Εχει κανείς Dual 505-4???

gas

Reaction score
8
Καλησπέρα
Έχει κανείς Dual 505-4;;
Σίγουρα κάποιος από εδώ μέσα θα το έχει στην κατοχή του.
Εάν μπορεί να μετρήσει της διαστάσεις του dust cover θα του ήμουν υπόχρεος..

Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Εχει κανείς Dual 505-4???

Καλησπέρα
Έχει κανείς Dual 505-4;;
Σίγουρα κάποιος από εδώ μέσα θα το έχει στην κατοχή του.
Εάν μπορεί να μετρήσει της διαστάσεις του dust cover θα του ήμουν υπόχρεος..

Ευχαριστώ
Φιλε gas οι διαστάσεις του dust cover ειναι

41,7 cm μηκος - 35 cm πλατος - 6,6 cm υψος.

Τα DUAL τα ακουσε κανεις στην εκθεση ?

gas

Reaction score
8

Ευχαριστώ πολύ.
Αναβίωση εφηβικών ονείρων κάνουμε....

Reaction score
1

Καλησπέρα σε όλους! Παρόλο φανατικός υποστηριχτής του sl-1200 mk2, πριν από κάποιους μήνες ήρθε στα χέρια μου ένα πικ-απ της dual, το 505-4 audiophile concept! Το είχα συνδέσει στο πατρικό μου για να ακούει ο πατέρας μου τα λαΪκά του, αντικαθιστώντας ένα παλιό της toshiba. Κατά καιρούς ο πατέρας μου το εκθείαζε το πικ- απ, λέγοντάς μου χαρακτηρηστικά πως το μηχάνημα ''κελαΪδάει''!
Σήμερα το έφερα στο σπίτι μου και το δοκίμασα στο δικό μου σύστημα..... εξεπλάγην! Παρόλη την ταλαιπωρία του, το πλατώ αυτό είναι πραγματικά αξιόλογο- τόσο- που αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του!
Έχει επάνω μία κεφαλή που χρειάζεται επειγόντως αλλαγή και εδώ θα ήθελα την βοήθειά σας!
Η κεφαλή είναι η dual ulm68e και θα ήθελα να μου πείτε ποια βελόνα της ortofon ματσάρει με αυτή!
Επίσης πρέπει να αντικατασταθεί και η βάση συγκράτησης του βραχίονα γιατί έχει σπάσει. καθώς και διόρθωση στο ότι δεν παίρνει μπροστά με την πρώτη, αλλά πρέπει να κουνήσεις τον βραχίονα δύο με τρείς φορές!
Αναμένω προτάσεις για την επισκευή και την αναβάθμιση αυτού του αξιόλογου μηχανήματος!

Reaction score
335

Ortofon OM-10 και αν έχεις αρκετα βινύλια ή θέλεις να επενδύσεις περισότερο σε αυτά η ΟΜ-20, αργότερα αναβαθμίζεις και ολόκληρη την κεφαλή.

Υπάρχει η καινούργια αντιπροσωπεία για την οποία ακούγονται καλά λόγια http://www.akoustiki-kritis.com/services.html

Μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς για το προβλημα που έχεις με τον βραχίονα.

Το έχω πάνω απο 20 έτη...καλό πλατώ για τα χρηματά του, κλασσικό HI-FI κομμάτι,το μκ2 το οποίο διαθέτω και εγώ επίσης είναι καλύτερο-έτσι για να χαρούν οι πολλόι φίλοι του εδω πέρα.

:10:107:

Reaction score
1

Ortofon OM-10 και αν έχεις αρκετα βινύλια ή θέλεις να επενδύσεις περισότερο σε αυτά η ΟΜ-20, αργότερα αναβαθμίζεις και ολόκληρη την κεφαλή.

Υπάρχει η καινούργια αντιπροσωπεία για την οποία ακούγονται καλά λόγια http://www.akoustiki-kritis.com/services.html

Μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς για το προβλημα που έχεις με τον βραχίονα.

Το έχω πάνω απο 20 έτη...καλό πλατώ για τα χρηματά του, κλασσικό HI-FI κομμάτι,το μκ2 το οποίο διαθέτω και εγώ επίσης είναι καλύτερο-έτσι για να χαρούν οι πολλόι φίλοι του εδω πέρα.

:10:107:
Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την καθοδήγηση.
Για αναβάθμιση της κεφαλής τι μου προτείνεις; Σκέφτομαι ο,τι είναι να του κάνω, να το κάνω τώρα για να το έχω ''ετοιμοπόλεμο''!
Πάντως οι τιμές των ανταλλακτικών μου φαίνονται πολύ τσιμπημένες..... αχ βρε mk2, με κακομαθαίνεις....!:121:

Reaction score
335

http://www.lpgear.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=LG&Product_Code=OROM20S

Εδώ είσαι..:126:

σετάκι με την κεφαλή.

...άστα να πάνε φίλε από τιμές ,πρόσφατα μετά από πολλά χρόνια χρειάστηκε να του αλλάξω τον ιμάντα,την τελευταία φορά που το είχα κάνει είχα δώσει γύρω στις 45 δραχμές κάτι τέτοιο τέλος πάντων...15 Ευρω πλήρωσα τελικά για τον ιμάντα:108:.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88