Ετοιμος, με αναμορφικο

Reaction score
150
Η εποχή του 2.35 είναι εδώ και θα μείνει και ας ακούγομαι εγώ και κάτι άλλοι γραφικός πια (έ ρε τι έιχα ακούσει!) Μέχρι και τηλεόραση κυκλοφόρησε η Philips για να απαλαγεί ο κόσμος από τις μπάρες.

Όσον αφορά τον Dreamvision αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι φοράει πρισματικό και όχι κυλινδρικό..όχι ότι υπάρχει και καμιά τεράστια διαφορά πλεόν αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

JL_

Reaction score
19
Ναι, ναι... Να απαλλαγεί ο κόσμος από τις μπάρες και να αγκαλιάσει την απώλεια του 1:1 !!!

Overscanning και Stretch, welcome back !!! :136::136::136:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Ετοιμος, με αναμορφικο

ναχαμε και ενα τροπο να βρουμε τοσα λεφτα
για την ωρα ειναι οτι ηταν ο σαρπ 12000 πριν 5 χρονια
Για την ωρα ενας μεσος αγοραστης δεν μπορει να αγγιξει την τιμη του φακου
με το ζορι καποιοι δινουν 1800 ευρω για ενα 1080π προβολεα
4,5-5 χιλιαρικα τους ειναι πολλα
σιγουρα ειναι κατι το παντοτινο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα αρη

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.942
Απάντηση: Re: Ετοιμος, με αναμορφικο

Ναι, ναι... Να απαλλαγεί ο κόσμος από τις μπάρες και να αγκαλιάσει την απώλεια του 1:1 !!!

Overscanning και Stretch, welcome back !!! :136::136::136:
σωστά.
αλλά στην 2,35/1 τι βι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
άρα: ζήτω οι 2,35/1 προβολείς! (πούντοι?)

Reaction score
15.548

Η εποχή του 2.35 είναι εδώ και θα μείνει και ας ακούγομαι εγώ και κάτι άλλοι γραφικός πια (έ ρε τι έιχα ακούσει!) Μέχρι και τηλεόραση κυκλοφόρησε η Philips για να απαλαγεί ο κόσμος από τις μπάρες.

Όσον αφορά τον Dreamvision αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι φοράει πρισματικό και όχι κυλινδρικό..όχι ότι υπάρχει και καμιά τεράστια διαφορά πλεόν αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Μα καλα δεν ντρεπεσε να μιλας για το 235/1 συνεχεια....:116:
Εισαι μπροστα αγορι μου(αν και δεν εισαι μεσα στα της εικονας δεδομενα).......:112:

θα ερθει και η επιβεβαιωση στο μελλον....
....μην βιαζεσαι Σωτηριε....!!!!!!
...βλεπεις μακραν μπροστα και δεν σε προλαβαινουν....:116:

Reaction score
150
Xaxa!

Καλό είναι πάντως να γινει ευρείας κατανάλωσης γιατί έτσι θα πέσουν και οι τιμές. Το θέμα με τους 2.35 προβολείς είναι ότι και δεν υπάρχουν και δεν φαίνεται να είναι εμπορικά βιώσιμοι γιατί ακόμα οι αριθμοί δεν δικαιολογούν τέτοιας κλίμακας παραγωγή.

Το πιο πιθανό είναι να δούμε πανελ 4Κ προσαρμοσμένα για προβολή 2.35-2.40 σε στύλ ανάλογο αυτού της Philips που χρησιμοποιεί πανελ με οριζόντια ανάλυση 2560 και προσαρμόζει το κάδρο εκεί μέσα. Μέχρι τότε οι αναμορφικοί φακοί είναι η καλύτερη λύση και γι' αυτό τους βλέπουμε σε high-end προβολείς.

argi

Δυστυχώς είναι ακριβά ακόμη και θες και ειδική οθόνη για μεγιστο αποτέλεσμα αλλά αξίζει και όπως πολλά άλλα καποια στιγμή θα γίνει προσιτό ή έστω φθηνότερο. ♠

Reaction score
15.548

Για λεγε εντυπωσεις με τον καινουριο φακο Σωτηριε(JargonGR)Ποσο καλα στυμενο ειναι το προβολι με τον φακο ....ποσο καλη γεωμετρια εχει ...διαχειση χρωματος ..κ.λ.π....δλδ οτι μπορεις να δεις και ειναι λαθος εμφανες...

Ανοιξε ενα θεμα...βαλε φοτο απο το setup...γραψε διαστασεις οθονης...αποσταση θεασεις...κ.λ.π. ....κουνησου ρε...!!!!:116:

Reaction score
150
Έχεις δίκιο πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή αλλά όλο ταινίες βλέπω και διάβαζω και κάτι δικά μου κάθε βράδυ...

Θα βρώ χρόνο όμως...

Reaction score
384

Tουλαχιστον αυτοι χωρις φακο δεν χρειαζεται να βαλουν φωτο απο τα setup τους.... Οι μαυρες μπαρες των 30 ποντων ειναι εμφανεστατες! :142:

Reaction score
15.548

Έχεις δίκιο πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή αλλά όλο ταινίες βλέπω και διάβαζω και κάτι δικά μου κάθε βράδυ...

Θα βρώ χρόνο όμως...
Για να βλεπω...:112:
Αντε αγορινα μου....:112::116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.681
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts