Εφ’ όλης της ύλης για την κατηγορία Hi End…Diy

Status
Not open for further replies.
Reaction score
23
Άφησα να περάσει λίγο ο χρόνος για να δω τι θα γραφτεί, μήπως και καταλάβω τι θέλει ο καθένας από αυτή την κατηγορία.

Τελικά έχουμε μπερδέψει…τα χάπια μας!
Το μόνο, που μπόρεσα να καταλάβω, είναι ότι ο καθένας το βλέπει από την δική του σκοπιά. Δεν έχει διάθεση να δεχτεί τίποτα περισσότερο από τις παρωπίδες που έχει, μήπως και του χαλάσει το όνειρο.
Διαβάζω για κολλητήρια, πολυμετρα και μετατροπές σε συσκευές.
Ρωτάω τον εαυτό μου αν είμαι αντίθετος. Φυσικά όχι. Αλλά σε λάθος κατηγορία. Αφορά μετατροπές DIY.

Όταν ο Β. Τσαντουλής έγγραψε ότι κυρίως τον ενδιαφέρει η ακουστική συμπεριφορά μιας συσκευής, που θέλει να τεστάρει, τότε έγραψαν όλοι μπράβο.
Όταν ο Κορακάκης είπε ακριβώς το ίδιο, άκουσε τα «εξ αμάξης».
Τελικά, μήπως έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά; Γιατί, μάλλον, παίρνουμε διαφορετικά ψυχοφάρμακα και δεν επικοινωνούμε! Δεν τα συστήνετε και στους υπολοίπους, να παίρνουν τα ίδια, να μην τσακωνόμαστε τσάμπα;

Όσο για το ρεζουμέ, διότι αυτό αφορά την κατηγορία, το έβαλε μέσα στο μήνυμα του ο Κ. Κογιας. Μάλλον, μόνο αυτός το κατάλαβε η είχε την διάθεση να το επισημάνει.
Απόσπασμα από το μήνυμα Μ. ΣπέρτοςΜετάφραση των μετρήσεων σε ακουστική συμπεριφορά.
Αυτό συνονόματε Μ. Σπέρτο μεταφράζεται στο ό,τι: όσο καντάρια χρειάζεσαι περί τεχνικών γνώσεων, δυο φορές περισσότερα πρέπει να έχεις για να κρίνεις πραγματικά μια συσκευή.
Σίγουρα, το λιγότερο που πρέπει να διαθέτει κάποιος είναι: H να έχει στην κατοχή του μηχανήματα υψηλής πιστότητας, η πρόσβαση σε αυτά μέσω του εντύπου που δουλεύει (πράγμα δύσκολο, γιατί μιλάμε για μικρό αριθμό κυκλοφορίας).
Για τα μετρητικά και τις μετρήσεις, θέλω πρώτα να δω παρουσίαση με διαγράμματα και αναφορά στα μηχανήματα μέτρησης, και μετά το ξανασυζητάμε.

Για το πώς μπορείς να κρίνεις μια συσκευή ακουστικά, είναι μόνο ένας. Μηχάνημα αναφοράς με αντίστοιχο μηχάνημα. Εννοείται γνώσεις και εμπειρία.

Όσο για τα τεστ που έχουν γίνει στο Av Site, θεωρώ ότι από τα πλέον αξιόλογα είναι αυτά του Κ.Κόγια.
Και μην νομίζετε ότι τον λιβανίζω. Έχω έρθει μαζί του σε κόντρα παλαιότερα αρκετές φορές. Αυτό, όμως, δεν έχει να κάνει σε τίποτα. Αν χρειαστεί μπορεί να έρθουμε ξανά σε αντιπαράθεση.
Το μόνο, που έχω να του πω, είναι να βάλει λίγο νερό στο κρασί του, και να του φύγουν οι φόβοι μήπως το Site γίνει φωτορομάντζο. Όσο για τις μετρήσεις πρέπει να υπάρχουν στο μέτρο του δυνατού στην κατηγορία και όχι σαν σημαία στην είσοδο.
Ο Κ.Κ. έχει τα κότσια, όταν γράφει κάτι, να αναφέρει και ονόματα.
Δεν συμφωνώ με την αναφορά του στα τέσσερα άτομα και το επίπεδο τους. Αλλά αντιμετώπισε την κατάσταση, και δέχτηκε τον αντίλογο. Δεν είναι υποχρεωτικό να γίνουν και κολητάρια με τον Θεοφιλάκο. Στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν είναι δυνατόν να αρέσουμε σε όλους.
Όταν είχε γίνει ένας καυγάς, το είχα γράψει και για τον Θεοφιλάκο, έχει και αυτός το θάρρος της γνώμης του.
«Το μόνο που δεν μπορώ είναι τους τσάμπα μάγκες και τους αραχνοΰφαντους.»

Εγώ «το γιατί Μπαμπά και γιατί Μπαμπά», δεν έχω διαθέσει να το παίξω με κανέναν.

Επαναλαμβάνω, κυρίες και κύριοι, έχουμε μπερδέψει τις κατηγορίες. Υπάρχει κατηγορία DIY, που είναι αμιγώς τεχνική.
Έχω τρελαθεί να διαβάζω για ιδιοκατασκευες, που τις έκανε ο ένας, ο άλλος, και έστειλαν αδιάβαστο τον τάδε κατασκευαστή.
Και ρωτάω, εγώ ο αφελής, ένα πράγμα που είναι DIY, δεν υπάρχει στην παραγωγή, από την άλλη δεν έχω την δυνατότητα να το αποκτήσω-ακούσω, πως στο διάολο θα το κρίνω;
Έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να ακούω βλακείες, ότι με 300 ευρώ, όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω.

Άιντε, γιατί μου έχουν γίνει τσουρέκια τα νεύρα με τις γκρίνιες και τις φαντασιώσεις του καθενός. Είπα να μην δώσω συνέχεια σε μια άλλη κατηγορία για τις μ@λ@κιες που γράφτηκαν, αλλά παρατράβηξε το αστείο και βλέπω να γινόμαστε μπίλιες. Τελεία και παύλα.

Δεν χρειάζονται κόκκινες φατσούλες. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν καλύτερα το τι χρώμα έχω αυτή τη στιγμή.

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και το καλωσόρισμα. Δεν αλλάζει τίποτα. Θα παραμείνω απλό μέλος και όταν έχω χρόνο θα τα λέμε.

Ανδρέα, θα τα πούμε από κοντά, αλλά δυστυχώς είμαι αναρμόδιος για την κατηγορία Hi End-DIY.

Νίκο, σε ευχαριστώ φίλε για την θέση. Στην παραδίδω, γιατί είσαι και ο μόνος που μπαίνεις για να βγάλεις τα κάστανα από την φωτιά.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Βασίλης Τσαντουλής
Άτομα που αν είχαν στοιχειώδη νοημοσύνη και ουδέτερη κρίση
θα καταλάβαιναν ότι δεν κινδυνεύουν από τον Κόγια ,τον
Μπλάτσιο ή τον Τσαντουλή αλλά από ανθρώπους που βρίσκονται
δήθεν κοντά τους και από την μια τους αποπροσανατολίζουν
(λέγοντάς τους ότι ο εχθρός avsite μετέρχεται συντονισμένης
δράσης εναντίον τους) και από πίσω τους σκάβουν τον λάκκο.
Όταν θα πέσουν όμως στον λάκκο τότε θα καταλάβουν ότι οι
πελάτες που έχασαν και οι πωλήσεις που έχασαν δεν πήγαν
στον Κόγια αλλά σε αυτούς που τους δούλευαν με αριστοτεχνικό
τρόπο τόσο καιρό!

Αυτό το μήνυμα, χωρίς ονόματα, με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, επειδή μιλάτε για παντελόνια, δεν θέλω να το χαρακτηρίσω…φυσικά δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την παραίτηση μου. Απλώς, θέλω να λέω τα πράγματα με το όνομα τους.

Καλή συνέχεια, στους εναπομείναντες συντονιστές, στο δύσκολο έργο της κατηγορίας.

Υ.Γ. Ανδρέα έκανα το μήνυμα όσο μπορούσα πιο light…για χατίρι δικό σου και του Νίκου.

Reaction score
10
Oταν ο φιλος Μιχαλης εγινε συντονιστης πραγματικα πιστεψα οτι η κατηγορια μετα απο 5 περιπου χρονια θα εφτανε στο επιπεδο που της αρμοζει.
Hi-end με ολη τη σημασια της λεξεως. Γιατι ο Μιχαλης εχει και τις γνωσεις και τα μηχανηματα για να ομιλει για αυτο. Ειναι φιλος μου και ηξερα τι μπορει να προσφερει.

Καταλαβα λαθος ομως.

Καποιοι που ενιωσαν οτι απειλειται η καρεκλα τους η το ιντερνετικο τους προφιλ αντεδρασαν με καθε τροπο. Ατομα κυριολεκτικα ασχετα με το χωρο εκαναν το παν για να επαναφερουν τη κατηγορια στο παλιo status.

Δυστυχως μαζι με το Μιχαλη μετα απο 5 χρονια αποχωρω και εγω. Περασαμε καλα αλλα ηταν ελαχιστες οι στιγμες που ασχοληθηκαμε με την ουσια του hobby. Οτι τελος παντων ονομαζεται hi-end.

Aν καποτε αλλαξουν τα πραγματα θα ειμαι εδω.

Το ξερω οτι καποιοι χαιρονται αφανταστα. Μπορουν να συνεχισουν στο ονειρο που ζουν και να τα λενε μονοι τους.

Στεναχωριεμαι μονο για το Ανδρεα γιατι τον εχουν πεισει οτι ολα ειναι ροδινα και για ολους αυτους τους δυστυχεις που ακουν τις συμβουλες καποιον επιτηδειων που η σχεση τους με το hi-end ειναι οση της γιαγιας μου με τη Formula 1.

Απο μενα τελος.

Reaction score
0
Καλή συνεχεία και καλή σταδιοδρομία φίλε μου, τα fora - καφενεία όπως είπες δεν είναι για μας σύντροφε.. καλή συνέχεια εκεί -->, έξω από εδώ::

Reaction score
3.576
Ειλικρινά λυπάμαι που δεν κατάφερε η high-end να κρατήσει άτομα σαν τον Μιχάλη (DOLFON) στη διαχειριστική ομάδα πάνω από μια εβδομάδα.

Reaction score
0
Πραγματικα δεν εχω πολλα να πω.
Νομιζω οτι με καλυψαν απολυτα οι προλαλησαντες dolfon και kharmacoma.

Για οσους παρακολουθουν τα γραφομενα μου τοσο καιρο ξερουν οτι ειμαι ο ΚΥΡΙΟΣ πολεμιος της νοοτροπιας ανθρωπων οπως οι Κ.Κογιας, PeterMeni Π.Μενιδιατης, Ανεμελος ταδε, Timbre δειξε κτλ

Επειδη ομως εμμεσως πλην σαφως υπονοηθηκε απο τον Β.Τσαντουλη οτι ο υποφαινομενος πασχει απο μανια καταδιωξης κι οτι διαθετει κακους συμβουλους και λοιπα ευτραπελα, εχω να πω οτι:

Ποτε δεν ενστερνιστηκα το υφος και δεν καταφερα να προσαρμοστω σε αυτο το site.

Ισως να ειμαι too much high end για την πλειοψηφια των diy παρεπιδημουντων εδω μεσα και να τους χαλαω την ΔΟΥΛΕΙΑ και την πιατσα.

Ανδρεα Καφατε ξερω οτι θα προσπαθησεις να ψεκασεις ξανα με τον πυροσβεστηρα, αλλα να σου πω κατι φιλε?

Το πλοιο στην high end κατηγορια εδω, μπαζει νερα απο ολες τις παντες..

Ουσιαστικα ΔΕΝ υπαρχει high end κατηγορια στο avsite. Αυτο εχει χιλιοειπωθει απο μενα και πραγματικα εχω βαρεθει σφοδρα να λεω τα ιδια και τα ιδια...

Δεν μπορει η κακομοιρια του καθενος να "βγαζει" μ@λ@κες ολους οσους πανε και τα σκανε για να αγορασουν το ονειρο τους. Πως να το κανουμε δηλαδη?

Ειναι ξεκαθαρη ΟΥΤΟΠΙΑ η υπαρξη κατηγοριας high end εδω μεσα οταν η πλειοψηφια των γραφοντων ειναι ανηλεεις εχθροι του ολου consept του high end.

Κανεις δεν θελει να τον περνανε για μακακα.

Κανεις δεν θελει να του περναει καν απο το μυαλο οτι πιαστηκε μακακας.

Κανεις δεν θελει να διαβαζει τους ιδιους και τους ιδιους ψευτοειδημονες που συμφωνουν σε ΟΛΑ και ουσιαστικα ειναι μια ΚΛΙΚΑ. Ειναι βαρετο!

Κανεις δεν θελει να του χαλανε την διαθεση και το ονειρο του high end και να τον ΓΕΜΙΖΟΥΝ με συγχυση για το αντικειμενο και αρνητικες σκεψεις μονιμως.

Κανεις δεν θελει να νιωθει οτι πρεπει να διαβασει 10 εγκυκλοπαιδειες ηλεκτρονικων απλα και μονο για να ασχοληθει με το hifi και να ακουσει μουσικουλα. Τα ΠΑΡΑΤΑΕΙ πριν καν να αρχισει.

Κανεις δεν θελει να καθεται να σπαει το κεφαλι του για (πολλες φορες επικινδυνα) diy με μηδενικη αξια μεταπωλησης, αμετακλητη παντρεια και αμφιβολη ηχητικη αξια.

Κανεις δεν θελει να του χαλανε το συστημα αξιων και να του καθυβριζουν συνεχως το χομπι.

Ειστε αποκλειστικα υπευθυνοι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ σας κυριοι

Reaction score
2
Re: Εφ’ όλης της ύλης για την κατηγορία Hi End…Diy

Δεν μπορει η κακομοιρια του καθενος να "βγαζει" μ@λ@κες ολους οσους πανε και τα σκανε για να αγορασουν το ονειρο τους. Πως να το κανουμε δηλαδη?
Επισης, δεν μπορουν αυτοι που νομιζουν οτι αγορασαν το ονειρο τους, να νομιζουν οτι αγορασαν ταυτοχρονα γνωσεις, εμπειρια, τεχνικη καταρτιση, σοβαροτητα και βαρυτητα αποψης, και μερικα κιλα κακαλα, if you know what i mean.

Οσο για το υπολοιπο σας ποστ, αναφερεστε σε ολα αυτα που χαλανε μια "hi-end" (αυστηρως εντος εισαγωγικων) πωληση.

Οσο για ολους αυτους που σκιζουν τα ρουχα τους τις τελευταιες μερες για την καταντια και την ανυπαρξια της hi-end κατηγοριας του avsite, να τους υπενθυμισω οτι ο Κογιας ειναι μονο ενας. Οι ιδιοι που γκρινιαζουν, αποτελουν την υλη της hi-end. Και απο τους ιδιους που γκρινιαζουν, οσο βλεπω, δεν εχω δει καποια προσπαθεια καλυτερευσης των πραγματων, μονο γκρινια και σηκωμενο δαχτυλο.

Reaction score
3.576

Οσο για ολους αυτους που σκιζουν τα ρουχα τους τις τελευταιες μερες για την καταντια και την ανυπαρξια της hi-end κατηγοριας του avsite, να τους υπενθυμισω οτι ο Κογιας ειναι μονο ενας. Οι ιδιοι που γκρινιαζουν, αποτελουν την υλη της hi-end. Και απο τους ιδιους που γκρινιαζουν, οσο βλεπω, δεν εχω δει καποια προσπαθεια καλυτερευσης των πραγματων, μονο γκρινια και σηκωμενο δαχτυλο.

Αφού ο Κόγιας δεν θέλει να είναι χαϊεντάς, για ποιο λόγο συμμετέχει σε μια κατηγορία όπου παραδοσιακά γράφουν μόνο οι χαϊεντάδες ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.097

Άφησα να περάσει λίγο ο χρόνος για να δω τι θα γραφτεί, μήπως και καταλάβω τι θέλει ο καθένας από αυτή την κατηγορία.
(...)
Μιχάλη, το έχω πει και πριν κάποια χρόνια, το ξαναλέω κι απόψε: Τουλάχιστον εσύ, πρέπει να κατανοήσεις, να το χωνέψεις, πώς το λένε, πως το avsite -τουλάχιστον αυτό- δεν είναι η διαδικτυακή προέκταση μιας αθηναίικης παρέας ολίγων φραγκάτων που γουστάρουν να αγοράζουν και να παραφιλολογούν μεταξύ ουζακίου και μεζέ, πλαισιωμένοι από άλλους τόσους που θέλουν να τους μοιάσουν, μαζί με μερικούς ακόμη μαγαζάτορες, καθένας από τους οποίους σέρνει από κοντά του μια πελατεία πιστών οπαδών και κυνηγάει την επόμενη πώληση. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά μας διαβάζει κόσμος πολύς, κόσμος άγνωστος, που δε γουστάρει να κάνει login –πόσο μάλλον να γράψει. Αυτός ο κόσμος θέλει -προφανώς- να ενημερωθεί, να μάθει πέντε πράγματα, ανεξαρτήτως των ελατηρίων της εγγράφου διαδικτυακής παρουσίας καθενός από εμάς. Εάν σφάλλω, και όντως το avsite είναι κάτι τέτοιο, απλώς μια παρέα ολίγων εκλεκτών αθηναίων, τότε αυτός που πρέπει να φύγει είμαι εγώ.

