Ευχαριστίες στη Location Sound

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.591
Μετά από προτροπή του φίλου συμφορουμίτη Κώστα Κεφαλα, επικοινώνησα με το Θέμη Ζαφειρόπουλο (κατά κόσμο themisloc) της Location Sound για ακρόαση του τελικού ενισχυτή της ΧΤΖ ΑΡ-100.

Το πρόβλημά μου, ίσως γνωστό από το thread με τα ηχεία του hc, όπου ο ΟΝΚΥΟ 875 σε συνδυασμό με ένα πεντακάναλο τελικό της Parasound βγάζει βόμβο στα ηχεία.

Οφείλω λοιπόν να ευχαριστήσω το Θέμη για την ΔΙΚΗ ΤΟΥ πρόταση να δανειστώ τον παραπάνω τελικό της ΧΤΖ για ακρόαση στο χώρο μου. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ανάλογη αντιμετώπιση. Ο άνθρωπος και η εταιρία του είναι ένα άριστο δείγμα του πώς θα έπρεπε να λειτουργούν οι αντιπρόσωποι του χώρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον Κώστα:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Ευχαριστίες στη Location Sound

το xt ανειχνευει βρογχογειωσεις ? :203:

Reaction score
89
Ένα μπράβο στην εταιρία και στον άνθρωπο πίσω από αυτήν.
Κάτι τέτοια ακούμε - διαβάζουμε και αισθανόμαστε πολύ πίσω στην Θεσσαλονίκη.
Θα μου πεις ότι κάτι βρίσκουμε και εμείς και τι να πούνε όσοι μένουν σε άλλες πόλεις.

Reaction score
460

Μετά από προτροπή του φίλου συμφορουμίτη Κώστα Κεφαλα, επικοινώνησα με το Θέμη Ζαφειρόπουλο (κατά κόσμο themisloc) της Location Sound για ακρόαση του τελικού ενισχυτή της ΧΤΖ ΑΡ-100.

Το πρόβλημά μου, ίσως γνωστό από το thread με τα ηχεία του hc, όπου ο ΟΝΚΥΟ 875 σε συνδυασμό με ένα πεντακάναλο τελικό της Parasound βγάζει βόμβο στα ηχεία.

Οφείλω λοιπόν να ευχαριστήσω το Θέμη για την ΔΙΚΗ ΤΟΥ πρόταση να δανειστώ τον παραπάνω τελικό της ΧΤΖ για ακρόαση στο χώρο μου. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ανάλογη αντιμετώπιση. Ο άνθρωπος και η εταιρία του είναι ένα άριστο δείγμα του πώς θα έπρεπε να λειτουργούν οι αντιπρόσωποι του χώρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον Κώστα:126:
Ελπιζω βρε Γιαννη να λυθει το προβλημα.

Reaction score
460

το xt ανειχνευει βρογχογειωσεις ? :203:
Βρε Αργυρη μπορει να μην ματσαρουν ολα τα μηχανακια μεταξυ τους,δεν ειδες τον βομβο που εβγαζε ο adcom 7807 στο δικο μου συστημα,και μολις εριξα επανω τα bryston ολα εξαφανιστηκαν?
Μακαρι να ματσαρει o xtz και να ησυχασει ο ανθρωπος.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οι αντκομ και καμποσοι ακομα καποιες φορες εχουν θεματακια, αλλα λυνονται ευκολα αν ξερει κανεις τον τροπο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.591
Δεν ξέρω αν είναι θέμα ματσαρίσματος, αλλά δυστυχώς ούτε ο ΧΤΖ έλυσε το πρόβλημα:203:. Άλλωστε τί να σου κάνει ένας τελικός όταν το πιθανότερο είναι ότι το πρόβλημα προέρχεται από αλλού?

Αυτό σε τίποτα δεν αναιρεί την συμπεριφορά και νοοτροπία του Θέμη. Κάθε άλλο μάλιστα:622:

Reaction score
15.548

.....επικοινώνησα με το Θέμη Ζαφειρόπουλο (κατά κόσμο themisloc) της Location Sound για ακρόαση του τελικού ενισχυτή της ΧΤΖ ΑΡ-100.

Συμφωνω απολυτα.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πολλα θεματακια εχουν βρεθει ανα καιρους απο διαφορυς av, ολα (οσο ξερω λυθηκαν ) σε λιγα λεπτα

Reaction score
460

πολλα θεματακια εχουν βρεθει ανα καιρους απο διαφορυς av, ολα (οσο ξερω λυθηκαν ) σε λιγα λεπτα
Αργυρη καλημερα,δεν νομιζω οτι τα προβληματα αυτα λυνονται ευκολα και δεν ξερω και εαν λυνονται,αλλωστε δεν ειμαι τεχνικος ουτε τεχνικες γνωσεις εχω,αλλα τον δικο μου adcom τον πηρε ο τεχνικος του βιντεορυθμου να δει εαν εχει στο τροφοδοτικο τον πυκνωτη για κατω απο τα 50Hertz,.....και τον ειχε ηδη,αρα μου ειπε ειναι θεμα σχεδιασης του εν λογω ενισχυτη και δεν γινετε τιποτα.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Ευχαριστίες στη Location Sound

Δεν ξέρω αν είναι θέμα ματσαρίσματος, αλλά δυστυχώς ούτε ο ΧΤΖ έλυσε το πρόβλημα:203:. Άλλωστε τί να σου κάνει ένας τελικός όταν το πιθανότερο είναι ότι το πρόβλημα προέρχεται από αλλού?

Αυτό σε τίποτα δεν αναιρεί την συμπεριφορά και νοοτροπία του Θέμη. Κάθε άλλο μάλιστα:622:
Επειδη γνωριζω προσωπικα τον Θεμη (μεσω του μπατζανακη μου) εχω να ξαναπω (το εχω ηδη πει παμπολλες φορες) οτι η παρουσια του και η συμπεριφορα του τιμα τον χωρο και την κοινωνια μας.
Μακαρι η συμπεριφορα του να γινει παραδειγμα προς μιμηση.

Reaction score
4.250

Αφου λοιπον απεκλεισες το θεμα ενισχυτη στο προβλημα, τοτε σου μενουν πηγη και ηχειο. Να φανταστω οτι εχεις ελεγξει τις επαφες σου στις συνδεσεις των καλωδιων.
Καποτε σε μενα ενα ζευγος καλωδιων μου δημιουργουσε ενα παρομοιο προβλημα και ειχα τρελλαθει μεχρι να το ανακαλυψω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αργυρη καλημερα,δεν νομιζω οτι τα προβληματα αυτα λυνονται ευκολα και δεν ξερω και εαν λυνονται,αλλωστε δεν ειμαι τεχνικος ουτε τεχνικες γνωσεις εχω,αλλα τον δικο μου adcom τον πηρε ο τεχνικος του βιντεορυθμου να δει εαν εχει στο τροφοδοτικο τον πυκνωτη για κατω απο τα 50Hertz,.....και τον ειχε ηδη,αρα μου ειπε ειναι θεμα σχεδιασης του εν λογω ενισχυτη και δεν γινετε τιποτα.
αντωνη καπου νομιζω το ξαναεγραψα,
κουμπωνοντας τον δευτερο τελικο για τα σαμπ , ειχα θεμα , και το τρελλο ειναι οτι ειχα μονο στα lr, στα αλλα ηχεια δεν ακουγα τιποτα, δοκιμασα το γνωστο κολπο και το ελυσα.Εδω μεσα , αλλα και λιγο ποιο εξω υπαρχουν ανθρωποι με εξαιρετικες γνωσεις , ετσι το ενα χερι τριβει το αλλο .... και ειμαστε ολοι μια χαρα.
Κατα τα αλλα
Ο Θεμης εχει την φημη της παραδειγματικης εξηπυρετησης.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.591
Λέγοντας "γνωστό κόλπο" εννοείς την κάλυψη της γείωσης του τελικού?
Είναι κάτι που δικίμασα πρώτο-πρώτο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis