Εχω προβλημα μεγαλο

Reaction score
16
Καλησπερα παιδια εχω βαλει ενα κινητο πριν απο 2 μηνες και μου εκανε ενα προβλημα δε μου δειχνει τιποτα..

Dreambox 800, κινητο πιατο 1.40, pozitioner gbox ενα μαυρο με πρασινα κουμπια..

Παταω να δειξει καναλι σε εναν δορυφορο που κανονικα το εχουμε ρυθμισει να αλλαζει απο μονο του θεση με το που παταω το καναλι αλλα δεν αλλαζει .. Αλλα και χειροκινητα που τον βαζω το δορυφορο παλι δε μου δειχνει κανενα απο τα καναλια του δορυφορου μαυρα ολα!

Βοηθηστε με παιδια τι να κανω και οποιος ξερει κατι παραπανω ας μου στειλει αμα ειναι και πμ να με βοηθησει πιο αναλυτικα.. Βεβαια καλυτερο ειναι να με βοηθησει εδω για να βοηθιουνται κι οι αλλοι και να φαινονται οι λυσεις και να υπαρχουν, απλα για πιο αμεση και συγκεκριμενη επικοινωνια..

Σας ευγνωμονω ολους, Τζιμακος...

Reaction score
16
To agc σε ολα τα καναλια ειναι απο 30 μεχρι 60 και το snr 0 σε ολα..

Σε ελευθερα δοκιμασα αλλωστε δεν εχω "πακετα".. Προς το παρον δηλαδη..Πως να κανω την "κινηση" αλλωστε πριν το φτιαξω?

Τωρα για την κακοκαιρια να μου το μετακινησε δε νομιζω, αφου το παιδι που μου το βαλε μου ειπε πως πρωτα θα πεσει η πολυκατοικια και μετα θα κουνηθει το πιατο και οτι για να μετακινηθει εστω και λιγο πρεπει να πεσω πανω του με φορα (ειμαι και 140 κιλα οποτε θεωρησα πως ειναι γενικα δυσκολο να κουνηθει το πιατο ποσο μαλλον απο κακοκαιρια)...

Reaction score
1.030
Ο Γιάννης το έβαλε; Γυρίζει κανονικά το κάτοπτρο; Μάλλον κάτι τρέχει με το καλλώδιο ή το LNB, δε περνά σωστά σήμα.

Reaction score
16
Κανονικα γυριζει το κατοπτρο..

Αφου πριν περναγε σημα τωρα γιατι να μην περναει?

Δεν ξερω εχω κουραστει παρα πολυ λεω να φωναξω εναν τεχνικο να το φτιαξει να τελειωνω μ αυτο το θεμα.. Αλλα κι αυτοι παιρνουν οσα θελουν..

Δεν ξερω τι θα κανω...

Reaction score
0
Στην μανα σου το είπες;;;
οκ οκ σοβαρευομαι. Εαν εχεις την δυνατοτητα συντονισε το πιατο σου σε συγκεκριμενο xpndr ανεβα στην ταρατσα (δεκτης-μπαλαντεζα-μικρη-τιβουλα) και απο εκει αλλαξε διαδοχικα καλώδιο-lnb.

Reaction score
16
Δεν ξερω τιποτα απ αυτα δυστυχως..

Λετε να καλεσω εναν τεχνικο να τελειωνουμε? Εχω κουραστει πολυ εχω δωσει τοσα λεφτα κι ακομα δεν εχω αρχισει να το απολαμβανω..

Ξερετε περιπου ποιες ειναι οι τιμες των τεχνικων?

Reaction score
0
εαν εισαι παιδι του νεφους (αθηνα) μενεις σε περιοχη που μπορεις να παρκάρεις, η ταρατσα σου εχει ρευμα και δεχεσαι να κερασεις ενα καφε τοτε το συζηταμε σοβαρά.
Μπορω να ερθω και να σε βοηθησω μεχρι καποιο σημειο. Για απλο πιάτο οι τιμες κυμαινονατι απο 70-90(!) απο οτι μου εχουν πεί.
Εχω καποια εμπειρια, εχω τοποθετησει γυρω στα 30 πιατα σε γνωστους-φιλους.

Reaction score
16
Ολα αυτα που λες τα χω και το ρευμα το βρισκουμε με προεκταση αλλα 90 παιρνει ο τεχνικος για εγκατασταση κινητου και 1.45 που ειναι το δικο μου, αμα ειναι να το βαλω απ την αρχη να ειμαι και σιγουρος...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa