ΖΗΤΗΣΗ ΠΥΚΝΩΤΕΣ PHILIPS H BC VISHAY.

Reaction score
8
Παιδια Καλημερα,
Οπως λεει και ο τιτλος ζητω πυκνωτες ηλεκτρολυτικους PHILIPS η BC Long Life (LL) καινουργιους η μεταχειρισμενους με τα 2 η με τα 5 ποδαρακια 470uf@385volt η 330uf@385volt 8 τεμαχια.Δεν εχει σημασια αν το ρευμα ειναι μεγαλυτερο π.χ 400 η 450 βολτ αρκει να ειναι ολοι ιδιοι,για χαρισμα για 1 προτζεκτ η πωληση σε πολυ λογικη τιμη.
Επικοινωνια με πμ η τηλ 6982315120.

Reaction score
8
Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ ΠΥΚΝΩΤΕΣ PHILIPS H BC VISHAY.

Καλημερα Τακη,
Στο αντιθετο ακρο στην κυριολεξια.845 single ended στα 1150 βολτ.Για αυτο τους θελω για να μπουν 4 σε σειρα.Μηπως σου βρισκονται μερικοι?
Χαιρετισμους.

Reaction score
1.789

εχω λαδιου στα 1,2 kv kαι τους θελω για παρομοιο προτσεκτ. Παντως καλοο ειναι να αποφευγεις να τους βαζες σε σειρα ,ειδικα τοσους πολλους. Κοιτα σε λαδια!

Reaction score
8

Tακη σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα επειδη εχω ξαναφτιαξει 845 πριν 12 χρονια το οποιο δεν εχω πια στην κατοχη μου και ηταν με λαδια στην τροφοδοσια,δεν πηγαινε καλα ακουστικα.Ενω ηταν μαλακος και περιγραφικος με μεσαια περιοχη υπεροχη,δεν ειχε σωστα υψηλα και το χαμηλο ηταν απο κακο εως πολυ κακο.Μια δοκιμη με ηλεκτρολυτικους στο ιδιο προτζεκτ εφερε το χαμηλο σε αλλο επιπεδο αλλα εχασε λιγο στη μεσαια περιοχη.Αυτα βεβαια ειναι γουστα αλλα ετσι θελω να τον κανω τωρα.
Απο λαδια εχω 35uf/5kv,50uf/5kv και 20uf/660v ac.
Αν αποφασισω να βαλω παλι λαδια,πρεπει το σασι (η τα σασι)να ειναι σχεδον διπλασια σε μεγεθος αλλα και το τσοκ η τα τσοκ πρεπει να ειναι της ταξης των 40-50Hy στα 300-400ma οποτε μιλαμε για χωροταξικο προβλημα μεγεθους και τοποθετησης.

Reaction score
1.789

κακα τα ψεματα το χωροταξικο ειναι σοβαρο θεμα!!!!! Παντως αν σηκωνει η τσεπη σου κοιτα και κανα scr can !!

Reaction score
8

Τακη για τους εξοδου αγορασα πυρηνα ΕΙ-120 0.27μμ Μ4 AMORPHOUS και θα αγγαρεψω 1 φιλο να μου τους τυλιξει.
Τωρα το τι θα βγει δεν ξερω.Στο προηγουμενο 845 που ειχα,ειχα δωσει το 96 1 μιλιονι δραχμουλες και ειχα παρει τους ΤANGO X-10S τους οριτζιναλ χιρατα οχι τους iso.Απιστευτοι μετασχηματιστες.Σημερα ζητανε 5-5500 ευρω για το ζευγαρι τους οριτζιναλ χιρατα.Επρεπε να βγαλω φωτο τον παλμογραφο και την γενητρια του φιλου που τους μετρησαμε με φουλ ισχυ 22 βατ και αποκριση 14Hz-76Khz -1db πανω στο μηχανημα και ζερο φηντμπακ.Μιλαμε για σινγκλ εντ ενισχυτη και οχι πους πουλ.
Τωρα με αυτους που θα φτιαξω ο θεος του ηχου ας βαλει το χερακι του.

Reaction score
1.789

stτειλε με π.μ το ονομα του φιλου σου. εχω την υποψια οτι τον γνωριζω!! καλη επιτυχια!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος