Εχει δει κανεις την Philips 32PF7331?

Reaction score
0
Καλησπερα.Ενδιαφερομαι να αγορασω μια 32αρα LCD για το σαλονι η οποια θα χρησιμοποιειται κατα 75% για τηλεοπτικα προγραμματα και κατα 25% για dvd.Αρα θελω να εχει κυριως καλη εικονα στην τηλεοπτικη ληψη.
Επειδη ειδα την Philips 32pf7331 να παιζει σε ενα καταστημα (dvd βεβαια) και μου φανηκε αρκετα καλη θα ηθελα να ρωτησω αν την εχει δει κανεις να παιζει live για να μου πει εντυπωσεις.
Σημειωτεον επειδη ξερω πως θα μου πειτε οτι ειναι ακριβη για αυτα που προσφερει την βρισκω 1070 euro.Τιμη αρκετα ικανοποιητικη νομιζω.Αν ομως την εχετε δει και δεν αξιζει τα λεφτα της προτεινετε μου καποια αλλη με καλυτερη εικονα σε αυτα ή και λιγοτερα χρηματα στις ιδιες ιντσες.

Thanx in advance

Reaction score
61
Εκτός απο μια θετική για το μοντέλο αναφορά στα πλαίσια συγκριτικού τέστ του ήχου (τεστάρωντας όχι την ίδια τηλεόραση αλλά την 5331 - το μικρότερο τότε μοντέλο) δεν έχω εντοπίσει κάτι άλλο.

Ο ξένος τύπος την αγνοεί χαρακτηριστικά.

Τα τεχνικά της είναι πολύ καλά και η παρουσία 2 HDMI με προδιαθέτει θετικά...

Το βάρος επίσης δεν είναι της τάξης "ελαφρόπετρας" ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Κατά τα άλλα θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να τη δείς πρώτα και να κρίνεις ο ίδιος!!!

Reaction score
0
Το ξερω οτι ο ξενος και ο ελληνικος τυπος την αγνοει καθως και ολα τα fora που ειναι σχετικα με το θεμα.Δεν εχω διαβασει τιποτα πουθενα και μου κανει εντυπωση.

Εγω παντως που την ειδα διπλα στην s2010 και την v2000 μου φανηκε οτι επαιζε καλυτερα.Η μονη που την πλησιαζε σε εικονα νομιζω πως ηταν η samsung r72 αλλα ολα αυτα σε dvd.Σε τηλεποτικο προγραμμα δεν ξερω πως θα παιζει και δεν μπορω να κρινω απο ενα πολυδιασπασμενο σημα nova που τυον θα δω σε ενα μαγαζι.Γιαυτο ρωταω αν την εχει καποιος αγορασει ή αν την εχει δει να παιζει σε καποιο σπιτι.

Εχετε μηπως να μου προτεινετε καποια αλλη με καλυτερη εικονα?

Οποιαδηποτε απαντηση θα εκτιμηθει.

HV

Reaction score
0
Οπως και να εχει στις 32 ιντσες δεν νομιζω πως θα δει τρομερες διαφορες μεταξυ μοντελων ιδιας γεννιας...Πολυ μικρη διαγωνιος για κατι τετοιο.
Κανω λαθος ?

Reaction score
0
Ρωταω εσας γιατι εχω καταλαβει διαβαζοντας το forum σας πως οι philips αν και πολυ δυνατες στον τομεα lcd κατεχοντας μερικα απο τα κορυφαια μοντελα (9731,9831) αν θυμαμαι καλα παρολα αυτα ειναι παρα πολυ ακριβες για αυτα που προσφερουν.Αφου βρηκα λοιπον αυτην την philips σε καλη τιμη θεωρησα οτι ειναι ευκαιρια καθως σκεφτηκα οτι θα παρω πολυ καλη τεχνολογια σε προσιτη τιμη.Το θεμα ειναι αν πραγματι αυτη η τηλεοραση ενσωματωνει την τεχνολογια των μεγαλυτερων αδερφων της και αν οχι, αν τουλαχιστον τα υπαρχοντα συστηματα βελτιωσης εικονας ειναι αρκετα για να την καθιστησουν καλη τηλεοπτικα τηλεοραση.

Χρηστο νομιζω οτι δεν εχει το pixel plus 2 αλλα σκετο pixel plus.

Οσο για την μικρη διαγωνιο εχω δει επωνυμη 32αρα σε σπιτι φιλου μου η οποια ρυθμισμενη εδειχνε απαισια τα καναλια.Το ξερω οτι φταιει το χαλια σημα των ελληνικων καναλιων αλλα εχοντας αυτο σαν δεδομενο ποια τηλεοραση μπορω να παρω για να ελαχιστοποιησω την ζημια του χαλια σηματος?

Reaction score
2
Παρε μια plasma να βρεις την υγεια σου...
Ακομη και η "φτηνη" panasonic 37'' - 42'' einai καλυτερη σε τηλεοπτικο σημα.
Οσο για pioneer ειναι σιγουρα καλυτερη σε TV και dvd.
Υστερει ελαχιστα μονο σε υλικο HD.

Reaction score
61
Πάντως η τιμή είναι όντως πολύ καλή, και εντόπισα κι εγώ το σχετικό site...

Ομολογώ ότι με βάζει σε πειρασμό...

Reaction score
0
toxotis70 said:
Παρε μια plasma να βρεις την υγεια σου...
Ακομη και η "φτηνη" panasonic 37'' - 42'' einai καλυτερη σε τηλεοπτικο σημα.
Οσο για pioneer ειναι σιγουρα καλυτερη σε TV και dvd.
Υστερει ελαχιστα μονο σε υλικο HD.
Δεν θα με πειραζει και η επιλογη μιας Plasma αλλα εχεις να μου προτεινεις κατι καλο με καλη εικονα σε παρομοια τιμη?Εστω και σε 37".

Reaction score
2
Δυστυχως οι plasma δεν βγαινουν σε 32''
Σε 37'' η μονη που γνωριζω ειναι η panasonic pv60 me peripoy 1450 ευρω.
Κυριως βγαινουν σε 42" και πανω :(

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef