Ευχαριστα Νεα

Reaction score
0
Κυκλοφορει συντομα στην Ελλαδα νεος Οptoma H77 με τσιπακι HD2+. :lol: :lol: :lol:
Oρισμενα απο τα χαρακτηριστικα του:

Ο μοναδικός με χρωματικό τροχό 8 περιοχών με ταχύτητα 5x και επικάλυψη DVE :lol:

Ανάλυση 1280 x 720

Contrast 3500:1 :lol:

Φωτεινότητα 900 ANSI Lumens

Scaler από την Pixelworks

Deinterlacer από την Trident

Κατακόρυφη μετακίνηση φακού :lol:

Ηλεκτροκίνητο Zoom και Focus :lol:

Κατακόρυφη και οριζόντια διόρθωση Keystone

Εντελώς αθόρυβος (23 dB) :lol:

Οπτικά σφραγισμένο σασί :lol:

Είσοδοι DVI (HDCP) / Component / BNC (RGB) / S-Video / Composite / RS232, 2 x Trigger 12V

Διάρκεια ζωής λάμπας 3000 ώρες :lol:

Και το σημαντικοτερο:Λιανικη Τιμη 4950.00 και ειναι επισημης αντιπροσωπειας. :shock: :shock: :shock:

Ανδρεα ...μυριζομαι νεα προσφορα στα μελη του avsite :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
:oops:

Με Σκανδάλη μιλούσες, αλλά δεν τον λέγαν Βαγγέλη!

Άντε να δούμε και με ποιόν άλλο συνεργάζεσαι, μέχρι στιγμής έχουμε
ΗΙ-Q, SOUND CINEMA, περιμένουμε την παρουσίαση για να μάθουμε και τον συνεταίρο!

Έτσι εξηγείται γιατί σκίζεις τα ρούχα σου πλέον για τα LCD τα οποία έως τώρα θεωρούσες "πατάτες" , τακίμιασες με τους εισαγωγείς τους!

Ε ρε αμερόληπτο site....

....Αλήθεια, στην παρουσίαση θα είναι άλλος εκτός από τους 8-9 κολλητούς διαχειριστές;

Reaction score
7
Τι εγινε ρε φιλαρακι?
Αλλαξαμε ονομα τωρα?
( http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=518 )
Μπραβο! Δε σε καταλαβαμε τωρα...
Ο μικροτσουτσουνος δεν εισαι?
Πρεπει να ζεις μεσα στη μιζερια παντως.
Αφου δε γουσταρεις τη φαση τι ασχολεισαι?
Μη στεναχωριεσαι και μη νιωθεις μειονεκτικα.
Δεν ειναι κακο να εισαι μικροτσουτσουνος.
Κακο ειναι να το αποδεικνυεις καθε φορα.

....Αλήθεια, στην παρουσίαση θα είναι άλλος εκτός από τους 8-9 κολλητούς διαχειριστές;
Αν εισαι και εσυ εκει , θα ειμαι και εγω...και θα δεις ποσο κολλητοι θα γινουμε, ειδικα για την περιπτωση βεβαια, γιατι εγω κανω παρεα με ΑΝΤΡΕΣ που εχουν το θαρρος της γνωμης τους και την εκφραζουν επωνυμα.

Τωρα θα μου πεις γιατι ασχολουμαι με την παρτη σου?
Γιατι μεγαλωσα σε μεγαλη πολη και οχι σε χωριο...
Οποτε δεν εχω κουραστει ακομα να ασχολουμαι με ΚΟΤΕΣ.

:arrow: Grow up :!:
:arrow: Get a life :!:

Υ.Γ. Q: Μηπως τελικα ξοδευεις πιο πολλες ωρες μεσα στο avsite αντι γι΄αλλου?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Με Σκανδάλη μιλούσες, αλλά δεν τον λέγαν Βαγγέλη!
Και εγω λοιπον σου λεω πως μπορει να εγινε και ετσι.
Μηπως πρεπει να σου δωσω και αναφορα?
Και ελα τωρα!Δεν ειμαστε μικρα παιδια.Αν θελεις οντως να μαθεις με ποιον ημουν μπορεις ευκολα να μαθεις.

Άντε να δούμε και με ποιόν άλλο συνεργάζεσαι, μέχρι στιγμής έχουμε
ΗΙ-Q, SOUND CINEMA, περιμένουμε την παρουσίαση για να μάθουμε και τον συνεταίρο!
Α, δεν ξερεις ουτε να μετρας. :lol:
Πανω απο 15 καταστηματα η αντιπροσωπειες ειναι ηδη μελη του avsite.
Mε ολους τα εχω κανει πλακακια και σχεδιαζω την απαγωγη του Παπα ,την ανεξαρτησια της Απχαζιας και την βυθιση του Τιτανικου.
Οσο για τον συεταιρο , συγγνωμη ξεχασα πως ειμαι δεσμευμενος και θα επρεπε να σε ρωτησω πρωτα για το τι θα κανω στη ζωη μου.

Έτσι εξηγείται γιατί σκίζεις τα ρούχα σου πλέον για τα LCD τα οποία έως τώρα θεωρούσες "πατάτες" , τακίμιασες με τους εισαγωγείς τους!
Ειναι η πολλοστη φορα που θα κανω τεστ με LCD.Ευτυχως τα γραπτα μενουν!

Ε ρε αμερόληπτο site....

Δεν ξερω τι ειναι το site, αλλα ειναι ηλιου φαεινοτερον πως εσυ μεροληπτεις

....Αλήθεια, στην παρουσίαση θα είναι άλλος εκτός από τους 8-9 κολλητούς διαχειριστές
Ξερεις κατι?Και ενας να ειναι κατι θα μαθει.
Εσυ θα συνεχισεις να ζεις στην δινη της αμφιβολιας ως προς την υπαρξη σου.
Και επιτελους.Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος για να πιστευει πως η λασπη και η συκοφαντια δεν επιστρεφουν στον αποστολεα τελικα?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γιωργο, δεν πειραζει :)

Αυτο που θα φοβομουν πραγματικα θα ηταν να ΜΗΝ ασχολουνται μαζι μας.

Reaction score
0
Δικαιολογημενα τρεμετε το συνεργαζομενο ΥΠΕΡ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ High Quality στον Πυργο Ηλειας των 30.000 κατοικων.

Eιναι και αυτο πολυοροφο!!! :lol:

Εχει και υπογειο (studio), εχει και ισογειο (30 τμ, εκθεση), εχει και παταρι (κενο), εχει και 5 οροφους ...διαμερισματα απο πανω!!!. :lol:

Και επειδη εχει ανοιξει 5 μηνες και εχουν δει τα καταστηματα πανελλαδικα τις πωλησεις τους να περνουν την κατοιουσα δεχεται ...πολεμο και λασπη απο παντου. :lol:

Το δε πληθος των εξειδικευμενων υπαλληλων GURU που απασχωλω ...(το δουλευω μονος μου, και απο μερακι, δεν συντηρει οικογενεια σε μικρη επαρχιακη πολη) προφανως λειπει απο την "πιατσα". :lol:

Φιλε Ανδρεα και συνεταιρε, (που προτιθεμαι να σε γνωρισω προσωπικα στην πρωτη παρουσιαση του avsite μαζι με τα υπολοιπα παιδια που γραφουν εδω) γιατι μου εκρυψες οτι συνεργαζεσαι με 14 ακομη καταστηματα; :?:

Γιατι μου εκρυψες οτι θα απαγαγουμε και τον παπα, θα βυθισουμε τον τιτανικο ενω ειχαμε μιλησει μονο για την ανεξαρτησια της Απχαζιας; :?:

Γιατι με παρακινησες με την παρουσιαση του avsite να συνδεσω χτες LCD προβολεα (sanyo Z2); :?:

Ευτηχως που υπαρχουν οι καλοθελητες και μου ανοιγουν τα ματια :shock:

Φιλοι καλοθελητες θα σας κανω special prices απλα μη αποδιδοντας το μεριδιο του Ανδρεα. :lol:

Κατι τετοια βλεπω και... :(

Reaction score
51
Αντώνης K. said:
Κάπου είδα μια κολόνια ας την φέρει κάποιος! :lol: :lol: :lol:
Αντώνη.....πες το & έγινε!!!

Πρέπει να βρω πιο δυνατό άρωμα γιατί δεν φεύγει η βρώμα με τίποτα!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
51
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Αντώνης K. said:
Κάπου είδα μια κολόνια ας την φέρει κάποιος! :lol: :lol: :lol:
Αντώνη.....πες το & έγινε!!!

Πρέπει να βρω πιο δυνατό άρωμα γιατί δεν φεύγει η βρώμα με τίποτα!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Εύρηκα, εύρηκα...............................

Ρε παιδιά, επειδή είναι υπερβολική η μπόχα..................κατεβάστε και εσείς μερικές!
Θα βρείτε τεράστια ποικιλία εδώ:
http://www.cosmeticmall.com/department_brand_directory.aspx?category_id=16

(αν και είναι μόνο για ΆΝΤΡΕΣ!! Όχι για............................) :evil:

Reaction score
51
nikos-el said:
:oops:

Μεγάλε με ξέρεις προσωπικά για να εκφέρεις γνώμη για μένα? (και το ίδιο και για τα άλλα παιδιά βεβαίως!!) :evil:
Με έχεις δει ποτέ στην ζωή σου για να καταλάβεις (έστω και οπτικά) από που κρατάει η σκούφια μου? :evil:
Έχεις ανταλλάξει έστω και μια καλημέρα με μένα για να ξέρεις αν σου δίνω το δικαίωμα ακόμα και να με κοιτάξεις? :evil:
Αλλά βέβαια..........
Όπως είπε και ο Κάλαχαν: "Οι γνώμες είναι σαν τις κ....τρυπίδες!! Όλοι έχουν από μία" :twisted:

Και κάτι άλλο!
Από πότε έγινα "κολλητός διαχειριστής" με τον Α.Καφάτο και δεν το κατάλαβα? :shock:
Τον Αντρέα τον έχω δει από κοντά ΜΙΑ φορά στην ζωή μου (για 1.5 ώρα, λόγω επαγγελματικού ραντεβού) και έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο 3-4 φορές!
Αν αυτό θεωρείς ότι είναι κολλητηλίκι τότε.......................να σε χαίρονται οι "κολλητοί" σου! :twisted:

Στο τέστ προφανώς και δεν θα είμαι Αθήνα (παρόλο που θα το ήθελα κατ' αρχήν για να αποκτήσω επιπλέον γνώσεις αλλά και να γνωρίσω μερικούς από τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει εδώ μέσα!) κυρίως γιατί ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (κάτι που έχω δηλώσει και φαίνεται γιατί έχω τ' αρχ..... να γράφω εδώ μέσα επώνυμα!!!) αλλά και γιατί ως ελεύθερος επαγγελματίας δεν έχω την πολυτέλεια του ελευθερου χρόνου! :(

Αυτά τα λίγα κύριε "niko-el"
(αλήθεια το "el" τι δηλώνει?
"el"= ελεεινός? ή ελάτε να με φτύσετε?) :lol: :lol:

Η νοοτροπία σας πάντως κάτι τέτοιο μου θυμίζει:

(συγνώμη ζωάκια που σας υποβίβασα με αυτή την σύγκριση!) :roll:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γιαννη μου, σε παρακαλω ας το σταματησουμε εδω. :D
Οσο συνεχιζουμε του δινουμε αξια.
Ευχαριστω...κολλητε :lol:

Και θαρρω πως ολοι χρωσταμε μια συγγνωμη στον Πανο(Hi-Q) διοτι ξεκινησε μια προσπαθεια ενημερωσης για εναν νεο προβολεα και...να που κατεληξε.

Sorry Πανο :(

Reaction score
51
O.K Aντρέα!!

Να ζητήσω συγνώμη από όλους εδώ μέσα για τον "άγαρμπο" τρόπο γραψίματός μου!
Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα για το οξύθυμο ύφος μου! :(
Όσοι έχουν προσέξει τον τρόπο που γράφω, φαντάζομαι θα έχουν αντιληφθεί ότι ήταν "εν βρασμώ"

Τέλος, να ζητήσω και από τον Πάνο (Hi-Q) ένα συγνώμη που "καταστρέψαμε" την ενημέρωσή του! Αναμένουμε την συνέχεια αυτής, τόσο για το συγκεκριμένο μηχανάκι, όσο και για τα επόμενα που θα έρθουν! :wink:

Reaction score
0
:p

Εσύ ρε Μηνάρα γιατί κόπτεσαι τόσο, πειράξαμε το συγκενή σου ή μήπως το κατάστημά σου; (HI-Q);

Όσο για την κολώνια, θα τη χρειαστείτε καθώς από κει που έφυγε ο κολλητός σου ακόμη δε ξεβρώμισε ο τόπος.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Δεν θα σχολιάσω την λάσπη που βγάζουν κάποιοι, ούτε τα κόμπλεξ τους.Απλά μια παρατήρηση...

Ωραία Ελλήνικος... Που έμαθες ορθογραφία ρε παιδάκι μου????

Άκου συγκενής. Και από που βγαίνει αυτή η λέξη ρε μεγάλε??? Απο το συν και το κενό???

Μάθε πρώτα να γράφεις μετά πήγαινε σε ένα γιατρό για τα κομπλεξ σου και μετά έλα να συζητήσουμε σαν άνθρωποι, και όχι σαν αλλαλάζοντα ζώα...

ΥΓ είναι εύκολο να προσάπτεις χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους που κατά πάσα πιθανότητα ούτε καν τους γνωρίζεις, απλά σκέψου ότι ενώ θα μπορούσαν να το κάνουν και αυτοί, δεν σε αποκάλεσαν με κανένα χαρακτηρισμό. Άπλά γιατί δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να κουβαλάν και να ασχολούνται με τα οποιαδήποτε κομπλεξ έχεις συσσωρεύσει μέσα σου...

Reaction score
0
Προτεινω παλι την δημιουργια ενος post για την συγκεντρωση τετοιου ειδους μηνυματων, ωστε οι ιστορικοι του μελλοντος να μην διαβασουν ολα τα θεματα του avsite για να ανακαλυψουν τους 'ανωνυμους εξυπνακηδες'.
Θελω να ευχαριστησω τον nikos-ell για την διαφημιση (η αρνητικη διαφημιση εξιταρει περισοτερο τους αγοραστες) που μου προσφερει απλοχερα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio