gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.434
Re: Απάντηση: Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα
Αν δεν αντέχετε τις λεπτομέρειες να μην τις αποζητάτε,εσείς ανοίξατε το θέμα:126:
Τα '''αλλα'' οπως τα λέτε πιστέψτε με αλλά δεν ενδιαφέρουν σχεδον κανέναν.Γιατί?Γιατί δεν νοιάζουν την πλειοψηφία του κόσμου τα μαχαιρώματα μεταξύ των εταιριών διανομής ή των εταιριών με τις αίθουσες.Ναι τα multiplex είναι παρακλάδι των μεγάλων(-ης) εταιριών(-ιας) διανομής και προωθούν τα δικά τους έργα.Οι υπόλοιπες αίθουσες όμως?Γιατί και αυτές προβάλουν τις αυτές ταινίες?Είναι μόνο γιατί αυτές διαφημίζονται?Ε,να διαφημιστούν και οι άλλες.Δηλαδή εμείς θα τις ψάχνουμε?Ε,προσωπικά ΔΕΝ μου περισσεύει χρόνος...
Συγνώμη αλλά είστε marketing director και δεν ξέρετε ποιά είναι τα εμπορικά σας όπλα?Τωρα αν σας πω εγω ότι με διασκεδάζετε θα έχω άδικο?Ειλικρινά με αυτά που γράφετε αναρωτιέμαι αν έχετε γνώση περί της αγοράς για να μην πω του marketing και φανώ υπερβολικός....Λοιπόν ρωτάτε να σας απαντήσω πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω. Εάν θέλετε μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] και να σας απαντήσουνε γιατί η εταιρία δεν βγάζει ακόμη blu-ray.
Φυσικά είναι ένα θέμα προς συζήτηση αλλά μην αρπάζετε την ευκαιρία επειδή είμαι συνεργάτης της maiandros και ρωτάτε λεπτομέρειες.
Είναι θα έλεγα το θέμα που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Τα αλλα τα προσπερνάτε σαν «σταματημένα» στο περιφερειακό…
Θα το βάλουμε σαν θέμα τις επόμενες μέρες που θα έχω και κάποιες πληροφορίες ακόμη
Αν δεν αντέχετε τις λεπτομέρειες να μην τις αποζητάτε,εσείς ανοίξατε το θέμα:126:
Τα '''αλλα'' οπως τα λέτε πιστέψτε με αλλά δεν ενδιαφέρουν σχεδον κανέναν.Γιατί?Γιατί δεν νοιάζουν την πλειοψηφία του κόσμου τα μαχαιρώματα μεταξύ των εταιριών διανομής ή των εταιριών με τις αίθουσες.Ναι τα multiplex είναι παρακλάδι των μεγάλων(-ης) εταιριών(-ιας) διανομής και προωθούν τα δικά τους έργα.Οι υπόλοιπες αίθουσες όμως?Γιατί και αυτές προβάλουν τις αυτές ταινίες?Είναι μόνο γιατί αυτές διαφημίζονται?Ε,να διαφημιστούν και οι άλλες.Δηλαδή εμείς θα τις ψάχνουμε?Ε,προσωπικά ΔΕΝ μου περισσεύει χρόνος...