Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

Εγω ακομη περιμενω να μαθω ποια ειναι η φιλοσοφια που πρεπει να υιοθετησουν οι καταναλωτες...
Θα σου πω εγώ ρε άσχετε:

1.Να μην σκέφτεσαι.
2.Να μην αγοράζεις ποτέ από το εξωτερικό.
3.Να λες πάντα ευχαριστώ.
4.Να μην έχεις internet.
5.Να μην περνάς έξω από περίπτερα.

Αν τα πληρείς έστω και ένα από αυτά είσαι και σίγουρος πελάτης τους και ικανοποιημένος καταναλωτής.

:142:

Reaction score
6
Τα πράγματα θα ήταν πιο απλά πιστεύω αν το προιόν ήταν όπως έπρεπε να είναι.

Κυριολεκτικά δεν αντέχω να βλέπω κουτσουρεμένα κάδρα, τραγικό ήχο, να μην υπάρχει ο δίσκος με τα extras και διάφορα άλλα παλαβά.

Μην ξεχνάς Ελένη (αν επιτρέπεις τον ενικό) ότι απευθύνεσαι σε χρήστες που αυτά τα βάζουν σε προτεραιότητα, και όχι στον συνταξιούχο που έχει ένα DVD και μια τηλεόραση και δεν έχει ιδέα από αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου. :138:

Πραγματικά τώρα τελευταία οι βόλτες στο videoclub είναι πολύ λιγότερες απ' ότι κανα 6μηνο πριν. Για να μη σου πω πόσο καιρό έχω να πάω στο δεύτερο videoclub.
Εγώ λοιπόν που είμαι διατεθιμένος να πάω δυο τρία τετράγωνα πιο κάτω να διαλέξω από το ράφι μια ταινία (έτσι και σαν window shopping) τι φταίω να βλέπω δισκάκια επιπέδου εφημερίδας;
Πως να το πω; Αισθάνομαι ότι με δουλεύουν... .

Ε, την Κυριακή λοιπόν πάω στο περίπτερο και κάνω εκεί shopping. :144:

Reaction score
2
Απάντηση: Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

Το θέμα είναι "Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα" ...
Άρα η συζήτηση είναι τι πρέπει να κάνουν αυτές για να τονώσουν την αγορά.

Το γιατί ο καθένας μας έχει παρατήσει τα ελληνικά videoclub είναι άκρως κατανοητό πιστεύω.
π.χ. εγώ κάποια εποχή νοίκιαζα σταθερά 3-4 dvd την εβδομάδα... κι ας μην μου περίσευαν τα λεφτά. Γιατί?
Γιατί:
1). το videoclub είχε μια υπέροχη συλλογή από παλαιότερες ταινίες (ειδικά σε τρόμου και θρίλερ που προτιμώ)
2). ο υπάλληλος του videoclub είχε γνώσεις στο αντικείμενο (σε σημείο να βλέπει τι νοικιάζω και να προτείνει ταινίες)
3). γιατί έβλεπα μερικά divx που κατέβαζα και μετά αν άξιζε η ταινία νοικιαζόταν και το dvd (για την καλύτερη ποιότητα)

Μετά αντικαταστάθηκε ο υπάλληλος με ξανθές γαλαζομάτες υπάρξεις με μηδαμινές γνώσεις (στο αντικείμενο) και όρεξη, άρχιζαν να γίνονται "εκπτώσεις" σε νέες κυκλοφορίες (π.χ. ενοικίαση ταινίας χωρίς το 2ο δισκάκι των extra) και φυσικά κανένα dvd πλέον δεν μπορεί να φτάσει την ποιότητα ενός 720p αρχείου που κατεβαίνει σε λίγες ώρες.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, αλλά εγώ θα πρότεινα μια συνεργασία μεταξύ των εταιρειών διανομής για ένα online site διανομής ταινιών (πώληση-ενοικίαση), ώστε να παρακαμφθεί το (προβληματικό κατά ένα μέρας) κομμάτι των videoclub.

Reaction score
119

Mηπως οι εταιρειες διανομης ψαχνοντας τον "εχθρο" κοιτανε προς λαθος μερια;

Ο πελατης ειναι κακος που εκοψε το βιντεο-κλαμπ;

Μηπως τον ρολο τους σαν μεσαζοντες πανε να τον καταργησουν οι ισχυρες εταιρειες media και τα στουντιο με απ'ευθειας αϋλη διαθεση των τιτλων (...στο εγγυς μελλον) σε ενα καταναλωτη που θα εχει ηδη εθιστει στο συστημα ιντερνετ-κλικ-ταινια και το να την πληρωσει πια θα ερθει σαν φυσιολογικη εξελιξη ή αναποφευκτο κακο;

'H, μηπως πολυ απλα, εφτασε η ωρα να εκλειψουν οπως τοσα και τοσα επαγγελματα;

JL_

Reaction score
19
Ακόμα δεν έφτασε η ώρα της ολικής έκλειψής τους...

Αν όμως δεν εξελιχτούν, δεν τους μένει πολύς χρόνος... Αυτό που τους "σώζει" ακόμα, είναι η μερίδα των ταινιόφιλων, που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την τεχνολογία και αρκούνται στις επιλογές της εγχώριας διανομής.

Προσωπικά πάντως, θα με ενδιέφερε πολύ ένα βιντεοκλάμπ, στο οποίο θα μπορούσα να πάω με ένα USB stickάκι και σε "2 λεπτά" να το γεμίσω με νόμιμες κόπιες των ταινιών που θέλω να δω σε HD...:126:

Reaction score
0

Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω άμεσα στις ερωτήσεις που πολύ σωστά θέτεται.
Δεν είναι ότι δεν θέλω να σας απαντήσω
Δυστυχώς δεν μπορώ συνέχεια να είμαι στο site.

Μην βάζετε διάφορα σενάρια διαπλοκής στο μυαλό σας.
Τα στούντιο παραγωγής και οι εταιρίες διανομής ειδικά στην Αμερική είναι πάρα πολλές. Μεταξύ τους υπάρχουν οι τυπικές συμφωνίες αλλά και οι άτυπες. Μονοπώλια και καρτέλ δεν υπάρχουν και για αυτό υπάρχει τεράστια παραγωγή ταινιών .Δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη όπως καταλαβαίνεται να αλλάξουν τα πράγματα για να παρακαμφθούν για παράδειγμα η εν χώριες εταιρίες διανομής. Τα υλικά υπάρχουν για τις ταινίες. Για να βγουν σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου και με πολλά έξτρα. Το θέμα είναι τι κάνουν οι εταιρίες στη χώρα μας και δεν κοιτάνε προς την ποιοτική κατεύθυνση.
Καταλαβαίνω ότι δεν είστε ο μέσος τηλεθεατής. Θέλετε το κάτι παραπάνω. Δυστυχώς είστε μειοψηφία. Ο πολύς κόσμος τρώει ότι του σερβίρουν. Οι εταιρίες διανομής να ξέρετε δεν είναι χαμένες μέχρι τώρα γιατί έχουν βρει διεξόδους εσόδων.(Εφημερίδες κινηματογράφοι κτλ)

Τα καταστήματα είναι αυτά που την πληρώνουν επαναλαμβάνω.
Μη πηγαίνοντας σε ένα video club τιμωρείτε τον ιδιοκτήτη και κανέναν άλλο.
Όταν θα πας στο περίπτερο πληρώνεις πάλι την εταιρία μέσο ενός άλλου φορέα απλά.
Μακάρι να μην αγόραζε κανένας εφημερίδες με dvd
Την επομένη σχεδόν όλες oi εταιρίες θα έψαχναν τρόπο για να καλύψουν τη ζημία.
Ίσως τότε να δούμε κάποια στροφή στην ποιότητα
.

Όντως όλες οι εταιρίες θέλουνε και το σκύλο χορτάτο και την πίττα ολόκληρη.
Της συνέπειες δεν της βλέπουνε?
Όταν μια ομάδα συνέχεια κερδίζει και σου πλασάρει συνεχώς το ίδιο πράγμα στο τέλος το βαριέσαι και του γυρνάς την πλάτη. Είναι τόσο απλό.

Οι τιμές στο εξωτερικό πιστέψτε με δεν έχουν καμία σημασία.
Εδώ έχουμε το δικό μας καθεστώς πωλήσεων. Πιο είναι αυτό?
“”Μονοπώλιο είμαι πουλάω όσο θέλω…””
Δεν διαβάσατε καλά αυτά που έγραψα στην αρχή του νήματος
Φτιάχνεις μια ωραία πυραμίδα….!!!

Reaction score
1.213

Τα καταστήματα είναι αυτά που την πληρώνουν επαναλαμβάνω.
Μη πηγαίνοντας σε ένα video club τιμωρείτε τον ιδιοκτήτη και κανέναν άλλο.
Όταν θα πας στο περίπτερο πληρώνεις πάλι την εταιρία μέσο ενός άλλου φορέα απλά.
Μακάρι να μην αγόραζε κανένας εφημερίδες με dvd
Την επομένη σχεδόν όλες oi εταιρίες θα έψαχναν τρόπο για να καλύψουν τη ζημία.
Ίσως τότε να δούμε κάποια στροφή στην ποιότητα
.

Αντε να τα ξαναπουμε λοιπον...

Ο κοσμος δεν περιμενει τα dvd απο τις εφημεριδες για να δει ταινιες .Κυριως τα θελει τα δισκακια για συλλεκτικους λογους , αντε να εχει και καμμια ταινια στην καβατζα...να την ξαναδει σε καποια στιγμη που βαριεται ιδιαιτερως να παει στο videoclub.

Tις ταινιες αυτες τις εχουμε ξαναδει οι περισσοτεροι.Εκτος αν πιστευετε οτι δεν ειχαμε δει ποτε (και αρα δεν ειχαμε ξαναπληρωσει ) τον ταξιτζη πχ.

Οι εφημεριδα κανει 4+ Ε .Για να δεις τρεις ταινιες την εβδομαδα που δεν θεωρω οτι ειναι καποιο νουμερο τρομαχτικο για ενα ταινιοφιλο θα δωσεις 12+ Ε.Με αυτα τα λεφτα γραφεσαι σε ενα προγραμμα videoclub και μπορεις να δεις μεχρι και 30- 60 ταινιες (μου διαφευγει σε ποια ''κλιμακα'' ειναι το 12ευρο ) .

Τωρα αν καποιος βλεπει μια ταινια το χρονο η το διμηνο..σιγα τα εσοδα που χανουν απο αυτον οι ιδιοκτητες.

Αρα τα εργα αυτα τα περισσοτερα σχεδον τα εχουμε ξαναπληρωσει , παντα με τη μορφη ενοικιασης .

Αν οι τιμες πωλησης ηταν καλυτερες θα τα ειχαμε αγορασει κιολας ...απο τα videoclub.Και μιλαω για οσους βεβαια δεν τα εχουν αγορασει ηδη απ'εξω για καποιο λογο...

Εμεις θα πιεσουμε τις εταιρειες ? Πως με το να αγοραζουμε ακριβοτερα ? Ας τις πιεσουν οι videoclubαδες που εχουν το προβλημα λοιπον...Ας μην παιρνουν τα εργα να αναγκαστουν οι εταιρειες να ριξουν τις τιμες..

Ε ρε κατι πραγματα.....

Ζητας την ποιοτητα δεν στην δινουν..δεν την ζητας..σου λενε γιατι δεν την ζητας.....:142:

Και με αυτα και με αυτα...αγοραζε καταναλωτη...πιο ακριβα..για να πιεσεις....:142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Κα Μελίδου,είστε marketing director και αντί να δίνεται ιδέες στην εταιρία σας ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ αναλώνεστε σε μια κουβέντα περί των εταιριών διανομής που ελέγχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.
Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι σοβαρό.
Όπως έχετε καταλάβει μέχρι στιγμής αυτό που αποζητά η πλειοψηφία εδώ είναι ΠΟΙΟΤΗΤΑ σε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!Οι τζαμπατζήδες π'αντα υπήρχαν και θα υπάρχουν.Αλλά είναι άλλο πράγμα,να ψάχνω κάτι που δεν μου προσφέρεται απ αυτήν την αγορά και να το βρίσκω δωρεάν ή στο εξωτερικό και άλλο να με εξωθούν οι ίδιες οι εταιρίες εκεί:141:.Σας ξαναρωτώ:
1)Βlue ray έχετε?Αν όχι,γιατί?
2)Οι τιμές σας σε τι επίπεδα είναι?
3)Γιατί δεν φτιάχνεται έναν server που να παρέχει on line τις ταινίες σας?
4)Σας αναγκάζει κανείς να ακολουθήτε συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική?Αν, ναι γιατί δεν τον καταγγέλνετε?

Η όλη σας κουβέντα περί των video club αφήνει (σε εμένα) την εξής αίσθηση:
Μην κατεβαζετε,μην αγοράζετε εφημερίδες,μην αγοράζετε απ το εξωτερικό,γιατί οι εταιρίες διανομής δεν μπορούν να πουλάνε στις τιμές που πουλάνε τώρα!:141:
Εμένα δεν με πείθετε όσο αναλώνεστε σε αυτήν την κουβέντα και δεν βλέπω κινήσεις που να οφελούν τον καταναλωτή.
Συγνώμη αν είμαι αιχμηρός αλλά ΕΣΕΙΣ θέλατε να ξεκινήσει μια τέτοια κουβέντα.Οπότε θα ακούσετε και τα καλά αλλά και τα ανάποδα!

Χωρίς καμία μομφή και εμπορικό συμφέρον,
Στριφτός Γιώργος.

Reaction score
0

Καλησπέρα

Νομίζω ότι όταν επαναλαμβανόμαστε γινόμαστε κουραστικοί..
Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.
Προσπαθήστε να διαβάζετε τα νήματα που γράφω γιατί πρέπει να εξηγήσω στον καθένα ξεχωριστά πράγματα που έχουν απαντηθεί της προηγούμενες μέρες.

Μην αυταπατάστε. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν και για τίποτε.
Μια απλή συζήτηση κάνουμε, χαλαρώστε.

Λοιπόν επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά

Ο μέσος όρος πώλησης των dvd μας στα video club είναι 15 ευρω
Και σχεδόν όλες της κυκλοφορίες μπορείτε να της βρείτε στα public με 12 ευρο ανώτερη τιμή.

Για το on line κατάστημα θα πρέπει να απευθυνθείτε στους μετόχους της εταιρίας να σας απαντήσουνε.

Κανείς δεν μας αναγκάζει για τίποτε. Μακάρι όμως να ήταν τόσο απλό.
Μην τα βλέπετε άσπρα και μαύρα.
Μιλάμε για εμπόριο. Για στρατηγικές. Και άλλα πολλά.
Δεν είναι δυνατόν να παρουσιάσω εδώ της μελλοντικές επιλογές της maiandros

Έχετε δει κινήσεις στην αγορά γενικώς που να ωφελούν τον καταναλωτή για να δείτε και στο χώρο μας? Ένας κούκος (maiandros) φέρνει την άνοιξη?
Να είμαστε ρεαλιστές και να αποφεύγετε τις άστοχες τοποθετήσεις

Δείτε στο καινούριο θέμα που έχω αναρτήσει στης νέες κυκλοφορίες μια ταινία το
One Night with The King. Μια πραγματική υπερπαραγωγή. Οι αλυσίδες κινηματογράφων στην Ελλάδα την απορρίψανε.
Για καθίστε και σκεφτείτε λοιπόν γιατί την απορρίψανε
Σας υπενθυμίζω ότι πέρα από τις μπαρούφες που κατά καιρούς βλέπουμε τώρα παίζετε το ΄Ψωνίζω Άρα Υπάρχω΄.
Τα σχόλια σας παρακαλώ…

Reaction score
1.213

Να είμαστε ρεαλιστές και να αποφεύγετε τις άστοχες τοποθετήσεις

One Night with The King. Μια πραγματική υπερπαραγωγή. Οι αλυσίδες κινηματογράφων στην Ελλάδα την απορρίψανε.
Σας υπενθυμίζω ότι πέρα από τις μπαρούφες που κατά καιρούς βλέπουμε τώρα παίζετε το ΄Ψωνίζω Άρα Υπάρχω΄.
Τα σχόλια σας παρακαλώ…
Eμεις ειμαστε ρεαλιστες .Αλλοι δεν ειναι..

θα απαντησω με μια ερωτηση ...

Ποιο πιστευετε οτι θα τραβαγε περισσοτερο κοσμο στον κινηματογραφο τη σημερινη εποχη...

Το sex in the city η ο Λωρενς της Αραβιας.. ? :142:

Ας μας απαντησουν ολοι...και πρωτα οι γυναικες...:138:

Reaction score
1

E τωρα μην περιμενεις απο την "γενια" του Sex And The City να σου εκτιμησει τον Λωρενς της Αραβιας. Δεν το λεω με κακια, αλλα αν βγαλουμε εξω τις μαναδες μας και τις θειαδες, η πλειοψηφια του υπολοιπου ποσοστου, δεν ξερει οτι υπαρχει ο Ομαρ Σαριφ.....

Ειναι σαν την ελληνικη μουσικη με τις διασκευες της, που δεν ξερει το κοινο οτι οι πρωτες εκτελεσεις ειναι ξενες!

Reaction score
1.213

E τωρα μην περιμενεις απο την "γενια" του Sex And The City να σου εκτιμησει τον Λωρενς της Αραβιας. Δεν το λεω με κακια, αλλα αν βγαλουμε εξω τις μαναδες μας και τις θειαδες, η πλειοψηφια του υπολοιπου ποσοστου, δεν ξερει οτι υπαρχει ο Ομαρ Σαριφ.....

Ειναι σαν την ελληνικη μουσικη με τις διασκευες της, που δεν ξερει το κοινο οτι οι πρωτες εκτελεσεις ειναι ξενες!

Σωστο .Αλλα εννουσα και το αλλο.Οτι ακομα και αν εκτιμουσε τον Λωρενς αμφιβαλλω αν τελικα εβλεπε την ταινια στον κινηματογραφο.Μαλλον θα την εβλεπε σπιτι.Σε θεματα που εχουμε ανοιξει '' γιατι δεν πατε κινηματογραφο''...οι υπολοιποι θεατες ηταν απο τα μεγαλα μειονεκτηματα της υποθεσης . Ενω με το sex in the city..θα παρεις την δικια σου ..λιγο πριν το καφε..θα κανετε το χαβαλε σας, θα γελασετε..στεναχωρια μας αν θα γελασει και ο διπλα..η αν τρωει το φαγητο του , η αν μπαλαμουτιαζει την δικια του ..η αυτη του δειχνει φωναχτα το κινητο της που ειναι ιδιο με της Καρυ...:142:

Απλα πραγματα...με υψηλο waf κιολας...:142:

Ενω ο Πητερ και ο Ομαρ..θα κοπουν απο χερι...(εκτος αν ειχαν τιποτα υπερδυναμεις.... ) :138:

Υ.Γ Ασε που φοβαμαι οτι θα μας στεναχωρησουν τελικα...:121:

Reaction score
0

Τα σχόλια σας παρακαλώ…
Αν η ταινία αυτή του 2006 (!) ήταν καλή πιστευω ότι θα την έδειχναν αλλά το ότι ο Ομαρ Σαρίφ και ο Πήτερ Ο' Τουλ έκαναν μαζί μια αρπαχτή στα γεράματα δε σημαίνει τίποτα οπότε όλη η συζήτηση περί Λώρενς της Αραβίας περιττεύει. Σε όλο τον κόσμο κατευθείαν στην τηλεόραση ή σε DVD βγήκε απ' ό,τι βλέπω.
http://www.imdb.com/title/tt0430431/releaseinfo

Πάντως ταινίες θρησκευτικού χαρακτήρα μάλλον για την πασχαλινή τηλεόραση είναι παρά για να βγούν στο σινεμά.

Reaction score
7
Kαι το Righteous Kill που δείξανε οι κινηματογράφοι με Ντε Νίρο - Πατσίνο που δείξανε οι κινηματογράφοι, αν έβγαινε σε dvd κατευθείαν δεν θα χάναμε και τίποτα...Μερικές ταινίες δεν αξίζουν το μεγάλο πανί...

Reaction score
0

Για κάποιους που λένε για γενιά του sex and the city ας κοιτάξουνε την ταινία NITRO στα dvd προς απάντηση τους. Μη μου πείτε ότι και αυτή θα την έβλεπε μόνο η γιαγιά μου? Προσέξτε εκτός από το προφανές θέλω να βρείτε καλή δικαιολογία…

Τώρα δεν κατάλαβα κάποιες απαντήσεις.
Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τις κινηματογραφικές αλυσίδες γιατί απορρίψανε το One night with the king?
Λέτε να κατάλαβαν ότι κάνουν αρπαχτή οι Peter O Toole και ο Omar Sharif και σου λέει να μην τους κάνουμε μάγκες.? Ειλικρινά μόλις το διάβασα αυτό με έπιασαν τα γέλια και σας ευχαριστώ που μου φτιάξατε τη μέρα..

Προς ενημέρωση σας το 1/3 των ταινιών χρησιμοποιούνται από τους ηθοποιούς για λόγους αρπαχτής και μόνο. Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ για ποιες ταινίες φαίνονται να είναι αρπαχτες μπορείτε να τις καταλάβετε.

Για το παγκόσμιο κινηματογράφο και γιατί δεν προωθήθηκε είναι άλλοι οι λόγοι που θα σας πω στο θέμα με την ταινία.

Λοιπόν ρωτάτε να σας απαντήσω πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω. Εάν θέλετε μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] και να σας απαντήσουνε γιατί η εταιρία δεν βγάζει ακόμη blu-ray.

Φυσικά είναι ένα θέμα προς συζήτηση αλλά μην αρπάζετε την ευκαιρία επειδή είμαι συνεργάτης της maiandros και ρωτάτε λεπτομέρειες.

Είναι θα έλεγα το θέμα που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Τα αλλα τα προσπερνάτε σαν «σταματημένα» στο περιφερειακό…
Θα το βάλουμε σαν θέμα τις επόμενες μέρες που θα έχω και κάποιες πληροφορίες ακόμη

Reaction score
0

Για κάποιους που λένε για γενιά του sex and the city ας κοιτάξουνε την ταινία NITRO στα dvd προς απάντηση τους. Μη μου πείτε ότι και αυτή θα την έβλεπε μόνο η γιαγιά μου? Προσέξτε εκτός από το προφανές θέλω να βρείτε καλή δικαιολογία…
Η συζήτηση έχει πάρει μια περίεργη τροπή. Εσείς πρέπει να πείσετε εμάς γιατί πρέπει να δούμε το άγνωστο έργο που προωθείτε, όχι το ανάποδο.

Τώρα δεν κατάλαβα κάποιες απαντήσεις.
Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τις κινηματογραφικές αλυσίδες γιατί απορρίψανε το One night with the king?
Λέτε να κατάλαβαν ότι κάνουν αρπαχτή οι Peter O Toole και ο Omar Sharif και σου λέει να μην τους κάνουμε μάγκες.? Ειλικρινά μόλις το διάβασα αυτό με έπιασαν τα γέλια και σας ευχαριστώ που μου φτιάξατε τη μέρα..
Χαίρομαι που σας διασκεδάζω.

Από εκεί και πέρα αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για μια ταινία τί να κάνουμε δηλαδή; Ο αριθμός των αιθουσών είναι συγκεκριμένος και εφόσον ο αιθουσάρχης κρίνει ότι δεν θα πουλήσει αρκετά εισιτήρια είναι δικαίωμά του να μην προβάλει την ταινία.

Φυσικά είναι ένα θέμα προς συζήτηση αλλά μην αρπάζετε την ευκαιρία επειδή είμαι συνεργάτης της maiandros και ρωτάτε λεπτομέρειες.
[/B]
Από τη στιγμή που σχεδόν όλα τα post σας διαφημίζουν τις ταινίες που διανέμει το γραφείο στο οποίο εργάζεστε νομίζω πως έχουμε κάθε δικαίωμα να ρωτάμε αυτά που μας ενδιαφέρουν και όχι αυτά που εσείς θέλετε να απαντήσετε.

Μ' αρέσει που κάθομαι και απαντάω τα αυτονόητα...

Reaction score
164

Πάντως το Nitro έχει 5.5/10 στο IMDB και το One Night With The King, 6/10. Ένδειξη, βέβαια, και όχι απόδειξη της ποιότητας.

Reaction score
1.213

Αν η ταινία αυτή του 2006 (!) ήταν καλή πιστευω ότι θα την έδειχναν αλλά το ότι ο Ομαρ Σαρίφ και ο Πήτερ Ο' Τουλ έκαναν μαζί μια αρπαχτή στα γεράματα δε σημαίνει τίποτα οπότε όλη η συζήτηση περί Λώρενς της Αραβίας περιττεύει. Σε όλο τον κόσμο κατευθείαν στην τηλεόραση ή σε DVD βγήκε απ' ό,τι βλέπω.
http://www.imdb.com/title/tt0430431/releaseinfo

Πάντως ταινίες θρησκευτικού χαρακτήρα μάλλον για την πασχαλινή τηλεόραση είναι παρά για να βγούν στο σινεμά.

Eλα βρε marvin...μου τη χαλασες. :137:

Ασε να κανουμε και λιγο κουβεντα..:114:

Reaction score
1.213

Για το παγκόσμιο κινηματογράφο και γιατί δεν προωθήθηκε είναι άλλοι οι λόγοι που θα σας πω στο θέμα με την ταινία.

Περιμενουμε εναγωνιως..

Ευχομαι μαλιστα να ειναι και καποια παγκοσμια συνομωσια γιατι μου αρεσουν πολυ κατι τετοια...:136:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.135
Members
38.535