Κάτι άλλο δεν σου κάνει; Υπάρχει διαθέσιμο ένα χρυσό Pioneer F502RDS και ένα μαύρο Sony ST-S505ES. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες ΡΜ me.
Φιλικά,
Γιάννης
ευχάριστο kesanis για την προσφορα αλλα ο μονος λόγος που λέω όχι είναι επειδή δεν θα μοιάζει με τα υπόλοιπα που έχω ήδη βρει εμφανισιακά ! ενδιαφέρεται απότι ida όμως ο maik75 .
αν εννοείς σε θέμα λειτουργιών ναι σύμφωνο . αλλα αν εννοείς σε θέμα εμφάνισης δεν έχει καμια σχέση το ένα με το άλλο ! και το 650 που αναζητώ είναι ίδιο με αυτά που έχω μέχρι τώρα αγοράσει. απλά το 630 απότι ida δεν μοιάζει καθόλου ούτε στο tuner που ψάχνω ούτε σ αυτά που έχω γιατί μάλλον είναι πιο παλιό σε χρονολογία το 630 απότι ida.
γρηγορη σκεψου για το sl pg44a ηταν πακετο με το κασετοφωνο που σου εστειλα αν σε καλιπτει λειτουργικα, εμφανισιακα ειναι ακριβως το χρωμα του κασετοφωνου,
kesanis ψάχνω το 650 συγκεκριμένα όπως είπα και πιο πάνω γιατί ταιριάζει με τα αλλα teknicks που έχω βρει μέχρι τώρα . γιαφτο και σου είπα ότι αυτό που μου πρότεινες το 630 δεν μου κάνει γιατί proton και κύριον δεν μοιάζει καθόλου με τα υπόλοιπα . και αυτό γιατί είναι πιο παλιό χρονολογιακα . αν μοιάζαν με το 650 και απλά είχαν κάποια μικρή διαφορα λειτουργίας δεν θα με πείραζε . αλλα δυστυχώς απέχει το ένα με το άλλο.
Καλά θα ήταν να ήταν ίδια ! αλλα δυστυχώς δεν είναι Δυο διαφορες που έχουν και ειδικά η μια που είναι αρκετά σημαντική είναι ότι στην οθόνη δείχνει σε ποιον σταθμό είσαι και σύγχρονος και το rds του σταθμού αν έχει βεβαια !. ενώ το 550 δεν δείχνει τον σταθμό σύγχρονος με το rds, δείχνει μονο το rds . Και το δεύτερο είναι ότι έχει στην δεξιά μεργιά το 650 3 λεντακια που δύxνουν ανάλογα την λειτουργία που διαλέγεις ενώ το 550 δεν τα έχει !