3 Ιανουαρίου 2018 #1 Messenger Μηνύματα 7.382 Reaction score 2.557 Κάπου διάβασα ότι "ο Ζευς, (αυτός που ενώνει με τη ζεύξη), στη γενική του είναι του Διός (αυτός που διαιρεί)." Επειδή αυτό είναι άλλη μια ετυμοπαπάρα, το έψαξα και έμεινα: ΙΔΟΥ.
Κάπου διάβασα ότι "ο Ζευς, (αυτός που ενώνει με τη ζεύξη), στη γενική του είναι του Διός (αυτός που διαιρεί)." Επειδή αυτό είναι άλλη μια ετυμοπαπάρα, το έψαξα και έμεινα: ΙΔΟΥ.
3 Ιανουαρίου 2018 #2 rose.athens Not in the mood Mod Super Moderator Μηνύματα 48.711 Reaction score 102.589 Έχεις μια έφεση στα...έγκυρα σάιτ.
3 Ιανουαρίου 2018 #3 Messenger Μηνύματα 7.382 Reaction score 2.557 rose.athens said: Έχεις μια έφεση στα...έγκυρα σάιτ. Click to expand... Δεν έχω ιδέα αν είναι έγκυρο αλλά αυτά που λέει μου φαίνονται σωστά. Εσένα; Πως σου φαίνονται αυτά που λέει; Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στο τέλος λέει "Θα συνεχίσω αύριο το πρωί." Και δεν... !
rose.athens said: Έχεις μια έφεση στα...έγκυρα σάιτ. Click to expand... Δεν έχω ιδέα αν είναι έγκυρο αλλά αυτά που λέει μου φαίνονται σωστά. Εσένα; Πως σου φαίνονται αυτά που λέει; Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στο τέλος λέει "Θα συνεχίσω αύριο το πρωί." Και δεν... !