Ευαισθησια και ωμ

Reaction score
4.250
Να ρωτησω κατι πολυ δυσκολο. Εχουμε ενα ηχειο με 91db ευαισθησια στα 8ωμ και ενα δευτερο με την ιδια ευαισθησια αλλα στα 6ωμ. Πιο με βαση μονο το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο ειναι πιο ευκολο ηχειο για τους μικρους ενισχυτες?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.673
Απάντηση: Ευαισθησια και ωμ

δεν είναι πολύ δύσκολο...

το 8ωμο είναι ευκολότερο φορτίο διότι θα ζητήσει λιγότερα αμπέρ για τα ίδια βατ.

Reaction score
4.250

δεν είναι πολύ δύσκολο...

το 8ωμο είναι ευκολότερο φορτίο διότι θα ζητήσει λιγότερα αμπέρ για τα ίδια βατ.
Θενκιου Κωστας, εσυ εισαι του Πανεπιστημιου δεν μετρας. Εσενα θα σου βαλω αλλες ερωτησεις, για κοιτα για παραδειγμα το αλλο θεμα στους ενισχυτες :139:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.673

κι εκείνο δεν είναι δύσκολο.

μα ....βρες μου κάτι δύσκολο...

(ακόμα να πείσεις τον εαυτό σου για την αξία των διακοπτικών ενισχυτικών σταδίων...)

Reaction score
2

καλησπερα σε ολους βασικα εχω παραγγειλει τα crystal audio tx-1.μεχρι αυριο απογευμα .αλλα ειδα οτι ειναι στα 4 ωμ και ο ενισχυτης μου δινει 2*100 στα 6 ωμ.λετε να χανω σε ποιοτητα και σε δυναμη?

Reaction score
141
Να ρωτησω κατι πολυ δυσκολο. Εχουμε ενα ηχειο με 91db ευαισθησια στα 8ωμ και ενα δευτερο με την ιδια ευαισθησια αλλα στα 6ωμ. Πιο με βαση μονο το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο ειναι πιο ευκολο ηχειο για τους μικρους ενισχυτες?
Με σταθερη αντισταση και ενισχυτη με καλη τροφοδοσια,ειναι το ιδιο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos