ΖΗΤΕΙΤΑΙ: 1) Home Cinema, ασυρματο, 5+1 ΚΑΙ 2) tv 26''-32''

Reaction score
1
Ζητάω Home Cinema, 5+1, χρώματος μαύρο, με ασύρματα τουλάχιστον τα 2 πίσω ηχεία, (τα οποία και θέλω να είναι κολώνες!), μαζί με τον ενισχυτή (dvd).

Θελω να παίζει ήχο DTS, και DivX (οχι απαραίτητα προαπαιτούμενα).
Στείλτε μου τις προσφορές σας με πμ, και με κάποιο λινκ που να δείχνει τόσο φωτό, όσο και specifications !
Προσοχή, δεν ζητάω κάτι ακριβό, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω πάνω απο 150-300 ευρώ, ανάλογα με την περίπτωση φυσικά.

ακόμα ζητάω τηλεόραση, από 26 ιντσες ως 32, lcd κυρίως , με mpeg4, οχι γρατζουνιες, καμμένα πίξελ, και να έχει και υποδοχή Usb για να παίζει Divx με εξωτ.ελληνικούς υπότιτλους. Αν είναι full HD και όχι HD ready, ακόμα καλύτερα.
Επίσης προσφορές σε πμ!

Reaction score
0
Απάντηση: ΖΗΤΕΙΤΑΙ: 1) Home Cinema, ασυρματο, 5+1 ΚΑΙ 2) tv 26''-32''

sou exo samsung 325 me ixeia kolones call me stA 250 euro 6948373320

Reaction score
1
εχω δει τις προσφορές των 2 παιδιών, αλλά προς το παρών είναι ανοιχτή η ζήτηση. Ακόμα, περιμένω αν εχει κανείς πρόταση για τηλεόραση!

Reaction score
1
επίσης,για το home cinema, επιθυμώ στο πακέτο να είναι και το bluetooth wireless για τα ασυρματα ηχεία...

Reaction score
1
για το home cinema, μου ειναι αδιάφορο τελικά αν θα παίζει divx k dts, ενώ για την τηλεόραση ψάχνω τελικά 30-32 ιντσες.
το home cinema μέχρι 200, την τηλεόραση αντε μεχρι 250 το πολύ, αναλογα την κάθε περιπτωση.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas