Εφόσον Δεν Μπορώ Να Το Πουλήσω..... Θα Το Κάνω Αγνώριστο......

Reaction score
5
Λοιπόοοοοοοοοοοοοον,

Πρόλογος

Έχω ένα Fiat Barchetta facelift καινούριο αγορασμένο πριν από 7 μήνες προς 23.000€. Το αμάξι έχει κάνει 13.000χλμ και αποφάσισα να το δώσω 1ον) διότι παντρεύομαι (αντιλαμβάνεσθε τους λόγους υποθέτω) και 2ον) διότι άρχισε και μου την δίνει η διθέσια λογική.

Η αντιπροσωπεία το αγοράζει 15.000€ …. Ήμαρτον….. δηλαδή έχασα 8.000€ (χάνω δηλαδή δυόμιση μύρια !!!!!) για 7 μήνες στην κατοχή μου……

Προσπάθησα και για ιδιώτες (χρυσή ευκαιρία κτλ ) αλλά τζίφος…..

Το Barchetta είναι ένα υπέροχο αυτοκίνητο το οποίο σίγουρα θα μείνει κλασσικό , αλλά η «μόδα» και η «πίσω κίνηση» ωθεί όλους προς mx-5 μεριά…… Οπότε κανείς δεν το αγοράζει….. (πραγματικά στην Αθήνα έχω δει 2-3 Barchetta και κανένα facelift ανάμεσα σε 100άδες mx5).

Και (συγχωρέστε με οι mx5άκηδες) παραδέχομαι πως το mx5 δεν μου λέει τίποτα σαν αυτοκίνητο ….. τουλάχιστον εξωτερικά…..

Κυρίως θέμα

Εφόσον λοιπόν δεν πουλιέται, θα ξεκινήσω τις «επεμβάσεις»…..

Για αρχή θέλω να βάλω μια φιλτροχοάνη , εξάτμιση και χταπόδικτλ κτλ κτλ…..

Θέλω να μου προτείνετε μια φθηνή λύση για καλύτερη ροπή και ήχο χωρίς όμως τραγική αύξηση του θορύβου (όσον αφορά τον ήχο) …….

Μετά από κανά δύο χρόνια θα ασχοληθώ με τούρμπο κτλ κτλ κτλ…..

Προς το παρόν θέλω βασικές και οικονομικές βελτιώσεις….

Προτάσεις ? αν έχετε και κανά γνωστό προς βόρεια προάστια μεριά ακόμα καλύτερα ….

Reaction score
25.569
να πας κατευθειαν σε τουρμπο γιατι οτι και να αλλαξεις τωρα σοβαρη διαφορα δε θα δεις (και με χαμηλο θορυβο μαζι) και οταν θα τουρμπισεις θα τα ξαναλλαξεις , δηαλδη θα τα ξαναπεταξεις. αν ομως θελεις πολυ χαμηλο θορυβο ψαξε βρες τροπετο απο coupe turbo και ρωτα αν μπαινει στο δικο σου. Ενας φιλος μου το εχει κανει σε bravo και πραγματικα ενω πηγαινει τον κ%#ο του κανει τον ελαχιστο θορυβο που κανει το coupe. για ψαξεεεε...

Reaction score
5
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ....

θα πάρω τηλέφωνο....

Τα μοναδικά μου "κολλήματα" εστιάζονται στο

α) αξιοπιστία (μην μου μείνει κανα μοτέρ στο χέρι)

και

β) τιμή...... μην το πληρώσω διπλό

Reaction score
1.265
Συμφωνω και εγω με το τρομπετο.Με 240 της "καλης"εκδοσης του coupe turbo,τι αλλο θες με το συγκεκριμενο πλαισιο :wink: !

Reaction score
7
Αγαπητε SteliosFan... Χρονια Πολλα...
Σου διαφευγουν :) δυο πραγματα....

1. Αξιζουν οι μετατροπες? Αυξανουν την καταναλωση και ειναι δυσκολοι καιροι για τις βενζινες...
2. Εισαι 26 χρονων... και....

[scroll]ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ :? :? :? :? :? [/scroll]

Reaction score
5
Αγαπητε SteliosFan... Χρονια Πολλα...
Ευχαριστώ πολύ .... ανταποδίδω την ευχή

1. Αξιζουν οι μετατροπες? Αυξανουν την καταναλωση και ειναι δυσκολοι καιροι για τις βενζινες...
Αυτό είναι γεγονός ...... αλλά όπως λέει και η γελοία διαφήμιση "είμαι μεθυσμένος από ταχύτηταααααααααααααα"

2. Εισαι 26 χρονων... και....

ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Confused Confused Confused Confused Confused
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooong Story :mrgreen:

Reaction score
49
Στέλιο τις ευχές μου κατ' αρχήν.

Αρχίζω.........
1) Κράτα τα λεφτά, γιατί όταν ανοίξεις καινούριο σπίτι θα τα χρειαστείς!!!
(εκτός κι αν είσαι μεγαλοβιομήχανος, μεγαλοεπιχειρηματίας κ.ο.κ)
(αλλά αν ήσουν, ΔΕΝ θα σκεφτόσουν κατ' αρχήν να το πουλήσεις, αλλά κι αν το σκεφτόσουν όντως ΔΕΝ θα κόλαγες στα 8 χιλιάρικα!!)

2) Ξέχνα το "καλό" μοτέρ του 20v γιατί είναι πεντακύλινδρο και (λογικά) δεν θα χωράει στους θόλους σου...............

3)Το αυτοκίνητο είναι τρομερά ομοιογενές στον δρόμο και η λύση του τουρμπίσματος μάλλον κακό θα κάνει παρά καλό!

4)Αν θες πραγματικά εντυπωσιακές επιδόσεις πάρε μοτ/τα! Ακόμα και ένα 600αρι δρόμου θα σε ενθουσιάσει!!

5)Η μαγκιά φίλε Στέλιο, δεν είναι να προσπερνάς τον άλλο στην ευθεία αλλά......στις στροφές. Και εκεί, ακόμα και με λιγότερα από τα 130 άλογα σου, μπορείς να κάνεις "ζημιά" ακόμα και σε πολύ πιο δυνατά αυτοκίνητα..............

6)Σε καλά αυτοκίνητα ΔΕΝ χρειάζονται μετατροπές αύξησης της ιπποδύναμης.........
Γιατί οι γρήγοροι......ΔΕΝ χρειάζονται γκάζι για να πάνε γρήγορα!! :wink: :wink:

7)Αν παρ' όλα αυτά επιμένεις, διάβασε ένα πμ που σου είχα στείλει πριν από καιρό για το πως και που!!

Reaction score
1.265
Η ιδεα της μοτο ειναι πολυ καλη εαν εχεις και την καταλληλη εμπειρια.Βεβαια μπορεις να την αποκτησεις σιγα σιγα.Ελπιζω σε κανα χρονο να ειμαι κατοχος μιας R6,Θα δειξει.

Reaction score
49
Ωωωχχχχχχχχχχ

Έμαθε η μελλοντική σύζυγος ότι σκέφτεται όλα τα παραπάνω και..............

Στέλιο, είσαι καλά???
Άργησες να απαντήσεις!!!!

(επ' ευκαιρίας: τα ηχεία τα άλλαξες τελικά?)

Reaction score
5
Καλημέρες !!!!

Λοιπόν δεν ξέρω ποιός με έχει φτύσει :mrgreen: αλλά κάθε φορά που κανονίζω να κάνω κάτι και έχω σετάρει όλα τα οικονομικά μου , κάτι μου κάθεται στραβά ......

Κύριοι, πήγα το πουντάκι μου για σέρβις (το οποίο το χρησιμοποιεί το έτερον ήμιση) και η τιμή ? -------------------- > 1.300€ :o :shock:

Πλήν αυτού , άλλη μια τρακοσάρα για σήματα κυκλοφορίας , φτάνουμε στα 1.600€ ....... πληρωτέα μέχρι το τέλος δεκεμβρίου !!!!!!!!!!

Οπότε μάλλον πάνε πίσω κάποια άλλα πράγματα .......

μισό εκκατομυριάκι δεν είναι και λίγα ...... ειδικά για service......

Οπότε το θέμα barchetta "παγώνει" .

Όσον αφορά τη μηχανή...... μακριά και αγαπημένοι ..... έχω ΤΡΑΓΙΚΑ άσχημη εμπειρία .... Προτιμώ το τουτού μου :|

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Κύριοι, πήγα το πουντάκι μου για σέρβις (το οποίο το χρησιμοποιεί το έτερον ήμιση) και η τιμή ? -------------------- > 1.300€   :o  :shock:
Πόσοοοοοοο???? 1300 ευρώ? :shock:

Αγαπητέ, είναι πολύ απλό το θέμα. Θα παραδώσετε την απόδειξη στα χέρια του ετέρου ημίσεως και θα παρακαλέσετε όπως εξοφληθεί μέχρι τέλους του έτους. 8)

Reaction score
5
Δυστυχώς το ταμείο είναι κοινό …… και όσο νερό χαλάμε ….. φεύγει από τον ίδιο κουβά :?

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Να πάρει, τη φοβόμουν αυτή την απάντηση... Καλό κουράγιο!

(είμαστε και συνομήλικοι... μπρρρρρ)

Reaction score
49
Να σε δω να της λες......."γυναίκα, πείραξα το κάμπριο και μου στοίχισε 7000 ευρώ, Και λόγω κοινού ταμείου μου χρωστάς..........3500!!!"
Να μας στείλεις το βίντεο με τις αντιδράσεις της!!!! :lol: :lol: :lol:

(και βέβαια, ΜΗΝ της δώσεις την επόμενη μέρα την πιστωτική γιατί προβλέπω να χτυπάει πιστωτικό όριο με ΜΙΑ επίσκεψη στον Λαλαούνη!!!!!!!!!!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.989
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas