειες γιατί είναι κάτι το οποίο μπορούν να απαντήσουν μόνο οι μέτοχοι της Maiandros. Όπως και σε άλλες λεπτομέρειες δεν μπορώ φυσικά να σας τις πω σε αυτό εδώ το post καταλαβαίνετε ότι μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια..

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η Μaiandros είναι περίπου 2,5 χρόνια στην ελληνική αγορά. Οι άλλες είναι 30.

Reaction score
1.213

Περιμενουμε λοιπον να δουμε παραδειγματα ταινιων που αξιζαν αλλα καταποντιστηκαν απο τα οποια διεθνη καρτελ οπως λετε οι οποιες να εκπροσωπουνται και απο αλλες εταιρειες διανομης.

Υποθετω θα υπαρχουν..

Και οχι μια δυο γραμμες , η μερικους τιτλους επιγραμματικα...θελουμε χορταστικες παρουσιασεις..

Πιστευω θα το κανετε με χαρα αφου το ζητουμενο ειναι να θιξετε καποια πραγματα που αφορουν τον χωρο γενικοτερα...

Eπαναφορα το θεμα μας λοιπον....

Εχουμε κανα νεωτερο...??? :121: :405::405:

Reaction score
40

Δεν έχω καταλάβει κάτι....αν το παρόν νήμα είναι για προτάσεις ταινιών ο τίτλος τι νόημα έχει? ''Εταιρείες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα'' ? Μήπως έχετε να μας προτείνετε εκτός της εταιρείας σας και ταινίες από άλλες εταιρείες αν ναι ποιες είναι αυτές και αν όχι γιατί εφόσον ο τίτλος του θέματος μιλάει γενικά για εταιρείες που και αυτές μπορεί να έχουν αξιόλογες ταινίες?

Τελικά το παραγόμενο προϊόν μας ενδιαφέρει ή η εταιρεία που το παράγει...γιατί προσωπικά εμένα με ενδιαφέρει το καλό προϊόν και όχι η εταιρεία καθ 'αυτή...:121:

Reaction score
164

Unforgiven έδωσες ένα αληθές παράδειγμα (το ότι οι ταινίες αυτές είναι παντελώς άγνωστες για σένα)
Ξέρεις γιατί σου είναι άγνωστες? Γιατί το διαφημιστικό μπατζετ της maiandros(μέχρι τώρα τουλάχιστον) ήταν πολύ χαμηλότερο από τις υπόλοιπες εταιρίες.
Αν το διαφημιστικό σας Budget είναι μικρότερο από των άλλων, αν το κόστος της ταινίας είναι μικρότερο, γιατί η τιμή πώλησης είναι ίδια με των τεράστιων παραγωγών; Γιατί οι ταινίες σας πωλούνται στην Ελλάδα, ακριβότερα απ' όσο θα μου κοστίσει από Αγγλία το Dark Knight ή το Godfather;
Το είδες το Final contract?Εάν αυτή ταινία δεχόταν σχετική διαφήμιση όχι μόνο θα την ήξερες αλλά θα την πρότεινες και για αγορά σε φίλους σου.
Δεν το είδα. Έψαξα και ταινία με 5.6/10 και... 470 ψήφους δεν θα έβλεπα.
Ως εργαζόμενος στον τομέα ης διαφήμισης, θα σου έλεγα ότι η πιο πάνω είναι άποψη όσων δεν έχουν τι να πουλήσουν.
Θα σου πω για τα περιθώρια κέρδους που αναφέρεις ότι όπως η Φαγε η Δέλτα η Μεβγαλ και οι άλλοι έχουν τεράστια κέρδη και μπατζετ για διαφήμιση έτσι συμβαίνει και στο χώρο μας.
Είχα δοκιμάσει γάλα από μια εταιρία πολύ χαμηλότερου «βεληνεκούς»και από τότε δεν την αλλάζω….
Το γάλα που πήρες ήταν φτηνότερο από τα επώνυμα, ή όχι; Εν τέλει, άξιζε τα λεφτά του; Αν το δοκίμαζες και ήταν μούφα, και η εταιρία σου έλεγε ότι φταίει η... διαφήμιση, θα το δεχόσουν;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.692

Εδώ διαφωνώ.
Ποτέ δεν έχω προσέξει διαφήμιση ταινίας στην Ελλάδα.
Αυτές που μου αρέσουν και πρόκειται να δω τις έχω ήδη επιλέξει από πληροφορίες που διαβάζω στα sites του εξωτερικού.

Reaction score
5

Εάν αυτή ταινία δεχόταν σχετική διαφήμιση όχι μόνο θα την ήξερες αλλά θα την πρότεινες και για αγορά σε φίλους σου.
Συγγνώμη αλλά βρίσκω το παραπάνω προσβλητικό. Οι 'πελάτες' δεν είναι πρόβατα. Όσο και να διαφημιστεί κάτι, ίσως σε καταφέρει να το δεις από περιέργια, αλλά αν είναι πατάτα ποτέ δεν θα το συστήσεις σε φίλο. Άσε που το ένστικτο πλέον δουλεύει καλά.

Μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε απόψεις εκεί στις 'εταιρείες διανομής';

Reaction score
51

Αν το διαφημιστικό σας Budget είναι μικρότερο από των άλλων, αν το κόστος της ταινίας είναι μικρότερο, γιατί η τιμή πώλησης είναι ίδια με των τεράστιων παραγωγών; Γιατί οι ταινίες σας πωλούνται στην Ελλάδα, ακριβότερα απ' όσο θα μου κοστίσει από Αγγλία το Dark Knight ή το Godfather;

Εδώ είναι πιστεύω και το ζουμί της υπόθεσης!
Και πολύ θα ήθελα να ξέρω την μέθοδο κοστολόγησης των ταινιών.

Reaction score
0

Καλησπέρα

Πραγματικά μου αρέσει η συμμετοχή σας σε αυτό το post που από ότι βλέπω πάει να κάνει ρεκόρ επισκεψημοτητας αλλά και απαντήσεων σε μόλις 10 ημέρες από την ανάρτηση του στο site,και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό γιατί είναι ένα θέμα το οποίο ενδιαφέρει πάρα πολύ σχεδόν όλους .
Χαρά μου βεβαίως και με τιμά ιδιαίτερα .
Σας υπόσχομαι και άλλα ποστ που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αμείωτο και σύντομα μάλιστα.

Πάμε στο θέμα μας

Reaction score
0

Έχετε εύλογα πολλά ερωτήματα τα οποία θέλουν απάντηση.

Έχετε όμως και πολλές απορίες τις οποίες τις έχω ήδη απαντήσει

Για παράδειγμα κάποιος είπε για τις ταινίες της Maiandros ότι είναι πιο ακριβές από ότι στο play.com.Αλήθεια ποίος σας το είπε αυτό και το λέτε έτσι αυθαίρετα?
Οι τιμές στα public ξεκινάνε από τα 6 ευρω και φτάνουν το πολύ 12 ευρω οι εντελώς νέες κυκλοφορίες.. Αν είναι δυνατόν. Πάτε στην 4η σελίδα και δείτε ολόκληρο άρθρο μου για τις τιμές Έλεος…
Να κάνετε τον κόπο και να κοιτάτε προηγούμενες απαντήσεις μου και να μην δίνετε λανθασμένες ειδήσεις οι οποίες βεβαίως οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.
Κάποιοι ενδεχομένως να το κάνουν επίτηδες αλλά η πλειοψηφία από εσάς δεν έχει κάποιο λόγο να το κάνει αυτό.

Σας καταλαβαίνω ότι έχετε να κάνετε με μια συνεργάτη μιας εταιρίας και δεν υπάρχει καμία περίπτωση κανείς σας να μην αμφισβητεί έστω και το παραμικρό από αυτά που λέω. Ακόμη και οι ταινίες που σας παρουσιάζω τiς βγάζετε Nok Out χωρίς καν να δείτε το trailer.

Πάντως να ξέρετε ότι oποιος πιστεύει αυτά που λέω καλός και όποιος δεν πιστεύει πάλι καλώς.

ΤΟ ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΩ
Δεν προσπαθώ να σας πείσω για οτιδήποτε. Ούτε ότι δεν είμαι ελέφαντας γιατί σε λίγο μάλλον πρέπει να αποδείξω και αυτό σε κάποιους.
Εγώ μερικές πληροφορίες δίνω όποιος θέλει τις πιστεύει και όποιος θέλει όχι.
Είναι τόσο απλό που δεν μπορεί να γίνει απλουστοτερο.

Reaction score
0

Fedra και εσυ εναντίων μου?
Λίγη γυναικεία αλληλεγγύη ίσως?
Είδες τι τραγούδι σου πρότεινα…?:142::142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads