ΕURO 2008 HD και ήχος Ελληνικός!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για όσους έχουν htpc:

1. Από την έξοδο ενός απλού video ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική πηγή τηλεόρασης στέλνετε μόνο τον ήχο στην είσοδο ήχου του htpc στέλνετε μόνο τον ήχο στο ενισχυτή σας. Εικόνα παίρνετε από τον hd αποκωδικοποιητή που έχετε. Μόνο εικόνα.

2. Μόλις το κάνετε αυτό θα δείτε ότι πρώτα ακούτε το γκολ και μετά το βλέπετε. Αυτό έχει να κάνει με την καθυστέρηση που έχει το σήμα για να έρθει από τον δορυφόρο σε σχέση με την επίγεια μετάδοση της ΕΡΤ.

3. Εγκαθιστάτε το δωρεάν πρόγραμμα Radiodelay. Θα το βρείτε δωρεάν εδώ: http://www.daansystems.com/freestuff/

4. Πρέπει να τρέξετε το πρόγραμμα και να βάλετε delay έτσι ώστε να συγχρονίσετε τον ήχο με την εικόνα.

Εγώ παίρνω ήχο από την ΟΝ που έτσι και αλλιώς έχει μία καθυστέρηση και προσθέτω περίπου 2 δευτερόλεπτα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Από την κάρτα τηλεόρασης δεν το έχω κάνει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα...

Όποιος το έχει κάνει με αυτό ή άλλο πρόγραμμα παρακαλώ ας το γράψει!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ειδαμε με τη παρεα και τα 2 σημερα παιχνιδια.απολαυση.επειδη ηθελα και ηχο απο την νετ δεν γινετε ρε γμτ ομως με το εσωτερικο tuner που εχω στο pc και ετσι αναγκαστηκα να παρω ηχο μεσω scart απο την 32αρα και το εριξα στο line in του pc.το εβαλα στα 5 sec και ο ηχος ηταν τελεια συχρονισμενος.

ακουγες την μπαλα που τη κλωτσαγε ο παικτης και ακουγοταν ακριβως!
Φαίνεται ότι με ήχο από tv για το ορφ hd η καθυστέρηση (delay) πρέπει να είναι στα 5 δευτερόλεπτα...

Reaction score
1
Το μόνο πρόβλημα, όπως και στο προηγούμενο Euro, είναι η κραυγές από τα γειτονικά σπίτια όταν μπαίνει γκολ...... :116:.

Reaction score
7
Είμαι σε μονοκατοικία και τον βάζω αρκετά δυνατά τον ήχο με αποτέλεσμα να υπάρχει ηχομόνωση από τους γείτονες...

Φυσικά τα παράθυρα είναι κλειστά.

Reaction score
0
απο καρτα τηλεορασης το εκανα (wintv usb fm) και παιζει αριστα. το προγραμμα εχει ενα κουμπι tuner οπου επιλεγεις το νουμερο του καναλιου που σε ενδιαφερει και μετα επιλεγεις ποση καθυστερηση θες. πολυ καλο προγραμμα. εχω συνδεσει το δορυφορικο στο 5.1 και εχω τον ηχο του γηπεδου και εξτρα 2.1 ηχεια με την περιγραφη απο την ερτ.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: ΕURO 2008 HD και ήχος Ελληνικός!

Το μόνο πρόβλημα, όπως και στο προηγούμενο Euro, είναι η κραυγές από τα γειτονικά σπίτια όταν μπαίνει γκολ...... :116:.
Φετος δε θα εχεις κανενα προβλημα:137:

Reaction score
0
Χτες το δοκιμασα με τη Skystar HD2 για εικονα (και mute τον ηχο απο το AltDVB). Για ηχο πηρα εξοδο απο τα rca του dreambox ->στο line in της καρτας ηχου οποτε μεσω του HDMI εφευγε πληρες σημα προς τη TV (Audio+Video).
Ωραιο utility (αλλα τραγικη διαφορα ο ηχος του ORF με την ΕΡΤ).

Reaction score
0
Απάντηση: ΕURO 2008 HD και ήχος Ελληνικός!

Με εικονα απο HD Suisse και ηχο απο τη ΝΕΤ μεσω Νοβα θελει 0.4-0.5 delay.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΕURO 2008 HD και ήχος Ελληνικός!

Με εικονα απο HD Suisse και ηχο απο τη ΝΕΤ μεσω Νοβα θελει 0.4-0.5 delay.
Ρε θηρίο που το βρήκες το hd suisse ελβετός είσαι ? Από τότε που άλλαξε σε 2.6 δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη.

Reaction score
0
το εψαξα και με το VLC γινεται ως εξης

συνδεεις ενα ραδιοφωνο στο line in της καρτας ηχου
πας FILE Open capture device
στο Directshow πας Audio και κανεις Refresh list και επιλεγεις το Audio in της καρτας ηχου σου
και απλα πατας CTRL+K για να καθυστερει ο ηχος οσο θες

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕURO 2008 HD και ήχος Ελληνικός!

Ρε θηρίο που το βρήκες το hd suisse ελβετός είσαι ? Από τότε που άλλαξε σε 2.6 δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη.
Γνωστος γνωστου απο ελβετια..... μου εστειλε την καρτουλα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll