Ευσταθεια των Crt

Μηνύματα
724
Reaction score
0
Αυτες οι CRT ειναι σαν μπαουλα , εχουν τοση επιφανεια βασης και ομως απο ευσταθεια και ισορροπια παιρνουν μηδεν. Λογω του γυαλιου μπροστα , το κεντρο βαρους ειναι πολυ εκκεντρο. Την μερα των Χριστουγεννων πηγε η μπαλα του γιου μου πισω απο την καλη μου Philips 9509 και πηγε να την παρει. Ακουστηκε ενα μπαμ. Το γυαλι απεξω τουλαχιστον δεν εσπασε . Εσπασε το πλαστικο γυρω γυρω. Την πηρα χθες στο service . Δεν ξερω ακομα ποια ειναι η κατασταση του τραυματια. Θα με ενημερωσουν φανταζομαι. Ελπιζω να μην επαθε τιποτα ανεπανορθωτο. Ευτυχως που δεν ειχε κανενα αλλο μωρο μπροστα να πεσει πανω του το γομαρι.
 

Μηνύματα
724
Reaction score
0
Μολις με ενημερωσαν οτι εσπασε η μηχανη απο μεσα , το shadowmask κλπ και για να φτιαχτει χρειαζονται εναμιση φορα τα λεφτα μιας καινουριας , επομενως ειναι αχρηστη.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 


Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Μισο λεπτο ρε παιδια...
Η μπαλα χτυπησε που;

Στο τζαμι ή πισω στο καπακι;
Τι βλεπεις σπασμενο; Το καπακι;
Επειδη αν εσπασε ο λαιμος (που τ θεωρω δυσκολο) δεν ακουγεται μπαμ, με την εννοια του μπαμ, αλλα κατι σαν αναρροφηση αερα...

Τη δοκιμασες μετα εσυ αν αναβει;

Θα σου προτεινα να πας απο εκει και να σου το δειξουν...
 

Μηνύματα
724
Reaction score
0
Δεν την χτυπησε η μπαλα. Πηγε ο μικρος να παρει την μπαλα απο πισω και φαινεται εσπρωξε την τηλεοραση απο πισω και επεσε απο το επιπλο της. Τι να παω να μου δειξουν? Αν παω θα ειναι φανερο οτι δεν τους εμπιστευομαι και ντρεπομαι.
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
α, δεν ειχα καταλαβει οτι επεσε τελικα...

Τη δικια μου sony29 οταν ειχε γινει ο σεισμος στην Παρνηθα, οταν γυρισα σπιτι τη βρηκα να εχει βγει 3 ποντους μπτροστα απο το επιπλο, ενω ηταν ηδη αλλους 3 μεσα. 6 εκατοστα μετακινηθηκε, αλλα μαλλον τοτε σταματησε να κουναει.

Δεν πειραζει Βαιε. Καλα ειναι που δεν εσπασε η οθονη με τετοιο τροπο, ωστε να πεταχτουν τα κρυσταλλα...
Αλλωστε οταν σπαει κατι λενε "Γουρι, γουρι"!

Δες και το... θετικο... πας για αναβαθμιση σε flat TV!!
 

Μηνύματα
724
Reaction score
0
Δες και το... θετικο... πας για αναβαθμιση σε flat TV!!
Δυστυχως δεν νομιζω να υπαρχει ακομα τηλεοραση καινουριας τεχνολογιας που να δειχνει εικονα οπως της 9509 (Philips CRT flat Pixel Plus 2) . Ηταν ανεπαναληπτη εκεινη η εικονα.
Ασε που μου εμεινε και το επιπλο και το DVD player και δεν ξερω τι να τα κανω.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.340
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top