Επειδή όμως δεν σφάλλω, σφάλλεις που αντιδράς έτσι, πολλώ δε μάλλον, αφ’ ης στιγμής δεν έχεις κανέναν ανάγκη από όλους αυτούς που έσπευσαν να την κάνουν θορυβωδώς μαζί σου και αμέσως. Επειδή είσαι άτομο που γνωρίζει, επειδή είσαι άτομο που δίνει σημασία σε αυτά που αξίζουν πραγματικά και όχι σε αυτά που απλώς χρεώνονται ακριβά, λυπάμαι πραγματικά που αντιδράς έτσι, και σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις. Το high end δικαιούται να έχει και στην Ελλάδα μια διαδικτυακή κοινότητα που να μην είναι παιδική χαρά. Εάν, πάλι, η παρέα σας εκεί στην Αθήνα επιτάσσει να φύγεις, τι να σου πω… Αυτά τα πράγματα δε γίνονται με το στανιό.

Αυτά δημοσίως. Έχεις και ένα pm.

Reaction score
0

Αφού ο Κόγιας δεν θέλει να είναι χαϊεντάς, για ποιο λόγο συμμετέχει σε μια κατηγορία όπου παραδοσιακά γράφουν μόνο οι χαϊεντάδες ?
Deja Vu

Μαγος εισαι?

Το ερωτημα αυτο το εχω ηδη θεσει απο τον Ιανουαριο..

Η απαντηση ομως ανηκει στην στρατοσφαιρα της μεταφυσικης ψυχοσυνθεσης του Κ.Κ.

Καλα κανει ο ανθρωπος να πιστευει οτι γουσταρει κι αυτος κι αλλοι. Αναφαιρετο δικαιωμα τους.

Δικαιωμα ομως δικο μου κι ολων των πραγματικων αγνων ευτυχισμενων χομπιστων του high end (οχι diy), που ακουνε την μουσικουλα τους οπως ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ κι αγαλιαζουν, ειναι να τους γραφουμε στα παλαιοτερα των υποδηματων μας και να ΜΗΝ αντεχουμε αλλο εδω μεσα...

Αφου τους αφηνουν να καταστρεφουν μια κατηγορια αμιγως ΕΞΩ απο την νοοτροπια τους, τι να πω? Δικο μου ειναι το site?

OVER ._

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Μιχάλη, νόμιζα ότι έχεις αντοχές ρε, τόσα πλακάκια που έχεις κουβαλήσει. :116:

Κοίταξε να κάνεις ότι νιώθεις καλύτερα. Παρόλα αυτά οφείλω να σου πω ότι δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο και αυτό το ξέρεις. Με αυτήν την κίνηση δυστυχώς δίνεις βήμα σε ανοησίες, διότι ουδείς εκ των συνομιλητών καταλαβαίνει τι λες με τον διαχωρισμό που ζήτησες. Μιας και έχουν πλέον αποφασίσει δύο συμφορουμίτες να μην ξαναγράψουν και επειδή θα το κλειδώσω κιόλας (σιγά το hi end θέμα), έτσι δεν θα πάρω απάντηση και μπορώ να τους ρίξω κανένα μπινελίκι... :137:

- Ο μοναδικός Θεοφιλάκος.
Αυτός ο άνθρωπος από τη μία ισχυρίζεται ότι δεν έχει μανία καταδίωξης και από την άλλη του φταίει ο Timbre που τον κυνηγάει γιατί του χαλάει την πιάτσα. Ποιά πιάτσα ρε Θεοφιλάκε; Ποιά πιάτσα ρε παλικάρι της φακής; Τι είναι ο Timbre και οι υπόλοιποι έμποροι diy, ή λές και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα; Είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του, αισθάνεται τόσο ασφαλής και μεγάλος χομπίστας που φοβάται τον... Timbre. Ο μοναδικός λόγος που τους φοβάσαι είναι γιατί αυτοί δεν μπορούν να καταπιούν το χάπι που τους προσφέρεις χωρίς νερό και έχουν το χούι να το γράφουν δημοσίως. Αυτοί δεν είναι ο μέσος όρος στον οποίον στηρίζεται η επαγγελματική σου υπόσταση (γιατί δεν σε κόβω καθόλου για χομπίστα). Κάποτε πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι μπούφοι, εκτός από σένα. Ο μοναδικός λόγος που τους φοβάσαι είναι γιατί αποδεικνύουν καθημερινά ότι πολλοί χαϊεντάδες είναι τζούφιοι και ανεπαρκείς, κάτι που μόνο εσένα βολεύει. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ αρχηγέ μου Θεοφιλάκε είναι όλη ΔΙΚΗ ΣΑΣ, εσού και των ομοίων σας που προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να περιορίσετε το χόμπι του hi end μέχρι εκεί που εσείς το καταλαβαίνετε και συνεπώς το ελέγχετε.
Ότι δεν ελέγχετε είναι εναντίον σας γιατί αποδεικνύει την ανεπάρκειά σας, την χομπίστικη κατά κύριο λόγο γιατί η επαγγελματική σας υπόσταση δεν με ενδιαφέρει. Δυστυχώς έτσι είναι. Από το άγχος σας ποτέ δεν προσφέρατε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε κάποιον διαδικτυακό χώρο, εδώ ή αλλού. Ως εκ τούτου είστε καταδικασμένοι να γράφετε ΜΟΝΟΝ σε παιδικές χαρές που επιζητούν απλά hits κι ας είναι γεμάτα με ακατάσχετη κοτσανολογία. Στο καλό λοιπόν. Ούτως ή άλλως, ποτέ δεν ήρθες εδώ για λόγους που αφορούν στο χόμπι. Επί της ουσίας ποτέ δεν ήρθες καν, ποτέ δεν προσέφερες κάτι και συνεπώς δεν θα λείψεις σε κανέναν. Σε μια παιδική χαρά, μπορεί να είσαι και χρήσιμος. Για δες το και αν αποφασίσεις ποτέ ότι μπορείς να κάνεις μια - δυό γερές αναθεωρήσεις, εδώ είμαστε.

- Ο Μιχάλης, ο μικρός της παρέας μας.
Εσύ ρε φίλε έχεις ένα μαγικό τρόπο να μην αφήνεις κακές εντυπώσεις ακόμη κι αν έχεις πει ένα σκασμό ανοησίες. Δύσκολα σου κρατάει άνθρωπος κακία, (ακόμη κι αν μιλάς δεξιά και αριστερά απαξιωτικά για τον αδερφό του χρησιμοποιώντας υποκοριστικά, τον οποίον ούτε γνωρίζεις, ούτε έχεις ακούσει ποτέ το σύστημά του). Για παράδειγμα προχθές το βράδυ ήθελα να σε αρχίσω στις κλωτσιές, αλλά μετά το ξεπέρασα. Δυστυχώς επηρεάζεσαι πάρα πολύ από τους γύρω σου και χάνεις την προσωπικότητά σου. Έτσι αρχίζεις κι εσύ και μιλάς για επιτήδειους και για καρεκλοτράπεζα. Ποιές καρέκλες ρε Μιχάλη; Αν τις θεωρείτε τόσο σημαντικές, ελάτε να τις πάρετε, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Μπαίνεις στο τρυπάκι που εφηύραν μερικοί άχρηστοι. Αυτό που λέει ότι επειδή εμείς δεν μπορούμε ή βαριόμαστε να προσφέρουμε, δεν πρέπει να προσφέρουν κι αυτοί. Και αν κάνουν το λάθος να προσφέρουν, πρέπει να το απαξιώσουμε άμεσα, διότι όπως είπα και πιο πάνω, ότι δεν καταλαβαίνουμε ή δεν ελέγχουμε, δεν μπορεί να είναι hi end, σωστά; Πρέπει όλοι να μιλάμε για μαλακίες, λες και είναι υποχρεωτικό. Ποιές μηχανές και ποιός Θανάσης ρε Μιχάλη; Πότε μίλησε κανένας από τους παραπονούμενους σοβαρά για μηχανή; Πότε μίλησε κανείς σοβαρά για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ; Δείξε μου... Είσαι καλό παιδί Μιχάλη, σου έχω κατ' επανάληψη πει ότι δεν έχεις καμία σχέση με μερικά τσόλια. Μην προσπαθείς να τους μοιάσεις.

Δικαιολογίες γιατί δεν συμμετέχουν διάφοροι, ακούω από το 2004 από πολύ κόσμο, ε σήμερα άκουσα άλλους δύο. Όχι δεν γουστάρω τον έτσι, ή τον άλλον, ή είναι πολύ τεχνική η κατηγορία, ή ότι δεν είναι hi end. ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. Αν καταλάβετε εδώ είμαστε.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Μιχάλη (DOL FON), να ξέρεις ότι πολλοί θα χαρούν αν δεν συντονίζεις. Κυρίως θα χαρούν αυτοί που δεν σε πάνε και δεν με πάνε και δεν μας πάνε γενικώς, άνθρωποι που σιχαίνεσαι. Σκέψου το και θα καταλάβεις. :126:

Κατά τα άλλα ο Κώστας με καλύπτει απόλυτα.
Μιχάλη, το έχω πει και πριν κάποια χρόνια, το ξαναλέω κι απόψε: Τουλάχιστον εσύ, πρέπει να κατανοήσεις, να το χωνέψεις, πώς το λένε, πως το avsite -τουλάχιστον αυτό- δεν είναι η διαδικτυακή προέκταση μιας αθηναίικης παρέας ολίγων φραγκάτων που γουστάρουν να αγοράζουν και να παραφιλολογούν μεταξύ ουζακίου και μεζέ, πλαισιωμένοι από άλλους τόσους που θέλουν να τους μοιάσουν, μαζί με μερικούς ακόμη μαγαζάτορες, καθένας από τους οποίους σέρνει από κοντά του μια πελατεία πιστών οπαδών και κυνηγάει την επόμενη πώληση. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά μας διαβάζει κόσμος πολύς, κόσμος άγνωστος, που δε γουστάρει να κάνει login –πόσο μάλλον να γράψει. Αυτός ο κόσμος θέλει -προφανώς- να ενημερωθεί, να μάθει πέντε πράγματα, ανεξαρτήτως των ελατηρίων της εγγράφου διαδικτυακής παρουσίας καθενός από εμάς. Εάν σφάλλω, και όντως το avsite είναι κάτι τέτοιο, απλώς μια παρέα ολίγων εκλεκτών αθηναίων, τότε αυτός που πρέπει να φύγει είμαι εγώ.

Επειδή όμως δεν σφάλλω, σφάλλεις που αντιδράς έτσι, πολλώ δε μάλλον, αφ’ ης στιγμής δεν έχεις κανέναν ανάγκη από όλους αυτούς που έσπευσαν να την κάνουν θορυβωδώς μαζί σου και αμέσως. Επειδή είσαι άτομο που γνωρίζει, επειδή είσαι άτομο που δίνει σημασία σε αυτά που αξίζουν πραγματικά και όχι σε αυτά που απλώς χρεώνονται ακριβά, λυπάμαι πραγματικά που αντιδράς έτσι, και σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις. Το high end δικαιούται να έχει και στην Ελλάδα μια διαδικτυακή κοινότητα που να μην είναι παιδική χαρά. Εάν, πάλι, η παρέα σας εκεί στην Αθήνα επιτάσσει να φύγεις, τι να σου πω… Αυτά τα πράγματα δε γίνονται με το στανιό.
...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Μιας και το θέμα δεν αφορά στενά την κατηγορία, δεν υπάρχει λόγος να συζητιέται δημοσίως. Ούτε υπάρχει λόγος να μας δηλώνουν κάποιοι αν θα γράφουν ή δεν θα γράφουν. Το θέμα του DOL FON και του συντονισμού της κατηγορίας, αφορά μόνον την συντονιστική ομάδα.

Το θέμα λοιπόν κλειδώνεται. Έχουμε πολλά σημαντικά θέματα να συζητήσουμε στην κατηγορία.

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas