Ετσι, μαλιστα!

minas

Πισιά
Reaction score
4.304
Από την απόσταση που επιχείρησε να παίξει, και 50" να ήταν το ίδιο θα έκανε :crazy_3: .

Πάντως, το μέγεθος του προβολέα με τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τα χρώματα της plasma... Χμμμμ......Tempting :cool_4:

GTX

Reaction score
39
Καλά το οτι κολλάνε τη μούρη τους στην TV για να παίξουν είναι τουλάχιστον αστείο. Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάτι που δεν γινόταν μέχρι σήμερα με προβολέα και σε μεγαλύτερες ίντσες.

minas

Πισιά
Reaction score
4.304
Καλά το οτι κολλάνε τη μούρη τους στην TV για να παίξουν είναι τουλάχιστον αστείο. Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάτι που δεν γινόταν μέχρι σήμερα με προβολέα και σε μεγαλύτερες ίντσες.
Βασικά ευκολία εγκατάστασης... Θα αργήσει ο καιρός που ο stand-alone προβολέας θα είναι τόσο φιλικός στον καταναλωτή όσο η τηλεόραση. Βάλε μαζί το γεγονός ότι το ένα δουλεύει και μέρα μεσημέρι με όλα τα παραθυρόφυλλα ανοιχτά, και έχεις target group.

GTX

Reaction score
39
Βασικά ευκολία εγκατάστασης...

:shock::shock::shock::shock:

Χμμμ δε νομίζω οτι η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει καμία ευκολία στην εγκατάσταση της.

Reaction score
7
Χμμμ...Σετάρισμα προβολέα-σετάρισμα πανιού-εύρεση ρυθμίσεων
Εγκατάσταση τηλεόρασης...

Τώρα εγώ γιατί προτιμώ το 2ο???:p

GTX

Reaction score
39
Χμμμ...Σετάρισμα προβολέα-σετάρισμα πανιού-εύρεση ρυθμίσεων
Εγκατάσταση τηλεόρασης...

Τώρα εγώ γιατί προτιμώ το 2ο???:p
Οκ να στο πω αλλιώς.
Χώρο για να κρεμάσεις πανί βρίσκεις πιο εύκολα, εγώ στο σπίτι μου χώρο για να βάλω ενα τέρας 103" και 350 κιλών δεν έχω ;-)

Α και κάτι άλλο θα την κρεμάσεις στον τοίχο??? Ο τοίχος θα αντέξει??? :happy_5::happy_5::happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.253
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale