Ευχες Για Τα Γεννεθλια Τους...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Στην πρωτη σελιδα του portal μαθαινουμε πως σημερα εχουν τα γεννεθλια τους ο Γιωργος Ανδρεαδης και ο Ακης Ανδρονιδης.

Τις καλυτερες ευχες μου για καλα και πολλα χρονια ευτυχισμενης ζωης στους δυο φιλους μου.

Στην πρωτη σελιδα του portal δεν μαθαινουμε πως σημερα η μικρη μου Αλισια γινεται τριων χρονων.

Να εισαι παντα γερη γλυκεια μου!
Ηρθες με χιονια, ζησε με τον ηλιο!

Reaction score
457
πολύχρονοι οι εορτάζοτες με υγεία και ευτυχία πάντα...:)
ειδικές ευχές για την μικρή Αλίσια...υγεία,χαρά και καλοτυχία στην ζωή της...:)

Reaction score
7
Στην πρωτη σελιδα του portal μαθαινουμε πως σημερα εχουν τα γεννεθλια τους ο Γιωργος Ανδρεαδης και ο Ακης Ανδρονιδης.

Τις καλυτερες ευχες μου για καλα και πολλα χρονια ευτυχισμενης ζωης στους δυο φιλους μου.

Στην πρωτη σελιδα του portal  δεν μαθαινουμε πως σημερα η μικρη μου Αλισια γινεται τριων χρονων.

Ευχαριστω για τις ευχες ολων. Ακομα αναρρωνω, οποτε δεν θα το γιορτασω, αλλα δωρα δεχομαι (στειλτε τα, μην ερθετε :lol: )

Χρονια πολλα (μεγαλυτερε :wink: ) Ακη.

Ανδρεα να χαιρεσαι την κορη σου και να εισαι σιγουρος πως ολα θα της πανε καλα.(Γεννηθηκε την ιδια μερα με μια μεγαλη προσωπικοτητα της ανθρωποτητας, αλλωστε :lol: :!: :mrgreen: . Εχουμε βεβαια 20 χρονια διαφορα, αλλα η καλοτυχια κραταει :D )

Reaction score
666
Τις ευχές μου στα παλικάρια ! ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ! :D

Ανδρέα, να την χαίρεσαι την Αλίσια! :D

Reaction score
49
Γιώργο και Άκη χρόνια πολλά και το κυριότερο καλά!
Ό,τι επιθυμείτε νε το......πάθετε!!!

Γιώργος Ανδρεάδης said:
Ευχαριστω για τις ευχες ολων. Ακομα αναρρωνω, οποτε δεν θα το γιορτασω, αλλα δωρα δεχομαι (στειλτε τα, μην ερθετε )

Χρονια πολλα (μεγαλυτερε ) Ακη.
Δεν ξέρουμε την διεύθυνση να σου στείλουμε ένα καλό Ρ20 να σε κάνει καλά σε χρόνο dt!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mην χαίρεσαι και πολύ.............σε λίγο θα καβαντζώσεις και εσύ τα 30..... :twisted:

Στην πρωτη σελιδα του portal  δεν μαθαινουμε πως σημερα η μικρη μου Αλισια γινεται τριων χρονων.

Αντρέα να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και να την δεις όπως.....ποθεί!!!
Αν όμως τελικά μοιάσει στον Γιώργο, μας φαντάζομαι μετά από 20 χρόνια εμάς πουρά και την Αλίσια να μας τα "χώνει" στο Avsite (όπως κατά καιρούς κάνει ο George) :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ευχαριστω πολυ πολυ!

Alicia-Maria Kafatos

(Tο παραπανω κειμενο πληκτρολογηθηκε απο την κορη μου-με την δικη μου βοηθεια βεβαια)

Σας ευχαριστω και εγω ολους θερμα και να χαιρεστε ολοι τις οικογενειες σας :)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm