Εuro1080 HDTV ναι, αλλά για τους γείτονες μας μόνο...!!!!

Reaction score
6
Στην πλέον πρόσφατη ανακοίνωση του Euro1080 σχετικά με τα κανάλια του, τους δορυφόρους στους οποίους εκπέμπει και τρόπους λήψης του στην Αγγλία, στην Βόρεια και Νότια Ευρώπη, διαβάζουμε το εξής ωραίο:

http://www.euro1080.tv/pdf/20070108_Euro1080HDTVChannelsBySatellite.pdf

Δηλαδή βλέπουμε ότι ο συγκεκριμένος πομπός του W3A "ακουμπάει" ελάχιστα την...Θράκη και απευθύνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην Τουρκία...(άλλωστε το λέει και παρακάτω : " ...for Turkey" !!!

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι του Euro1080 πιστεύουν ότι η Τουρκία (και η Ρωσία) , δηλαδή χώρες με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο βιοτικό επίπεδο :mrgreen: :mrgreen: , είναι η κατάλληλη αγορά για HDTV !!!!

Τα νούμερα που έχει κάνει ο HDCI-2000 στην χώρα μας δεν τους αγγίζουν (μιλάμε για πάνω από 650 κομμάτια μόνο τους δυο πρώτους μήνες κυκλοφορίας Ιούνιο-Ιούλιο!!!!! :shock: )....
Οι κάρτες που έχουν αγοραστεί από Έλληνες δεν παίζουν κανένα ρόλο....

Γι'αυτό και η Ελλάδα δεν τους ενδιαφέρει να την καλύψουν με ισχυρό σήμα... αναρωτιόμουνα και εγώ γιατί με το 1.10μ δεν είχα καλό σήμα ΜΟΝΟ σε αυτόν τον πομπό του W3A !!!

Μου φαίνεται ότι πρέπει να ετοιμάσουμε μια ωραιότατη επιστολή ξεχεσίμ... εεε.. διαμαρτυρίας....!!!!

Όχι τίποτα άλλο, μην μας νομίζουν και κορόϊδα τα Βελγάκια.......!!!!:mad_3:
Άντε, γιατί τα έχω πάρει....:crazy_1:

Reaction score
0
Τελικα μας εχουν για πολυ του πεταμου αυτοι του Euro 1080.Μαλλον εχει δικιο ο φιλος Deliol που μιλαει για επιστολη διαμαρτυριας.
Ειμαι κατοχος καρτας Hd Euro εχω πληρωσει συνδρομη και δεν βλεπω απολυτως τιποτα.Κριμα και αυτα τα 200 ευρω που τους εδωσα

Reaction score
4.909
linantonis δεν βλέπεις επειδή δεν πιάνεις κανένα πομπό; Η επειδή δεν ενεργοποίησες την κάρτα; Η επειδή δεν έχεις συμβατή μοντούλα; Η για ποιόν ακριβώς λόγο;
Αν παντως πρόκειται να την βάλεις στο ράφι...σου την αγοράζω μισοτιμής, έτσι κι αλλιώς μέσα στο 2007 θα εξοπλιστώ κατάλληλα....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Εuro1080 HDTV ναι, αλλά για τους γείτονες μας μόνο...!!!!

Προφανώς γιατί δεν βλέπει τον πομπό...

Deliol συμφωνώ απόλυτα με την επιστολή διαμαρτυρίας και μάλιστα σε συνεργασία και με άλλα φόρα που είναι πιο εξειδικευμένα στην δορυφορική (sdtv satleo) αλλά και με τους μεταπωλητές της κάρτας στην Ελλάδα...

Επίσης η επιστολή καλό είναι να κοινοποιηθεί και στο τμήμα καταναλωτή της Ε.Ε.

Αν γράψεις ένα προσχέδιο επιστολής θα βοηθήσω στις υπόλοιπες ενέργειες...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Εuro1080 HDTV ναι, αλλά για τους γείτονες μας μόνο...!!!!

Ποτε ακριβως παρατηρησατε οτι δεν υπαρχει σημα? Εγω με κατοπτρο 1,40 μεχρι και την Δευτερα(χθες και ειδα καθολου) εβλεπα με σημα 75% περιπου απο Θεσσαλονικη. Σημερα το βραδυ, μετα το ματς με τον παο, θα ξαναδω αν υπαρχει προβλημα.

Reaction score
6
Νομίζω ότι η παραπάνω φωτό τα λέει όλα.. Η Ελλάδα πολύ απλά είναι εκτός...
Και δεν μπορώ να δεχθώ το γεγονός ότι στην Κωνσταντινούπολη φτάνει 60cm πιάτο , ενώ στην Αθήνα δεν φτάνει το 1,10χ1.00.... (μέχρι και με 1.40χ1.20 που δοκιμάσαμε βλέπεις με ελάχιστα σπασίματα αραιά και που...), την στιγμή που όλους τους άλλους πομπούς του δορυφόρου με το ίδιο 1.10χ1.00 πιάτο τους πιάνω με 100% quality !!!

Δεν μας φτάνει που δεν το πιάνουμε καλά-καλά, κλείνει κιόλας την μετάδοσή του μέχρι νεωτέρας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :

http://www.euro1080.tv/
18/1/2007: Due to the severe weather conditions in Belgium we had to put our Eutelsat antennas in "survival position". Transmission of our HDTV channels over the Eutelsat satellite will be normal again by tomorrow (20/1) at noon.

Reaction score
1
Απάντηση: Εuro1080 HDTV ναι, αλλά για τους γείτονες μας μόνο...!!!!

Εδω παντως δεν υπαρχει προβλημα(φτου-φτου). Σημα γυρω στο 80%.

Reaction score
6
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ...:cool_4:
Να μάθουμε επιτέλους αν έχουν σκοπό να μας καλύψουν σαν χώρα σωστά ή όχι....
Χρήστο , στην εκδήλωση αύριο θα τα πούμε και από κοντά... :respect:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης