Ευχαριστίες στον Caraudiotest.gr (Νίκος Κωνσταντινίδης)

Μηνύματα
2.750
Reaction score
1.190
Στα πλαίσια μιας φροντίδας σε παλαιό αυτοκίνητο (1986) έψαχνα να βρω κάποια συγκεκριμένα ηχεία αλλά και να επισκευάσω ένα σπάνιο Blaupunkt Bremen εποχής.

Ο Νίκος με βοήθησε απίστευτα γρήγορα με ειλικρίνεια και άψογο επαγγελματισμό.
Επισκεύασε το ραδιοκασετόφωνο και απάντησε σε κάθε ερώτησή μου. Έχει υπομονή με την περιέργειά μου και ποτέ δεν αρνήθηκε κάθε βοήθεια. Πραγματικά με κέρδισε σαν άνθρωπος αλλά και σαν επαγγελματίας.

Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο.

Δεν γνωρίζω εάν εδώ είναι στην κατάλληλη θέση για αυτό το Post ευχαριστιών. Εάν οι διαχειριστές επιθυμούν μετακίνηση στο σωστό σημείο, πολύ ευχαρίστως.
 


Μηνύματα
584
Reaction score
31
μιλάς με τον Νίκο τον Κωνσταντινιδη πας στο μαγαζί του και σε κάνει μάγκα σε κάνει να μην θες να βγεις από το αυτοκίνητο σου
ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΑΚΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ
Νίκο σε ευχαριστω πολύ
Γύριζα σπίτι εχθές το βράδυ και γούσταρα τόσο πολύ που πήρα την γυναίκα μου και κάναμε βόλτες με το αυτοκίνητο μέχρι τις 12 από τις 9 και κάτι με τέρμα μουσική
 

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
11.830
Reaction score
2.427
Κι απο μενα απειρες ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ στον αγαπητο Νικο για την επιμονη, υπομονη και το ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΕΣ ενδιαφερον που εδειξε προκειμενου να επιλυθει προβλημα στα ηχητικα του αυτ/του, που πιθανως να επηρεαζε την λειτουργικοτητά του (συμφωνα με το διαγνωστικο). Σχεδον ...μεσονυχτωσε την Παρασκευη, με συνεχεια την Δευτερα πρωι, μα τελικα τα καταφερε με τις ιδιοτροπιες των "μοντερνων" μεσων.
Και παλι ευχαριστω Νικολα και αναμονη για τη νεα ...γκαζετια;)
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.312
Μηνύματα
2.858.188
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top