ΕUROVISION.......Το πήραμε!!!!!

Reaction score
7
Τουλαχιστον εμεις ''πανηγυριζουμε'' αλλα δεν θα κολλησουμε επανω στην Παπαριζου, για να προβληθουμε καινα παρουμε λιγο απο τη δοξα της...

Η Παπαριζου ειναι το κλειδι. Ολοι οι αλλοι (Ναταλια, Χρηστος, Φωκας, Αλεξανδρα, ΕΤ support group....) ειναι collateral.... Αν η Παπαριζου δεν ηταν επαγγελματιας και ικανη να ανταπεξελθει, θα ειχαμε παρει τα 3 μου.

Τωρα αν ολοι οι ασχετοι με το θεμα (πολιτικοι, κλπ κλπ) θελοιν κομματι απο την πιτα δικαιωμα τους.

Σαν το cd των Faith No More - King for a Day, Fool for a Lifetime

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μια φορα μας αξιζε και εμας!

Μπραβο σε ολους!

Γενικε , ποσα τσεπωσες απο το στοιχημα?
Και μην μου πεις πως θα τα φας μονος σου μοναχοφαη? :lol:

Καλα, στην αρχη που παιρναμε κατω απο το 10, το μυαλο μου πηγε στο Γενικο... και σε αυτα που θα εχανε...

Μετα τη νικη το μυαλο μου πηγε και παλι στο Γενικο, γι αυτα που κερδισε...
Είχα και εγώ μια μικρή αγωνία αν και ήξερα ότι οι "καλές" για μας χώρες ήταν στον τελικό άρα η σειρά τους θα ήταν μετά το 15.

Πάντως δεν κέρδισα τόσα πολλά... γιατί είχα κρατήσει και χρήματα να παίξω την Έλενα και για την τριάδα (πέρυσι έτσι κέρδισα κάτι λίγα με τον Σάκη) αλλά το στοίχημα αυτό δεν βγήκε ποτέ ίσως επειδή ήταν τόσο σίγουροι ότι η Έλενα θα ήταν στην 3άδα.

:D :D :D :D :D

Reaction score
0
Mpravo stin Elena. Itan i kalyteri. Mpravo ke gia tin htesini synenteyxi ston Hatzinikolaoy. Edose sostes apantiseis deihnontas prosopikotita.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.045
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Grigoris1966