::ΖΗΤΗΣΗ:: ΠΙΚΑΠ ΜΕ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΣΗ

Reaction score
2
Έχω τον Onkyo 607 που δε διαθέτει προενίχυση και ενδιαφέρομαι να αγοράσω πικάπ σε οσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση που να έχει προενίσχυση. Έχω βρει κάποια προενισχυτικά με χαμηλό κόστος,αλλά δεν εχω χώρο για "κουτάκια" και πρίζες. Σκέφτομαι ν διαθέσω 100-150ευρώ για αρχή, καθότι δεν εχω ούτε ενα δίσκο και μπορεί τελικά να μην καταφέρω να το κρατήσω. Χρώμα καλό θα ήταν να είναι ασημί και αν συνοδεύετε από καναδυο δίσκους θα το προτιμούσα.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Απάντηση: ::ΖΗΤΗΣΗ:: ΠΙΚΑΠ ΜΕ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΣΗ

Γιατί παλικάρι μου θέλεις να μπλέξεις;

Reaction score
2

χεχ το περίμενα..και εχω διαβάσει ουκ ολίγα ποστ. Γιαυτό δε θέλω να δώσω πολλά χρήματα, γιατί μπορεί και να το μετανιώσω γρήγορα. Οι λόγοι είναι διάφοροι...μου άρεζε να ακούω μικρός δισκάκια του πατέρα μου σε ενα φορητό phillips με ενσωματωμένο ηχείο..ο ήχος, εκείνο το τσικ τσικ,το βαθύ μπάσσο..για να μη μιλήσω για την αισθητική του πράγματος...ωραία τα mp3,flac,aiff κλπ αλλά χθές που έκατσα και άκουσα στο egreat flac με jazz classics,dire straits,benson κλπ μου καρφώθηκε η ιδέα οτι γμτ το original θα είναι μεγάλη μαγεία......

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

...μου καρφώθηκε η ιδέα οτι γμτ το original θα είναι μεγάλη μαγεία......
τελικα δεν ειμαι ο μονος ρομαντικος εν ζωη. Ευτυχως που υπαρχουμε και μεις για να μην εξαφανιστει η ρατσα.
Γιατι νομιζεις οτι μεχρι τωρα ακουγα με κλασσικη πηγη, γιατι νομιζεις οτι πηρα καλυτερη πηγη και τωρα πουλαω εκεινο το κλασσικο Yamaha cd player στις αγγελιες, και γιατι πηρα και ενα Vdac?? Για να ακουω καλυτερα (εκτος απο τα flac) k εκεινα τα παλια καλα CD με το εξωφυλλο... Καλως ή κακως τα flac ειναι ευκολια, αλλα ρε παιδια, εχει χαθει η εννοια διαδικασια στη μουσικη. Που ειναι εκεινες οι εποχες που καναμε οικονομια για να αγορασουμε 2,3 cd, και κλεινωμασταν στο δωματιο για να ακουσουμε μουσικη, να βγαλουμε το δισκακι απο το κουτι, να περιεργαστουμε το booklet... :610:

Αδερφε, παντως μην αγορασεις φτηνιαρικο Phono γιατι θα "ακυρωσεις" το οποιοδηποτε καλο πικαπ παρεις μετα

Reaction score
2

Άντε να δούμε...τώρα μίλησα μόλις με έναν πολύ καλό φίλο συλλέκτη χιλιάδων δίσκων,ραδιοφωνικό παραγωγό...γνωρίζοντας την μανία μου με την τεχνολογία κλπ απόρησε για την στροφή μου και θα έλεγα με απέτρεψε να κάνω τέτοιο βήμα.

Του εξήγησα τους λόγους και τα κίνητρα και προσφέρθηκε να μου δανείσει ενα περίσσιο
mk2 με βελόνα κλπ και μερικούς δίσκους μέχρι να μου φύγει το μεράκι...εγω δε το βάζω κάτω και συνεχίζω το ψάξιμο, γιατί μέχρι να βρεθούμε να μου τα δώσει κλπ..σίγουρα θα μου φύγει η όρεξη!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster