Ετοιμαζομαι για αγορά LCD TV αλλα έχω μπερδευτεί!!!

Reaction score
4.467
Sebu said:
Γιατι εχω σπαστει και απο το γεγονος οτι ειναι μια τηλεοραση που μπορει να ειναι καλη οπως ισχυριζεστε εδω μεσα, πρεπει ομως να καλιμπραριστει απο το κρυφο μενου το οποιο δεν ξερει ο καθε υποψηφιος αγοραστης.Αρα αν εγω την αγορασω απο καπου και δεν ξερω για το forum ή για το service menu δεν προκειται ποτε να δω το full potential αυτης της τηλεορασης.
Δεν θα επρεπε καποιες λειτουργιες για contrast,brightness και ρυθμισεις χρωματικης παλλετας εστω και με presets να τα εχει ετοιμα και προσβασιμα οπως αλλες εταιρειες του χωρου???
Σε κουραζω τωρα αλλα ξερεις αν στο μαγαζι στην Ηλιουπολη εχουν την 32αρα την Amoi ανοικτη για προβολη και "test drive"?????
Για την ταμπακιέρα , κάποιος υπεύθυνος παρακαλώ!!!

Reaction score
0
Sebu said:
Γιατι εχω σπαστει και απο το γεγονος οτι ειναι μια τηλεοραση που μπορει να ειναι καλη οπως ισχυριζεστε εδω μεσα, πρεπει ομως να καλιμπραριστει απο το κρυφο μενου το οποιο δεν ξερει ο καθε υποψηφιος αγοραστης.Αρα αν εγω την αγορασω απο καπου και δεν ξερω για το forum ή για το service menu δεν προκειται ποτε να δω το full potential αυτης της τηλεορασης.

Δεν θα επρεπε καποιες λειτουργιες για contrast,brightness και ρυθμισεις χρωματικης παλλετας εστω και με presets να τα εχει ετοιμα και προσβασιμα οπως αλλες εταιρειες του χωρου???
Φίλε Sebu,

και η Amoi έχει τα μενού που διαθέτουν όλες οι τηλεοράσεις...

Η διαφορά είναι πως όλες οι οπτικοακουστικές συσκευές χρειάζονται ρύθμιση για να πάρουμε το 100%... Οπότε αυτό που περιγράφεις θα συνέβαινε σε όλες τις περιπτώσεις. Secret menu επίσης έχουν όλες οι τηλεοράσεις...

Το μόνο που λένε οι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί μαζί της, είναι οτι με τις αντίστοιχες παρεμβάσεις έχεις καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη στην κατηγορία τιμής της... μια και δεν βρίσκεις True HD σ'αυτήν την τιμή.

Όσο για την έρευνά σου δες, ψάξε και πάρε κάτι που ικανοποιεί εσένα και την τσέπη σου. Να είσαι βέβαιος πως οι φίλοι του forum θα είναι στη διάθεσή σου για απορίες και βοήθεια...

Reaction score
0
Ποτε δεν αμφεβαλα για αυτο kaizen για αυτο και αλλωστε ποσταρα στο φορουμ για να βρω απαντησεις και να λυσω αποριες μου.

Reaction score
0
@mrw: Το θεμα δεν ειναι απλα το μεγεθος. Αλλα και τα χαρακτηριστικα και η εικονα.

Γιατι ειδα και μια Samsung 37 LCD αλλα με τετοιο πιξελαρισμα κατω απο τα 4 μετρα (σε τηλεοπτικο σημα απο πηγη μονη της χωρις διακλαδωτες και ιστοριες) που δεν ηταν ουτε για να την φτυσεις.

Αρα το μεγεθος δεν παιζει παντα τον πρωτο ρολο.

Αυτο που θα μπορουσες ισως να μου πεις ειναι αν στα λεφτα της LG 32LB1R (1400-1500 ευρω) μπορεις να βρεις καποια 37αρα με τα χαρακτηριστικα της και την εικονα που ειδα και μου αρεσε σε τηλεοπτικο και dvd (ετσι και αλλιως δεν εχω πετυχει πουθενα μαγαζι με pure HD υλικο για επιδειξη).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Sebu , ειμαι αναγκασμενος να σου ζητησω προσωπικα συγνωμη για την αντιμετωπιση που ειχες στα καταστημα του Ν.Κοσμου.
Και επειδη το καταστημα δεν ειναι τοσο μικρο οσο νομιζεις , αν παρ'ολα αυτα θελεις να συζητησεις οτιδηποτε μαζι μου μπορεις να με βρεις στον 3ο οροφο του ιδιου καταστηματος.
Διχως την παραμικρη υποχρεωση!
Συγνωμη και παλι :wink:

mrw

Reaction score
0
Αμα κρίνεις τις τηλεοράσεις απο τηλεοπτικό σήμα πού εκπέμπει ο Υμηττός, χάνουμε το καιρό μας

Reaction score
0
Πριν μια βδομαδα πηρα την LG 37LC2R.
Για να πω την αληθεια δεν εχω δει πολλες lcd για να μπορω να συγκρινω.
Παντως αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ "ευκρινη" και φωτεινη εικονα.
Με τις προχειρες ρυθμισεις που εκανα (παρολο που εχω το Digital Video Essentials βαριεμαι και δεν το εχω βαλει ακομα για "κανονικη" ρυθμιση)
εχει βελτιωθει ακομα η εικονα, κυριως το θεμα "Μαυρο".
Μπορω να πω οτι ειμαι εξαιρετικα ικανοποιημενος απο την τηλεοραση, και θα με κρατησει ικανοποιημενο μεχρι να παρω προτζεκτορα.
Το μονο που θα ηθελα ισως θα ηταν να ειχε δευτερο Δεκτη για να μπορεις να βλεπεις δυο καναλια ταυτοχρονα με το PIP. Αλλα μετα λεω, ποιος βλεπει δυο καναλια τηλεορασης ταυτοχρονα ??

Reaction score
0
Δηλαδή η συγκεκριμένη δεν έχει PIP/PAP ? Νομιζω ότι η "αδερφή" της (1Β) έχει, ή κάνω λάθος?

Reaction score
0
Στην LC2R μπορεις να βλεπεις δυο Inputs ταυτοχρονα, ειτε ειναι TV-DVD, DVD-αλλο DVD, DVD-PS2, TV-PS2.....
οχι ομως TV-αλλοκαναλιTV.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος