Ευρηκα!!!!

Μηνύματα
2.122
Reaction score
5.572
Καλημερα σε ολους .
Λογο της καταστασης ,και μετα απο τα απαραιτητα σφουγγαρισματα ,πλυντηρια ,μαγειρεματα κ.λ.π αρχισαν οι ανασκαφες σε διαφορα σημεια του σπιτιου,οπου και βρεθηκαν οι παρακατω παλαιες κεφαλες πικαπ. Φυσικα θα αγοραστουν headshells και βελονες γιατι οι δυο ειναι φαφουτες ετσι ωστε να ειναι ετοιμοπολεμες. Σε πρωτη φαση θα παρω καποιες οικονομικες για να δω αν ειναι λειτουργικες οι κεφαλες,και θελω τις προτασεις σας πανω σε αυτο. Για μετα απο οτι εχω διαβασει ειναι μονοδρομος οι jico και ειδικα οι shibata(χερι βαθεια τσεπη παλαιο ινδιανικο ρητο!!). Ηδη εχω βαλει επανω στο πικαπ μια jvc z1s η οποια ειχε βελονα(μαλλον της μαμας της)και ακουγεται πολλα υποσχομενη.Οι αλλες δυο ειναι μια stanton 680 και μια national 270c II.
heads.jpg
 

Μηνύματα
188
Reaction score
179
Καλησπέρα, σε ποιο πικαπ θα μπουν?
Η Stanton δεν μου πολύ αρέσει, αντίγραφο της national Nagaoka mm321 φοράω στο ΑΚΑΙ ΑΡ206c και μου αρέσει πάρα πολύ. Πολύ ισορροπημένος ήχος.
Τελος η Ζ1s αρέσει σε πολλούς με jico βελόνα, εγώ την είχα ακούσει σε ένα dual 505-4 και δεν είχα τρελαθεί.
Ωραίες ανακαλύψεις πάντως.
 


Μηνύματα
205
Reaction score
271
Καλησπερα εγω εχω την stanton με αυτην την Βελονα σε ενα mk2 Technics και εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια εδω και καποια χρονια ειχα παρει και την shibata της Jico καλη αλλα οχι τοσο οσο η vivid και πανακριβη.
Τις Vivid απο την Lpgear τις συστηνω ανεπιφύλακτα.Εχω Vivid line βελονες στις εξης κεφαλες
Shure M97xe
AT95E
Stanton 680-681
Pickering xv-15
Shure m44-7
τις προτιμω πιο πολυ απο τις 3 Jico SAS που εχω για το technics.
 
Last edited:

Μηνύματα
205
Reaction score
271
Έχω την National με jico SAS ακούς τα πάντα παίζει το τελευταίο track ίδιο με το πρώτο αλλά παρά είναι φωτεινή σου τρυπάει τα αυτια ίσως σε κάποιο άλλο setup να παίζει πιο σωστά.
 

Μηνύματα
2.122
Reaction score
5.572
Καλησπέρα, παρελήφθησαν τα διάφορα εξαρτήματα και ανταλλακτικά που χρειαζομουν για να γίνουν λειτουργικες οι κεφαλές και τώρα έχω ξεκινήσει και ακούω τις μουσικές μου. Η Stanton με πήγε πολλά χρόνια πίσω για δύο λογους,όταν ήμουν DJ αυτές οι κεφαλές ήταν οι must και όταν πριν ανοίξουμε για τον κοσμο βάζαμε να ακούσουμε κάτι καινούργιο που είχαμε πάρει στα ακουστικά,η ίδια η κεφαλή "τραγουδάει "πολύ δυνατά αυτό που παίζει ,με αποτέλεσμα να το ακούς και χωρίς ακουστικά,και το δεύτερο ήταν το κόλπο με το βάρος του πικάπ,το οποίο στα mk ii δεν έφτανε για να κρατήσει την βελόνα στην θέση της από αυτά που της ζητούσαμε να κανει,οπότε το γυρνούσαμε ανάποδα για να ρίξει περισσότερο βάρος στην βελόνα λόγο της απόστασης που κέρδιζες από το πλαστικό με τις ενδείξεις ,το οποίο το χρειαστηκα γιατί η JVC δεν ερχόταν σωστά οπότε γύρισα το βαρίδι και μέτρησα με ζυγαριά που έχω για να ερθει. Όλα καλα οι πρώτες εντυπώσεις; Από τη national πολύ καλές η Stanton είναι σκληρή στην μεσοηψυλη περιοχή αλλά έχει ωραίο μπασσο . Με τον protractor του baerwald το πράγμα βελτιώθηκε και το προτείνω στους κατόχους mk ii να τον δοκιμάσουν.
 

Attachments

Last edited:


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.597
Μηνύματα
2.867.290
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top