[ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ] : Technics ST-GT650 (Tuner)

Reaction score
6
ζητείται Tuner τις Technics το ST-GT650 οποιος το έχει για πούλημα θα το ήθελα ! ευχαριστω :103:

Reaction score
0
Απάντηση: [ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ] : Technics ST-GT650 (Tuner)

στο ebay εχει ενα κομματι που το στελνει το μαγαζι Ελλαδα

Reaction score
6

το ξέρω ότι έχει αλλα δεν το έχω με τις ξένες γλώσσες !

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Κάτι άλλο δεν σου κάνει; Υπάρχει διαθέσιμο ένα χρυσό Pioneer F502RDS και ένα μαύρο Sony ST-S505ES. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες ΡΜ me.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
6

δυστυχώς φιλε μου jpaudio δεν ψάχνω κάτι σε ali μάρκα γιατί προσπαθώ να φτιάξω ηχοσύστημα μονο με Technics επωνυμία.

Reaction score
0

να που υπαρχει και τετοιο μοντελο st - gt630 αληθεια ποσο το δινεις?

Reaction score
11
80 ευρω + εξοδα courier, εφοσον βεβαια δεν γινει η αγορα χερι-χερι.

Sent from my Galaxy S2.

Reaction score
0

εχεις π.μ. αν θες καλεσε να τα πουμε λιγο φιλε μου

Reaction score
6

ευχάριστο kesanis για την προσφορα αλλα ο μονος λόγος που λέω όχι είναι επειδή δεν θα μοιάζει με τα υπόλοιπα που έχω ήδη βρει εμφανισιακά ! ενδιαφέρεται απότι ida όμως ο maik75 .

Reaction score
11
???? :confused:

Αν και νομιζω οτι ειναι σχεδον ομοια τα δυο μοντελα (630 με 650), οπως επιθυμεις.

Καλη αναζητηση.

Sent from my Galaxy S2.

Reaction score
6

αν εννοείς σε θέμα λειτουργιών ναι σύμφωνο . αλλα αν εννοείς σε θέμα εμφάνισης δεν έχει καμια σχέση το ένα με το άλλο ! και το 650 που αναζητώ είναι ίδιο με αυτά που έχω μέχρι τώρα αγοράσει. απλά το 630 απότι ida δεν μοιάζει καθόλου ούτε στο tuner που ψάχνω ούτε σ αυτά που έχω γιατί μάλλον είναι πιο παλιό σε χρονολογία το 630 απότι ida.

Reaction score
198

γρηγορη σκεψου για το sl pg44a ηταν πακετο με το κασετοφωνο που σου εστειλα αν σε καλιπτει λειτουργικα, εμφανισιακα ειναι ακριβως το χρωμα του κασετοφωνου,

Reaction score
11
Ok κατάλαβα.

Θέλεις λοιπόν ένα συγκεκριμένο μοντέλο και μόνον αυτό γιατί ταιριάζει οπτικά κατά κάποιον τρόπο με κάποια αλλά μηχανήματα που έχεις.

Καλή αναζήτηση λοιπόν.

Sent from my Galaxy S2.

Reaction score
6

βρήκα STRATO cd το έγραψα και πιο πάνω :) .

kesanis ψάχνω το 650 συγκεκριμένα όπως είπα και πιο πάνω γιατί ταιριάζει με τα αλλα teknicks που έχω βρει μέχρι τώρα . γιαφτο και σου είπα ότι αυτό που μου πρότεινες το 630 δεν μου κάνει γιατί proton και κύριον δεν μοιάζει καθόλου με τα υπόλοιπα . και αυτό γιατί είναι πιο παλιό χρονολογιακα . αν μοιάζαν με το 650 και απλά είχαν κάποια μικρή διαφορα λειτουργίας δεν θα με πείραζε . αλλα δυστυχώς απέχει το ένα με το άλλο.

Reaction score
6

σε ευχάριστο φιλε μου αλλα ψάχνω το συγκεκριμένο tuner που γράφω και πιο πάνω.

Reaction score
6

Καλά θα ήταν να ήταν ίδια ! αλλα δυστυχώς δεν είναι :( Δυο διαφορες που έχουν και ειδικά η μια που είναι αρκετά σημαντική είναι ότι στην οθόνη δείχνει σε ποιον σταθμό είσαι και σύγχρονος και το rds του σταθμού αν έχει βεβαια !. ενώ το 550 δεν δείχνει τον σταθμό σύγχρονος με το rds, δείχνει μονο το rds . Και το δεύτερο είναι ότι έχει στην δεξιά μεργιά το 650 3 λεντακια που δύxνουν ανάλογα την λειτουργία που διαλέγεις ενώ το 550 δεν τα έχει !

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo